Aki M42, M39 és egyéb menetes obikat szeretne adni - venni, és a többi obitesztes és egyéb topikot nem akarja zavarni... Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Jupiter 37A 135 3.5 orosz klasszikus eladó ( 12 pengés )
Nagyon szép állapot , azért van egy kis kötelező karc a frontlencsén, elenyésző az eddig látott orosz objektívekkel hasonlítva. Külsőleg a pereme kissé benyomodott ( így került hozzám ) a bajonett M42 es bármire feltekerhető egy hozzávaló adapterrel
Eladó egy Enna München Tele-Ennalyt 400mm f/4.5 M42 teleobjektív (sn:4027419) rendkívül jó állapotban (karc-, por-, gombamentes, mechanika tökéletes), összes tartozékával (2x első sapka) és tokjával. 6x6 filmes középformátumot is lefed. [Képek itt] (ha elkel, törlöm a galériát) Mail publikus. (Csere, beszámítás nem érdekel, köszönöm.)
De eladó egy Pantacon 200mm f4.0 objektív is 8000Ft-ért.
Ez egy igen egyszerű fém és üveg objektív. Teszi a dolgát, bár sajnos kívül kicsit karcos és kopott, valamint a frontlencsén is van apró karc. Nemrég takaríttattam ki, tehát belülről tiszta. Ezek miatt az ára töredéke annak, amit itthon most fellelhető. Széria száma: 8564330
Én csak a frontlencsés cserét ismerem, Kugli képkeresője megmutatja, közepe valamennyire éles, körben szét van kenve takonnyal, nem vinyettál, hanem mintha olajjal bekented volna a frontlencsét.
Van egy Helios 44-3, amelynek a 3. lencsetagja meg van fordítva, így egyfajta effekt lencsének lehet használni.
Valaki azt kérdezi tőlem, hogy sérülés nélkül vissza lehet-e fordítani? Mivel nem én fordítottam meg, és nem is vagyok műszerész, nem tudom megválaszolni a kérdést. Talán Kalocsay Bence fordította meg nekem, de nem tudtam még elérni. Bárki tud erre biztos választ adni látatlanban?
SMC Takumar 1.4/50mm M42 objektív szép állapotban, fókusz vajpuha, A/M kapcsoló működik, nem karcos, minimális „szokásos” por belül. Első és hátsó kupakok nincsenek. Ár: 25 000 Ft. Garancia nincs. A személyes átadást preferálom Budapesten, előre megbeszélt helyen.