Leica SL váz (04995590) makulátlan, újszerű, dobozában, tartozékaival kb. 6000 expo 750eFt (igen, a lentebbi példányról van szó, kipróbálni vettem, és annyira megtetszett, hogy SL2-S lesz belőle)
Leica 18771 M-L adapterrel együtt 850eFt
Voigtlander Color Skopar 35 2.5 VMII új állapotban, dobozában, utángyártott fém napellenzővel: 150eFt
Együtt remekül használható, pontosabb, gyorsabb élességállítás M vázhoz képest.
Sziasztok! Lenne egy eladó Bessa R vázam color skopar 35 2.5 optikával. Valamint egy Leica M2 vázam szép állapotban. Ha esetleg érdekel valakit, írjon privátot. Köszi
Eladók az alábbiak (dobozzal, tartozékokkal, kijelzőkön védőfólia): Leica Vario-Elmarit-SL 24-90 f/2.8-4 ASPH. objektív (04524958) teljesen újszerű (csak UV-szűrővel használva) 1.150.000
Leica SL2 váz (05559174) kisebb kopásnyomok a kereső és expo gomb mellett, ezen kívül szép állapot kb. 20000 expo 1.500.000 Leica SL váz (04995590) makulátlan, újszerű kb. 5000 expo 750.000
Obi van, kepet nem keszitettem vele meg (nincs a varosban hp5, biztos arsapkat tettek arra is). Az 1s tuti hosszabb a kelletenel, tobbit nem tudom lemerni. A tavmero jonak _tunik_, de valahogy sotet es kivilrol latszik, hogy nem tiszta. Eredeti obikkal a gep jo vetelnek tunt es tunik most is. Nem akarok sem varni, sem a kelletenel tobbet fizetni, azert kerdeztem itt.
Látok több Q/SL hozzászólást így bátorkodom itt megosztani:
Eladó Leica Q2-m, hazai 2020. 05. vásárlás, minden dobozával, számlával, kiegészítőkkel: Markolat (47e), UV szűrő (43e), extra gyári akksi (51e), kijelzővédő fólia (9e). A kijelzővédő és az UV szűrő az első pillanattól kezdve helyén van és védi a gépet. 4-5e expo lehet benne — kerestem, de úgy fest nem lehet kiolvasni belőle.
Mai listaára 5980 EUR azaz pontosan 2,3mio forint, a kiegészítők nélkül. Azokkal együtt 2,5mio (azok is drágultak). Tőlem a fenti teljes felszerelés, tényleg párezer expoval, 1'750'000. Érdeklődni a david kukac kronometer hu címen tudtok. Serial: 537149*
Szerintem ha kiküldöd Wetzlarba, akkor egy új gépet fogsz vissza kapni, pontos záridőkkel és fókusszal. Nem olcsó, nem gyors, de Leicat vettél:) Küldik a futárt a gépért, ha megrendeled a szolgáltatást.
Megvettem első Leicámat, egy némileg leharcolt állapotú M3-ast. Szeretném beállíttatni a záridőket és a távmérőt rajta. Van Magyarországon olyan szerviz/műszerész, akire nyugodtan rá lehet bízni egy Leicát, vagy jobb a márkaszervizbe vinni (ahonnan gondolom Wertzlarba küldik majd?
A Leica angol nyelvű oldalán hathónapos várakozási időt emlegetnek.
Eladó egy Billingham 72 fekete-barna fotóstáska fotó táska teljesen újszerű állapotban! Igazi prémium minőség, Angliában kézzel készült, sorszámozott darab! 3-rétegű vízzálló vászon és valódi bőr anyagú, tömör réz gombokkal és bújtatókkal. A Billingham a Leica egyik hivatalos táskagyártó partnere! Külföldi Leica-s körökben nagyon ismert márka, itthon egyáltalán nem kapható.
Angliában 60.000 Ft feletti az új ára, de használtan sincs 40-50.000 alatt, mert gyakorlatilag elnyűhetetlen minőségűek. Belső mérete 110 x 90 x 140mm, külső mérete 150 x 130 x 190mm.
Mikro 4/3-hoz kiváló! Egy váz egy optikával, távmérős stílusban! Pótakku, és egy kis méretű 2. optika is elfér benne.
Öv és válltáskaként is használható!
Nagyon-nagyon masszív, zárt cellás anyagú fala van belül, így ha rá is esnek az esetleges összenyomódástól, ütődésektől tökéletesen megvédi a gépet és az objektívet!
Eladó egy Billingham 72 fekete-barna fotóstáska fotó táska teljesen újszerű állapotban! Igazi prémium minőség, Angliában kézzel készült, sorszámozott darab! 3-rétegű vízzálló vászon és valódi bőr anyagú, tömör réz gombokkal és bújtatókkal. A Billingham a Leica egyik hivatalos táskagyártó partnere! Külföldi Leica-s körökben nagyon ismert márka, itthon egyáltalán nem kapható.
Angliában 60.000 Ft feletti az új ára, de használtan sincs 40-50.000 alatt, mert gyakorlatilag elnyűhetetlen minőségűek. Belső mérete 110 x 90 x 140mm, külső mérete 150 x 130 x 190mm.