Keresés

Részletes keresés

VioMA18 Creative Commons License 2020.06.28 0 0 82

Sziasztok!

Pár éve észlelt miomák miatt megvettem a Soha többé mióma című könyvet és CD-t. Sokat segített. Most viszont költözés, pakolás során kezembe került ismét és szívesen eladnám, ugyanúgy, mint itt korábban szerepelt, féláron, azaz 6ezer Ft-ért. Használja más is a benne lévő hasznos infókat! Ha valakit érdekel, a violetta.v@freemail.hu mail címen e írjon! Köszönöm és minden jót kívánok! 

RG89 Creative Commons License 2020.01.29 0 0 81

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hol tudom beszerezni az Orgametril gyógyszert?

Próbáltam már külföldi honlapokat felkutatni, de nem találom.

Dormi99 Creative Commons License 2020.01.01 0 0 80

Kedves hozzászóló, 

igaz, két éves a bejegyzésed, de én csak most jártam erre és érdekelne, hogy mi volt a fb bejegyzésben, ami a mióma gyökér okáról szólt. Már nem elérhető sajnos. Kérlek, ha van rá lehetőséged, küldd el nekem. Köszönöm szépen. 

Előzmény: Semmisem (69)
Dormi99 Creative Commons License 2020.01.01 0 0 79

2019 áprilisában mióma embolizáción estem át. Pécsett Dr Harmat Zoltán végezte a beavatkozást. A méhem, hasfalam felvágása, eltávolítása ezzel a módszerrel szóba sem került, minden a helyén van. A miómák (3db volt, a legnagyobb 5,5 cm-es) összehúzódtak, felszívódtak. Senki ne engedje a műtétet, aki szülni szeretne és az sem, aki meg akarja tartani a női szerveit. A beavatkozás fájdalommentes, utána pár napos rosszulléttel, émelygéssel, hányással jár, majd egy hetes pihenés kötelező, utána kímélő életmód pár hónapig. 

Ham555 Creative Commons License 2019.08.11 0 0 78

Szia! Ha még megvan a könyv + CD, megveszem tőled. Köszi.

Előzmény: iignacz (75)
iignacz Creative Commons License 2019.03.07 0 0 77

Köszönöm a sok érdeklődést, úgy tűnik a könyv elkelt.

 

iignacz Creative Commons License 2019.03.06 0 0 76

Közvetlen emailcímem: iignacz@yahoo.co.uk

iignacz Creative Commons License 2019.03.06 0 0 75

Sziasztok!

2008-ban és 2011-ben is volt mióma műtétem.

Utána vásároltam meg Alföldi Hanna: Soha többé mióma könyvét+CD-jét.

Szerencsére azóta nincs panaszom, így el szeretném adni ezt a könyvet+CD.

Eredeti ára: 12.000ft, amit most féláron 6.000ft hirdetek.

Mindenkinek gyógyulást!

Dzil Creative Commons License 2018.01.29 0 0 72

Sziasztok!

Mi a véleményetek a laporoszkópos méheltávolításról?  Hol érdemes elvégeztetni? Tudtok Bp-en orvost ajánlani?

Köszönettel: Ildikó  ambrne@gmail.com

vöröscica Creative Commons License 2017.12.07 -1 0 70

Sziasztok!

Nálam kb négy éve fedezték fel a miómát elsőre a doki meg sem mondta mi az csak annyit hogy ellenőrizgetni kell 😑. Később említette jó lenne megcsináltatni ha gyermeket akarok ekkor magyarázta el mi is ez valójában.Ekkoriban 3cm-esvolt a mióma panaszt nem okozott. Közben orvost váltottam mivel külföldön dolgozom itt járok nőgyógyászhoz is.Az ellenőrzéseken mindig változatlan volt a mióma. Idén viszont már nagyon megviseltek a menstruácios napok és nemrégiben a hasam is elkezdett fájni ami nem akart elmúlni így elmentem az orvoshoz gondoltam valami gyulladásom van. Megvizsgált, hát azt hittem elájulok 7cm-re nőtt a mióma alig egy év alatt...Azt ajánlotta műttessem meg kaptam is beutalót a kórházba. Laparoszkópos műtétre kaptam időpontot a doki nem volt vidám azt mondta már rég meg kellett volna csináltatom meg rosssz helyen is van a méh hátsó falában amit nem szívesen műtenek...Nagy nehezen rávettem magam mégis, de a műtétig lév időt szinte végigstresszeltem...Most már túlvagyok rajta hál istennek jól sikerült mindent ráadásként mégegy miómát találtak de szerencsére szépen ki tudta hámozni és a lefontosabb teherbe eshetek akár fél év múlva is. Nálam sajnos más probléma is fellépett nagyon véreztem ezért fel kellett tárniuk nagy vágásom van de nem bánom túl vagyok rajta. Szóval ha a műtéten gondolkodtok illetve sok gondot okoz a mióma ne féljetek a műtéttől ha az orvos ezt ajánlja higgyétek el utána jobb lesz!!!.Énis kb 2éve örlődöm megműttessem vagy ne és ez vett rá hogy nagyon megnőtt de visszagondolva jobb lett volna előbb is de ez már mindegy Ja és hiába is akartam eddig babát esélyem se volt a petevezetékekkel is probléma volt de azt is rendbe tették. Ha van kérdésetek nyugodtan írjatok szívesen válaszolok.

Semmisem Creative Commons License 2017.11.19 0 0 69

Kedves olvasók,

 

Megosztanék egy bejegyzést ha megengeditek. Van benne egy kereszt hivatkozás Mióma című bejegyzésre is, de mindkét tartalom közös gyökérokról indul. Igy azt remélem hasznos lehet. Jó egészséget mindenkinek.

https://www.facebook.com/adamsdaoshiatsu/posts/1603783182993374

üdvözlet.

Manócsca Creative Commons License 2017.10.29 0 0 68

Kedves vasmacska49 !

Nekem is van egy miómám amit hormon tartalmú gyógyszerrel akar az orvos kissebbíteni. Miután ezt utána olvasással megtudtam , kezdtem a keresést. Légyszíves írd meg hogy vagy és hogy lehet az általad használt szerhez hozzájutni.

Köszönöm szépen.

 

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.09 0 0 67

Gugli az én barátom:

szerrapeptáz/serrapeptase néven kell rákeresni, már megvehető Magyarországon/Magyarországról is több helyen (az egyik magyar oldal, ahol említik még azt írja tavalyról, hogy nem kapható itthon)

Nekem annyi gyanús azért a dologban, hogy túl sok dologra ajánlják abszolút hatékonysággal, és én nem hiszek abban, hogy valami mindenre csodaszer lenne (a bioptron lámpa sem az, de attól egyes dolgokra még hatásos. Ha az enzimnél ezek közt az egyes dolgok közt benn van valóban a mióma, akkor egy próbát megérhet.)

Annyit találtam egy amcsi oldalon, hogy csak rövidebb idejű (max. 4 hét) szedését javasolják, terhes nőknek, meg vérzékenységben szenvedőknek vagy műtét előtt állóknak nem, de csak kutyafuttában néztem meg most. Szóval a kulcsszó alapján a kipróbálás előtt azért javasolnék utána olvasni az egésznek, mellékhatásokra, tapasztalatokra, nyilván nagyon vonzó lehet beszedni pár doboz enzimet, és megszabadulni a miómától meg a fenyegető műtéttől de azért nem mindig olyan egyszerűek a dolgok, mint némelyik csodaszer gyártója/forgalmazója reklámozza (elég csak a "tuti" fogyasztószerekre gondolni), érdemes olyat is keresni, ahol leírják mondjuk a kockázatokat, mellékhatásokat.és felkészülni arra is, hogy ha semmi változást nem hoz, akkor marad a műtéti vagy "rendes" gyógyszeres út. (és ez nem zárja ki még azt sem, hogy valakinek tényleg semmi baja nem volt tőle, vagy valakinek elmúlt tőle, de ugye különbözőek vagyunk)

 

Előzmény: 7Zoé (66)
7Zoé Creative Commons License 2017.08.08 0 0 66

Sziasztok!

 

Engem is érdekel az mióma lebontó Enzim neve. Arra kérlek Titeket, ha valaki tud segítsen és írja meg Nekem az Enzim nevét.

Előre is köszönöm. Üdv.

sipikat Creative Commons License 2017.03.22 0 0 65

Kedves Vasmacsaka49 ugyan már régi a bejegyzésed de én most találtam rá szükségem lenne a tapasztalatodra most találtak nálam miómát 49 vagyok a műtétet nem szeretném van 1 db nagy és mellette még 7 db kisebb miómám most kezdtem el szedni az esmát de mellette szeretnék mást is kipróbálni várom mielőbbi válaszod és hálásan köszönöm ha elküldöd ezeknek az enzimeknek a nevét és hogy hol kapható Sipos Kati

Előzmény: Vasmacska49 (47)
Írisz1986 Creative Commons License 2017.02.09 0 0 64

Sziasztok.Szeretném megosztani veletek az ötleteimet , hátha segítenek valakinek. Nekem is van három darab miómám,(viszonylag kicsik), amiket egy éve fedeztek fel.Sajnos nem túl jók a tapasztalataim a nőgyógyászokkal, orvosokkal kapcsoltban, ezért magam kezdtem el utána járni a dolgoknak. Nem szeretnék műtétet,  gyermekvállalás előtt is vagyok , szóval cselekednem  kellett. Most jól állnak a dolgok, fél év után  kis méretcsökkenés tapasztalható :)

A lényeg, amivel kezdtem , hogy abbahagytam a fogamzásgátló tablettát, ami valószínűleg a probléma fő okozója. Erre úgy jöttem rá, hogy az ösztrogén- progeszteron  szintemet nyálból megmérték ( nem vérből az nem jó, nem pontosan tudják kimutatni), kiderült ,hogy ösztrogéndominanciám van , hozzáteszem ennek nem volt jele.

A másik nagy lépés volt számomra  a táplálkozásom átalakítása( kevés cukor, kevés szénhidrát,inkább gluténmentes termékek, kevés tejtermék ,( inkább csak savanyított tejtermékek), no alkohol  és sok zöldség a piacról vásároltam őstermelőtől , amikor csak tudtam.)Kávét abbahagytam (néha azért csalok, nem mindig bírom ki). Vitaminok pótlása B, C, D amire figyeltem , de nem vittem túlzásba, csak módjával. A másik nagyon fontos dolog szerintem az  Aviva torna (ez is nagyban hozzájárul a hormonegyensúlyhoz) barátcserje kapszulával kiegészítve napi2x. Ezen kívül progeszteron krémet is kenem  mai napig , igaz már keveset, mert azt abba kell hagyni pár hónap után. Ezeken kívül még irrigálni is szoktam diólevél teával vagy cickafarkkal , (ezt szerintem többször is lehet egy héten , azt még nem próbáltam , majd ha lesz rá időm még tesztelem :) És amikor csak tudom talpamat masszírozom , ha van rá keret anyagi is idő is akkor talpmasszőr a legjobb.(Én heti egyszer járok )

Azt remélem ha kitartó vagyok , még ennél jobb eredményem is lesz , szóval szerintem egy próbát megér mindenképp.

Tücskök Creative Commons License 2016.12.03 0 0 63

Szia Zanika1970!

Miómával küszködök,említeszegy noni terméket,tudnál bővebb felvilágosítást adni?

Utánanéztem van sok negatív vélemény is róla,írnál nekem erről bővebben!?

Köszönöm .

Előzmény: zanika1970 (37)
Tücskök Creative Commons License 2016.11.25 0 0 62

Nem tudom ki érintett még ebben a témában!? 

Nekem is majd 8cm.-es a miómám,ráadásl sok kisebb is van mellette.Olvastam egy Noni nevű kapszuláról,hogy az segíthet,azt rendeltem meg.Szerintem a műtét nem végleges,volt műtétem,férfiökölnyi miómát vettek ki,azóta jött ez a másik.Tapasztalatok a Noniról,valaki?

Előzmény: Szilva3 (58)
Csuklósbusz Creative Commons License 2016.11.10 0 0 61

Üdv!

 

 

Adott egy mióma, 2 hónap alatt fél centit nőtt, most 35x39 mm-es, a nyálkahártya duplázódott. A 2 hónap alatt esmia kezelés alatt állt. 
Nagyon nagy fájdalmakat és nagy vérzést okozott már évek óta. 

 

 

Szerintetek esmia alatt nőhet a mióma vagy ez már aggodalomra adhat okot?

bervalonc9 Creative Commons License 2016.10.27 0 0 60

Kedves Beumilla!

 

szeretném megkérdezni,hogy szedted e az enzimet és használt e

megosztanád velem az enzim nevét és a tapasztalataidat

nekem is ekkora miómám van úgy van hogy megműtik de lehet halasztani kell mert megfáztam

ha elmarad akkor elkezdenék vmi alternatív módszert

 

köszi

Előzmény: Beumilla (52)
carlin Creative Commons License 2016.07.27 0 0 59

Hogyne lehetne! Myoma embolizáció.

BP,Miskolc,Pécs.

Előzmény: Szilva3 (58)
Szilva3 Creative Commons License 2016.06.30 0 1 58

Sziasztok! Nemrég 8-cm-es miómát "találtak" a méhemben. Az orvosok műteni akarják. Szerintetek is műteni kell??? Nem lehet más megoldást találni?

andyca73 Creative Commons License 2016.06.14 0 0 57

Kedves Vasmacska49!

Megosztanád velem az enzim nevét illetve, hogy hol lehet beszerezni?

Nagyon hálás lennék, mert ez a mióma már nagyon megkeseríti az életemet és a műtétet nagyon nem szeretném! :(

Előre köszönöm!

Szép napot!

Előzmény: Vasmacska49 (47)
megamimóza Creative Commons License 2016.05.20 0 0 56

Kedves Vasmacska49!

 

 

Kérem, hogy Nekem is küld meg az enzim nevét. 12cm-es miómával küzdök és két 4 cm-essel. A nőgyógyász tegnap azt mondta, hogy bele kellene vágnom a műtétbe, nincs értelme tovább várni. De még ezt az enzimet is megpróbálnám előtte.

Nagyon köszönöm!

Előzmény: Vasmacska49 (47)
undeg27 Creative Commons License 2016.05.12 0 0 55

Kedves Vasmacska49!

Én is szeretném a segítségedet kérni. 40 éves vagyok 4 db közepes nagyságú miómám van . Az enzimekről szeretnék tudni.Mi a neve,hol rendelted, és hogy megbeszélted-e az orvosoddal mielött elkezdted szedni és ha igen akkor mi volt a véleménye róla. Előre is köszönöm a segítségedet! undeg27         undeg27@freemail.hu

Előzmény: Vasmacska49 (47)
DrMióma Creative Commons License 2016.02.28 0 0 54

Kedves Hölgyeim!

Orvostanhallgató vagyok és a miómával kapcsolatban végzek kutatást. Sok mindent kell még megértenünk ezzel a betegséggel kapcsolatban és ehhez szeretném kérni az Önök segítségét is. Az alábbi (névtelen) kérdőív kitöltésével hozzájárulhat a munkámhoz. 

Köszönettel

 

http://goo.gl/forms/kBFHEeBRLo

 

 

minnac Creative Commons License 2016.02.22 0 0 53

Szia kedves vasmacska 4 éve van miomám és folyamatosan nő  nagyon félek a műtéttől 45 éves vagyok és mostmár jönnek a betegségek sorban szeretném kérni a segítségedet abban ha elmondanád ennek az enzimnek a nevét hogy kipróbálhassam én is előre is köszönöm.

Előzmény: Vasmacska49 (47)
Beumilla Creative Commons License 2016.01.30 0 0 52

Kedves Vasmacska49!

 

Szeretném a segítségedet kérni, nekem is van egy csecsemőfej nagyságú miómám, és nekem is egyre nagyobb már tőlle a hasam de a műtétet én sem szeretném semmi képpen sem. 46-éves vagyok. Tudsz nekem segíteni abban, hogy milyen enzimeket szedtél, és honnan rendelted, és mennyi idő után hatott? Már egy éve én is használom a women's crémet, de semmi hatás.

 

Kérlek segíts ha tudsz.

 

Köszönöm szépen:

 

Beumilla

Előzmény: Vasmacska49 (47)
ybs Creative Commons License 2016.01.13 0 0 51

Sziasztok! 4 cm-es miómát diagnosztizáltak nálam. Azt mondták, mindenképp műteni kell, ha gyereket szeretnék, ráadásul nem laparoszkóppal, mert azzal nem férnének annyira hozzá. Nagyon megijedtem, hiszen ez a műtét felért volna egy császármetszéssel. Szerettem volna kisbabát is később, és nem akartam, hogy a műtét miatt esetleg csak császárral jöhessen a világra. Az orvosom ekkor egy gyógyszert ajánlott, amitől a mióma átmérője csökkenni fog. A neve Esmya. Nagyon boldog voltam, hogy létezik ez a megoldás. Itt egy link róla, ha valakit érdekel:

http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/esmya_5_mg_tabletta/56841

Elég húzós az ára, de megvettem a felírt 3 dobozt, de mielőtt elkezdtem volna, csodák csodájára állapotos lettem! : )))) Így a három doboz feleslegessé vált. Ha valakit érdekel, orvosi papír és recept bemutatása ellenében olcsón odaadnám.

macika17 Creative Commons License 2015.12.09 -1 0 50

Kedves Vadmacska49 !! Megtudnád mondani ennek az enzimnek a pontos nevét??

Mert nekem is nagyon nagy szükségem lenne rá!

Előzmény: Vasmacska49 (47)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!