Keresés

Részletes keresés

szemellenző Creative Commons License 2009.05.21 0 0 15
Igen. Vedd meg a ma megjelent Heti Választ, nyomd vissza magadban az állampolgári dühkitörést és ragaszd vissza az álladat!
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.21 0 0 14

"Ha többet kell olvasni az átlagosnál, álljon itt bármi, érdektelen marad."

 

ja, az öszödi beszédből is csak az elkúrtuk, meg a kurvaország maradt.

 

Összefoglalná valaki a lényeget?


Előzmény: szemellenző (11)
szemellenző Creative Commons License 2009.05.12 0 0 13
Idézek Neked innen: http://reakcio.blog.hu/2009/05/04/sotetseg_delben_2

"A levél hamis és valódi egyaránt lehet.

Nézzük az első verziót! Ha hamis, akkor ki írhatta? Először kezdjük magunkkal: nem mi voltunk. (A Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetről szóló leleplezést, aminek a végére odaírtuk, hogy nem igaz, pont azért írtam, mert nem szeretem az összeesküvés-elméleteket. A gyengék sportjának tartom őket. Nem hiszem, hogy a Sziriuszról jöttünk, hogy a Habsburgok direkt elhazudták az őstörténetünket, és hogy a zsidók arra tettek örök fogadalmat, hogy ellopják a pénzünket, és ezt sötét szobákban minden hónap első keddjén meg is beszélik.)"
Előzmény: anticonstitutionelle (12)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2009.05.12 0 0 12

szánalmas. múltkor volt vmi nem létező kanadai szervezet által elkészített elemzés. Na ez kb azon a szinten van. Aki ezt elhiszi az nem itt él.

Előzmény: szemellenző (8)
szemellenző Creative Commons License 2009.05.12 0 0 11
Ezt most úgy fest nem fogják. Nincs érdeklődés, nincs miért törölni.
Döbbenet
Ha többet kell olvasni az átlagosnál, álljon itt bármi, érdektelen marad.

Őszinte részvétem
Előzmény: Bumburnyák (10)
Bumburnyák Creative Commons License 2009.05.11 0 0 10
..no most lementettem, mert a múltkor is törölték az ezzel foglalkozó rovatot..
Előzmény: szemellenző (9)
szemellenző Creative Commons License 2009.05.11 0 0 9
Ezt egyszerüen muszáj kipróbálnom, bár nyitóként szólna igazán nagyot.
Tisztelt nagyérdemű, íme az ominózus levél/fikció:

Vissza beszélő

Azt hiszem nincs mire tovább várni. Nem változol. Esik szét minden.Te pedig már elvesztettedd az események és a magad feletti uralmat. Legyen ahogy lesz....


Végig néztem a karzatról a tegnapi vergődésed. Szomorú és bosszantó volt egyszerre. Egy elhúzódó végjáték újabb értelmetlen de látványos felvonása. Ahol a zenét ugyan Te rendeled de a számlát mégis mi fizetjük.Tisztelt Miniszterelnök Úr,
Kedves Feri!


Valamikor régen nem így kezdtük!


Hittünk abban, hogy ha az öregek az összes értelmetlen kompromisszumukkal, sunyi paktumukkal eltűnnek – csakis valami jobb jöhet. Nem csak magunkért, hanem valami többért. Valamiért ami fontosabb annál, hogy kinek a seggét nyaljuk éppen szárazra, és fontosabb annál is, hogy mit kell fizetnünk azért, mert nem nyaljuk szárazra azt a segget.

1989 januárjában, amikor először ültünk egymás mellett egy rendezvényen, Te mint a Központi Bizottság titkára, nem így gondolkodtál. Mondhatnám azt is, hogy akkor még nem tűntél olyan embernek amilyenné mára váltál. De igazság szerint nem voltál sem elég becsületes sem elég őszinte, hogy kitarts mellettünk. Így inkább ott hagytál bennünket ostoba idealistákat és úgy döntöttél, hogy gazdag leszel. Könnyedén odadobtál mindent amiről reggel még szenvedélyesen vitatkoztunk azért, hogy este már a jól menő vállalkozók bálján táncolhass.

Ez ugyan egy kicsit primitív és naiv mondat – de attól még igaz.

És ma leveszem a hangot a tévéről, csak nézem a gesztusaid, a rángatózást, az értelmetlen és drámai grimaszokat, a szájról is jól olvasható – halálosan komoly - halandzsát, az oldalra billenő fejet, a semmibe révedő majd bánatosan csillogó szemeket és csak sajnálni tudom magunkat. Azért mert hittünk benned, a mostani keveseket meg azért mert még ma is hisznek.

Miközben egyértelmű,hogy kicsúsztak a kezedből a dolgok, ott állsz mint valami cirkuszi mutatványos, aki csak pörgeti - pörgeti pálcájával a tányérokat, nyolcat, tizet ha kell de már a tizenkettediknél el kezdenek potyogni a tányérok. Mert nem megy, mert tilos és veszélyes az ilyen bűvész mutatvány. Pláne nem egy egész országgal, egy párttal - csak a kimerithetetlen egód önzése miatt Feri!

Azért azt el kell ismerni, éveket és rengeteg energiát áldoztál arra, hogy azzá válj amit 20 évvel ez előtt még te is megvetettél volna!

Emlékszel még Miniszterelnök úr, mi volt a kedvenc példabeszédünk Moldovától abban az időben, amikor még együtt dolgoztunk? (Megjegyzem később Hofi is átvette): “A hajó azért nem megy egy métert sem előre, mert valamelyik hülye a kazán teljes gőzenergiáját a hajókürtre kötötte.” Nagy utat tettünk meg azóta, Te meg én, főleg Te Feri. Mondhatni “a kazántól a hajókürtig”.

Levelem nyílt, de mégis anonim. Ez valószínűleg sokat levon a szavahihetőségéből. Nincs jövőm, csak múltam és nincs családom se már, amire foghatnám miért nem merek nyíltan kiállni. Egyszerűen csak ismerlek, mert túl hosszú ideig dolgoztam Veled – amikor együtt csináltuk a KISZ-t, és mert közvetlenül vagy közvetetten évekig dolgoztam Neked, amíg az lettél mára aki vagy. És mivel ismerlek, okkal tartok tőled. Ha valaki, akkor én valóban tudom milyen a mostani arcod.

Soha nem volt Benned gátlás vagy erkölcsi fék, ha valamit el akartál érni. Tudom, mert közelről láttam mire vagy képes a hatalomért. Olcsó poén ha azt mondom – bármire? Válaszolhatod nyugodtan, hogy hiteltelen vagyok, hiszen levelem nem csak névtelen, de tele van natúr, primitív indulatokkal.

Igazad is van, tele az egész cinizmussal, indulatokkal és rossz kedvvel. És legalább egy tucatszor átírtam, az elmúlt hónapok alatt, ami valljuk be nem tett jót a stílusának. De most már mindegy. Éveken keresztül láttam hogyan manipulálsz zseniálisan mindent és mindenkit, de akkor ezt úgy gondoltam, hogy szükségszerű, helyes és van értelme. Hogy ez valahol az MSZP-ről és a közjóról szól.

De mára ebből semmi nem maradt Benned.

Ami ma van az csak egy nagy ego nagy bűvészmutatványa, aminek nem mellékszála hanem egyedüli értelme az átverés. Amibe belerokkan az ország és lenullázódik az egész baloldal. Bár ezt ki nem szarja
le! A lényeg, hogy Te játékban maradj, hiszen még van egy tucatnyi nemzet és Gyurcsány mentő ötleted. Amit eddig, legnagyobb pechünkre, még nem volt módod kifejteni.

Miniszterelnök úr, én mégis sokakkal együtt, beleértve néhány félig bátor elnökségi tagot is, úgy gondolom, hogy van egy morális határ amit nem lehet átlépni, és ha ez már csak Gyurcsány Ferenc és 40 – 50 embere pártbéli és parlamenti pozíciójáról szól – szemben mindenkivel – akkor ezt ki kell mondani és meg kell tagadni.

Nem akarom titkolni, hogy az utóbbi hónapok tömény és buta hazudozásának ami a lehallgatási ügyben, a polipban, az „azért csak jövő májusig szól az IMF mentőöv mert ők így szokták adni”, a "nálunk nincs cigány bűnözés csak van aki szeret késelni", "mélyrehatóbb lesz a reform mint a Bokrosé – de nem fog fájni" típusú szemétségeknek köze van ahhoz, hogy betelt a pohár.

Ugyanis másokkal ellentétben én tudom, bár valószínűleg nem lenne szabad tudnom, hogy a legkülönbözőbb indokokra hivatkozva, a Szilvásy Gyuri utasítására, a Te tudtoddal, az NBH közel egy éve valóban lehallgatja a Fidesz vezetésével kapcsolatot tartó üzletembereket, politikai elemzőket, a titkosszolgálatoktól a rendvédelmi szervektől eltávozott és a Fidesszel szimpatizáló személyeket, hátha összejön valami a fideszes TOP 10-ről.

Hiszen direktben nem lehet elrendelni egy Kósa vagy egy Kövér lehallgatását, ugye? Az mégis csak snassz lenne.

Minden más kormányzati állitás hazugság, ami arra épit, hogy az államtitokra hivatkozva mindenki dermedten vigyázba áll és bármilyen jogsértés megúszható.

Ráadásul Miniszterelnök úr, ezek a lehallgatások titokban maradnak még az azt hivatalból végző NBSZ előtt is. Ügyesen kitaláltátok, Hetesi Zsolt, korábbi NBSZ főnök aktív támogatásával. Az NBH saját - zárt feldolgozást kér, így csak a Gyuri emberei tudhatják mi van a szalagokon, és csak Ti ketten, miként akarjátok felhasználni. Igaz, kedves Ibolya?

Miniszterelnök úr, bármennyire is patetikusan hangzik, azt kell, hogy mondjam: ezek erkölcstelen dolgok, ezekre nem lehet tisztességes hatalmat építeni. Ezek lejáratnak és hiteltelenné tesznek bennünket. Valami ilyesmit mondtál Te is a választási vitában mélyen az Orbán szemébe nézve – nem?

Feri, tudom, hogyan működik Szilvásy Gyuriék és Veres Janiék paktuma az Inkallal, tudom, hogyan zajlik a kapcsolattartás a radikális jobboldal jó néhány prominensével, hogy a Gárda vezetésének kulcsembere évekig együttműködött a Katonai Biztonsági Hivatallal. Tudom, ahogy Te is meg a Gyuri is tudja.

Tudom, hogy hónapok óta figyelte az NBH a csőbombás olimpikont családostól. És tudom, hogy tudták, hogy a bombák alkalmatlanok károkozásra, de zseniálisan alkalmasak a média figyelemfelkeltésére. Tudom, hogy erről a Laborcz folyamatosan jelentett a Gyurinak.

Az az aljas fasiszta szélsőjobb már megint! Majdnem ügyesen szervezték meg, de a Sanyi meg a Gyuri ezt is el tudta ba…rontani.

Mert az elsőtől az utolsó pillanatig az NBH állt az ügy mögött. Csak nem merték – nem akarták a saját provokátorukat is őrizetbe venni. Ezért némi hezitálás után az ötödik emeleti irodában úgy döntöttek – senkit nem vesznek őrizetbe csak a bombagyártót. Gratula!

Majd két hét múlva elengedték, szabadlábon védekezhet, mert 20 darab bomba egy autó csomagtartójában a város legforgalmasabb helyén nem is olyan nagy ügy. Azóta pedig néma csend. Mintha semmi sem történt volna....

Most akkor mi van?

Tudom, hogy a szlovákiai futball botrány előtt hetekig egyeztetett az NBH és a szlovák titkosszolgálat a részletekről és szándékosan nem akadályoztátok meg a botrányt, pedig minden szükséges információ a rendelkezésetekre állt, hiszen az NBH ügynökei ott voltak a szervezők között.

Félre ne magyarázd, nem azt mondom, hogy együtt szerveztétek a szlovákokkal, hanem azt, hogy együtt hagytátok a botrány bekövetkezését – mert ez Ficónak és Neked is úgy kellett mint egy pohár víz (a világgazdasági válság közepén, bár ez képzavar).

Gyakori ugye, miniszterelnök úr, hogy a szlovák rendvédelmi szervek magyar területen, mélységben ellenőriznek? A szlovák rendőrség, a Szilvásy Gyuriék információi alapján, annyi rendőrt mozgósított, amennyivel Budapestet el lehetett volna foglalni! Pontosan tudták mi lesz és mit fognak tenni ( és nem azért mert „ezeken a meccseken mindig balhé van..”)

Tudom, hogy a Laborczék nyakig benne vannak a 64 Vármegye mozgalomban és jelentős szerepük van Toroczkai manipulálásában. Miniszterelnök úr, tudom, hogy ki áll a Magyarok Nyilai mögött, hogy miért olyan nehéz lenyomni a jobboldalt sikeresen megosztó, nagyjából 30 milliós éves költségvetéssel operáló, (vajon honnan kaphatja szerinted?), a kormányt hivatalból - a fideszt leginkább utasításra gyűlölő, meglepően jól tájékozott , „mi mindent megteszünk, hogy bezárjuk” fedőnevű Kurucinfót.

Bár az ötlet elismerem nem rossz. A következő választáson az MDF semmilyen módon nem lesz képes megosztani a fideszre szavazók táborát. Ebben, ha semmiben sem, gondolom még egyetértünk.

De a szélsőjobb! Az már más dió.

Tudom én, hogy minden szavazat amit Vonáék megnyernek, a fideszt gyengíti és Téged erősít. Téged, nem bennünket. Mert nekünk nem kell egy radikális jobboldali párt a parlamentben. Nekünk, BSZM-eknek (lefordítom: baloldaliként szcializálódott magyaroknak) snassz, sértő, aljas dolog, hogy a saját pártunk vezetése táplálja titkos pénzeken és a médián át azt a radikális jobboldalt, amely (istenem add!) akár mág 10%-ot is elvehet Orbántól!

De azt is tudom, hogy amire az MSZP-nek és az országnak a legkevésbé van szüksége, az a Szilvásy Gyuri és a Laborc Sanyi által manipulált radikális szélsőjobb.

Gondolj csak bele, az emberek még azt hihetnék, arra használjuk ezeket a pozíciókat, hogy rendőrpalotát géppisztolyozzunk, lábtörlőket gyújtogassunk fel sorsdöntő szavazások idején, belelőjünk (igaz csak légpuskával) a Hiller üres szobájába, és mi magunk erősítjük a neonácikat (ha már maguktól képtelenek rendesen randalírozni). Mert szégyen ugyan, de minden ilyen konfliktus úgy kell Neked mint egy falat kenyér.

Amit a Gyuri a Te támogatásoddal és tudtoddal meghonosított a titkosszolgálatoknál és Bence Jóska segítségével a rendvédelmieknél, az túlmegy minden határon.

Szeretném, ha válaszolnál!

Igaz-e, hogy tudatosan és rendszeresen ellenőrzik kérésednek megfelelően az MSZP prominenseit? Igaz-e, hogy a Gyuri ellenőriztette Kovács László külügyminisztert, Butor Klára pártigazgatót, Szigetvári Viktor kampányfőnököt, Veres János pénzügyminisztert, Puch László pártpénztárnokot?!

Igaz-e, hogy az irányitásod alá tartozó rendvédelmi és titkosszolgálati szervek (némi APEH segédlettel) vizsgálatot folytatnak az MSZP-től távolodó Lasz György , az Inkall Security vezetője, az MSZP-től soha el nem távolodott csak túlzottan önjáró Knopp András - az energetikára szakosodott EMFESZ Kft. vezetője, Pintér Sándor volt belügyminiszter Civil Kft-je, Csányi Sándor valamennyi üzleti érdekeltsége, a Fideszhez közelálló Nagy Elek Vegyépszer zrt-je és Széles Gábor üzleti érdekeltségei ellen?

Igaz-e, hogy a Gyuriék titkosszolgálati módszerrel megzsarolták Szili Katalint, kihasználva egy emberileg érthető, de politikusként fel nem vállalható magán titkát? Ugye milyen csendessé vált az elmúlt fél évben?

Igaz-e, hogy ez már a második, ezúttal sikeres kísérlet volt Kati elhallgattatására, hogy az elsőt két évvel ezelőtt egy (téves) NBH-s feljelentés alapján kíséreltétek meg akkor a férje ellen. Tudod, amikor rámozdultak egy névazonosságra, miközben minden más adat téves volt!

Hát ha az élet úgy hozza, Pécsnek legalább lesz majd egy jó polgármestere! Ez is valami, nem?

Igaz-e, hogy sikerült mattot adnod (vagy csak sakkot – ki tudja?) annak a Kiss Péternek, aki egy kicsit közelebb került a kelleténél az Ázsia Center vezetőihez, tudod akik ellen úgy nagyjából 1 milliárdos csalás ügyében őrizetbevételi stádiumban tart a nyomozás!

Honnan tudhattál szegény Péter problémájáról? Onnan, hogy az NBH ezt a vonalat már több mint egy éve felderítette. Ne mond, hogy a Gyuri nem szólt! Vagy a Laborc Sanyi. Szólt hát, ugye milyen csendes lett a Péter is az elmúlt fél évben!?

Megkérdeznélek Miniszterelnök úr, indítasz-e vizsgálatot annak a belső körökben egyre jobban terjedő hírnek az ügyében, miszerint ÖMV-s, Gazpromos szál van az UD zrt-s lehallgatási ügy hátterében. Hogy a Csányi egy évvel ezelőtti zavaros megzsarolása, helikopterének lezuhanása, majd szervereinek és üzleti titkainak lefoglalása között szoros ok – okozati összefüggés van?

Ha a Csányi kiszállása után a meggyengült Molt akár az ÖMV akár az orosz Gazprom (direktben vagy stróman útján) vagy az OTP-t egy hasonszőrű befektetői kör a közeljövőben mégiscsak megszerzi, miként számoltok el a gyanúval, hogy valaki közületek nem magyar érdeket képviselt az UDZ ügyben?

Apropó UDZ. A Szilvásy Gyuriék rácáfoltak legalább arra a régi viccre, miszerint az ötvenes és a kilecvenes évek kémelhárító munkájában az az egyetlen különbség, hogy az ötvenes években még legalább volt koncepció! Ha mást nem is, ezt a Gyuri meg Sanyi újra visszahozta.

És lehet, sokan innentől végképp hiteltelennek fognak tartani, de akkor is le kell írnom: tudom, hogyan próbálták kicsinálni a Szilvásy Gyuriék Orbánt (az akkkor még nem NBH főnök Laborcz segítségével, az akkori NBH főnök Galambos Lajos háta mögött) a 2006-os választások előtt.

Tudom az összes mocskos részletét (ahogy Te is) az elindított és sebtében leállított akciónak. Ugye szép a Kokó kocsmája Miniszterelnök úr és mindenki nagyon fotogén ott, pláne ha vádalkut köthet?

És most tovább folytatjátok azt ami 2006-ban nem jött össze. Ráadásul úgy, hogy még a látszatra sem ügyeltek már. Annyira kell, hogy ez a mindenki által megvetett Rohác nevű szlovák bérgyilkos, akinek a kezéhez közvetve vagy közvetlenül egy tucat ember vére tapad, elmondhassa végre a vádalku részeként, hogy személyesen Demeter Ervin és barátai bízták meg az 1998-as robbantásokkal a fideszbeli és kisgazdapárti politikusok lakásánál, hiszen másként az ellenzéknek esélye nem lett volna megnyeri a 98-as választást, nem?

Majd Rohác úr mélyen belenéz a kamerába (ATV, Szólás szabadsága Baló úrral, esetleg pár kommunikációs millióért TV2 vagy mindegyik, ahogy a média taktika megkívánja….) és a nagyobb hiteleség kedvéért felháborodottan megjegyzi: a Demeter emberei voltak olyan szarrágók, hogy dollár helyett lejben fizetettek! És a Szilvásy Gyuri körül nyüzsgő kommunikációs stáb tagjai a jól végzett munka érzésével dőlnek bele megérdemelt vodkájukba..

Mert annyira kell az a rohadt hazugság, hogy már hónapokkal ezelött benyilatkozták a hűbéreseid: ha Rohác elmondja mit tud az akkori idők megoldatlan ügyeiről, nem kéritek rajta számon az Aranykéz utcai halottakat. Erről szól a Ti vádalkutok. Hányan is haltak meg ott a robbanásban Feri? Bástya elvtársnak megér ennyit egy hamis vallomás?

Egyébként ebben is igazad van, ki nem szarja le, ha valaki hamisan vall. Ami jó a Szilvásy Gyurinak és a Gyurcsány Ferinek, az jó az országnak és az MSZP-nek is?

Talán mégsem!

Ha csak ilyen eszközökkel lehet 2010-ig kormányon maradni Feri, akkor ezen az áron nem kell a hatalom, legalábbis nekünk nem.

És ha már itt tartunk Miniszterelnök úr, ne nézz teljesen hülyének bennünket. Azt hiszed nem látjuk és nem érzékeljük, mit is készítesz elő nekünk márciusra? Persze, a szabályok szerint erről sem illik nyíltan beszélni, maximum a frakción belül sutyorogni két ülés között a büfében.

Kilóra és centire felmérted, hogy a 2010-es hajó elment. Tény, és ezt mindannyian elismerjük, hogy a manipuláció minden létező és kitalált kövét (elnézést már megint a képzavarért) megmozgatod, hogy a különbség a végeredményben a legkisebb legyen.

És bizony az állandó petárdadurrogtatásba bele lehet fáradni. De ami még ennél is rosszabb, egy idő után elkezdünk hinni abban, hogy amit hazudunk az igaz. Ez a dilemma néhányunkat folyamatosan elbizonytalanít, de nem Téged. Ezért a tulajdonságodért még ma is irigyellek ( régen pedig csodáltalak mert a kiválasztottság jelének tartottam).

Te pontosan tudod, hogy mi kell Neked, a pártelnöki tiszt. Mert az a jövő. A 2010-es választás elvesztésének másnapján (na jó, lehet hogy tévedek és csak egy héttel később) Te és a hódolóid (Zuschlág Janit leszámítva mert ő ül mint Buddha) átszervezitek, feloszlatjátok, újjáalakítjátok - a megfelelő rész aláhúzandó – a pártot.

Az öreg pártharcosoknak pedig annyi. Ebben a formációban már nem lesz szükség Péterre, Imrére, Ferire és Katira talán még Ildikóra sem. Kivéve, ha megértik az idők szavát és behódolnak, esetleg visszavonulnak kies vidéki birtokaikra.

Csókolom a kezed, keresztapa.

Az ország – meg a választást nyert fidesz - csak fuldokoljon nyolc év meg egy gazdasági válság nyakig érő szarában. Amig vissza nem térsz fehér lovon, tetemre hivni a bűnös Budapestet 2O14-ben (bár ez már tényleg képzavar).

Mondom, hogy zseniális vagy!


Utóirat

Tudom Feri, hogy mindent tagadni fogsz, égbekiáltó, aljas lejáratást emlegetsz és (talán) szigorú vizsgálatot követelsz majd. Esetleg elintézed azzal, hogy jobboldali provokáció és a polip műve! Pedig a fent leírtak döntő többségét több tucat ember memóriája és jó néhány (pechedre) megmaradt, dokumentum őrzi – még néhány évig.

Nem lenne tisztességesebb azt mondani, hogy nem terhelem a baloldalt tovább a személyemmel, fogom a Gyurcsány Ferenc baráti kör tagjait és visszamegyünk ahhoz, amihez a legjobban értünk, pénzt keresni?

Valószínűleg tisztességesebb lenne. És nem vallana rád. Pedig életed csúcs teljesítménye lehetne a remegő ajkakkal, akadozó levegővétellel, drámai lassúsággal, elfátyolosodó tekintettel előadott lemondó nyilatkozat.

Tudod, úgy ahogy a Szabó Pali lemondása után tetted.


Üdvözlettel

egykori barátod

anonym-us
Előzmény: Törölt nick (6)
szemellenző Creative Commons License 2009.05.11 0 0 8
Azért a levezetéseket érdemes lenne átfutnod, mielőtt minősítesz valakit/valamit
Előzmény: anticonstitutionelle (7)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2009.05.11 0 0 7

nagy sötétség kell, hogy vki ezt megegye.

Előzmény: püspök (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.11 0 0 6
Feltehetően mindaddig magabiztosan beszélgethetünk az említett írásról amíg ide be nem kerül konkrétan (nemcsak a link).
Előzmény: szemellenző (5)
szemellenző Creative Commons License 2009.05.11 0 0 5
Az én topicom a reakciós információk szerint karbantartás áldozatává esett.
Egy biztos. A reakciós srácok nyomozása és SPANYOL levezetése brilliáns!
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.11 0 0 4
Mindenesetre figyelemre méltó, hogy a zindex már kétszer törölte az ezzel a témával foglalkozó topikot.
Vajon miért?
Előzmény: püspök (-)
reggelsanyi Creative Commons License 2009.05.10 0 0 3

szerinted vajh miért nem nulláztam le?

Előzmény: méregkeverő (2)
méregkeverő Creative Commons License 2009.05.10 0 0 2

Sokadik topic....

 

Olvasni is, nem csak írni!

Előzmény: reggelsanyi (0)
lendületlenül Creative Commons License 2009.05.10 0 0 1
0?
Előzmény: püspök (-)
reggelsanyi Creative Commons License 2009.05.10 0 0 0
nem semmi
Előzmény: püspök (-)
püspök Creative Commons License 2009.05.10 0 0 topiknyitó
A reakcio.hu-n hétfőn feltettek egy levelet, amit az interneten találtak. MAjd cikksorozat is indult - Sötétség délben - címmel.
http://www.freewebs.com/beszelo/
http://reakcio.blog.hu/2009/05/04/sotetseg_delben
A levél stílusa arra utal, hogy egy kiábrándult bennfentes szoci írta és indulatosan de elég alaposan le vannak benne írva a gyurcsány-szilvásy féle titkossolgálati manipulációk.
A kérdés, hogy szerintetek hoax-e a levél vagy valódi?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!