Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

E9Matyi Creative Commons License 2016.06.28 0 0 16

Kedves Fórumozók!

 

Tizen éve kötődöm klasszikus Toyotákhoz, de természetesen minden további minőségi, érdekes jármű iránt tudok rajongani. Az utóbbi években összehozott a sors jó pár egyéb Young- és Oldtimeres, egyéb japán gyártású jármű tulajdonosával, amely találkozások alkalmával sokszor konstatáltam, hogy szinte teljesen magányosan építgetik, szépítgetik gyöngyszemeiket úgy, hogy közben nem tudják az apró eredményeket és a sok-sok örömöt megosztani egyéb márkatársakkal. Kis hazánkban sajnos a japán veteránozásnak nincs túl nagy kultusza, így csak elvétve találunk kisebb - sokszor adott típusra specializálódott - csoportokat, klubokat, de legtöbbször az idős járművel rendelkező tulajdonosok számára csak a nagyobb márkaklubok maradnak, ahol gyakran igen kis figyelmet kapnak az öregebb gyöngyszemek vagy csak szimplán kevés a hasonló korú autó/motor. 

 

Mindemellett igenis vannak itthon Young- és Oldtimer, japán különlegességek, ritkaságok és igen nagy becsben tartott, a kor utcaképét tükröző szép állapotú járművek.

A fentiek miatt az évek során megfogalmazódott bennem egy olyan közösség megalapítása, ahol a 9 autó, a 4 motor márka és az esetleges egyéb szigetországban gyártott jármű tulajdonosai egy helyen tudnának közösségi életet élni.

Idén elkövetkezhetett a kivitelezés és a napokban átadásra is került az új felület.

 

Engedjétek meg, hogy bemutassam a JAPTIMERS közösséget.

 

Nagyon preferáljuk a személyes kapcsolatokat és nyilván mindenki "élőben" szereti kényeztetni magát a különleges járművek megcsodálásával, így első sorban az éves találkozókért, összejövetelekért hoztuk létre a közösséget. Emellett nagyon fontosnak tartjuk az események közti kapcsolattartás lehetőségét, így egyben az interneten található elektronikus felületet is.

Ezért jött létre a Japtimers FÓRUMa:

http://japtimers.hu

 

Természetesen az index fórum felülete mellett, immáron a Japtimers-en is találkozhatnak az azonos hobbival rendelkező tulajdonosok.

Megoszthatják tapasztalataikat, élményeiket, feltehetik kérdéseiket, találhatnak hasznos információkat, leírásokat, eladhatnak és gyorsan tudomást is szerezhetnek különleges kiegészítőkről, alkatrészekről és természetesen vezethetnek "naplót", azaz saját projektet is. Itt értesülhetnek fontosabb információinkról, itt jelentkezhetnek találkozóinkra és itt oszthatják meg velünk észrevételeiket.

 

Szívből reméljük, hogy az új közösség elnyeri tetszéseteket és hogy jelen megkeresés célba talált.

(Egy várhatóan nívós közösségnek jó dolog az első tagjai közt lenni :) , de vegyétek figyelembe, hogy egy új csapat megalakulása időt vesz igénybe, így a kezdeti beindulási időben kérjük legyetek türelemmel, szavazzatok bizalmat nekünk és segítsetek értékes hozzászólásaitokkal még vonzóbbá tenni a felületet az új érdeklődők számára is)

 

Köszönjük!

 

SzebeniTamas Creative Commons License 2016.03.04 0 0 15

Üdv Veteránmotoros társak!

 Habár nincs nagy aktivitás a fórumon, hátha páran időben olvassák az üzenetemet és még kedvük is van csatlakozni:

Biharban szoktunk rendszeresen túrázni, de amint jobb lesz az idő (15fok felett tartósan), most kivételesen motorral (Izs Planeta, Pannonia) indulnánk neki.

A cél Pádis, szállásra van több lehetőségünk (panziók vagy telepített lakókocsi, sátor csak nyáron), ideálisan 2 éjszakát maradnánk és élveznénk a hegymászás örömeit, amíg a gépek pihennek, este közös főzéssel pálinkázással.

Az időpont egyelőre leginkább áprilisi lesz, de még azért messze van.

Ehhez útitársakat keresünk, bármilyen de lehetőleg veterán motorral ami a 70-es utazót kedveli.

 

ricker.hu Creative Commons License 2013.11.04 0 0 14

Szép estét mindenkinek!

MuliterCsabi Creative Commons License 2012.08.11 0 0 13

Szeretettel várunk mindenkit!

kazstom Creative Commons License 2012.05.28 0 0 12

Tisztelt fórumozók!

 

Szeretném eladni Komar mopedem. Az alábbi linken minden információ megtalálható róla: http://veteranapro.hu/segedmotoros-kerekpar/12582-komar-2352w

 

Minden jót kívánok!

 

Üdvözlettel: kazstom

Turán 35\' Creative Commons License 2011.08.16 0 0 11

Tisztelt Veterános barátok, fórumozók.

 

Aki augusztus 20.-ai hétvégén szeretne egyet nosztalgiázni, kirándulni azt Csongrádra invitálom egy kis Veterán felvonulásra, kiállításunk megtekintésére.

 

A KIÁLLÍTÁSRA VÁROM AZON JELENTKEZŐKET, AKI MEGMUTATNÁ VETERÁN, ÖREG, VAGY EGYSZERŰEN CSAK ÉRDEKES, ÉPÍTETT MOTORJÁT, JÁRMŰVÉT. Az iskola tornaterme örzött,és riasztóval ellátott.

 

Mindenkinek hasznos veteránozást kívánok.

Felvonulás: augusztus 19.-e  Gyülekező: 16:30  Fő utca (parkkal szemben, a művelődési ház parkolójában)

 

Üdvözlettel: Norbert

 

 

sasi 64 Creative Commons License 2010.07.07 0 0 9
Jó estét Mindenkinek Erdélyből.Élménydús út végén pihenünk meg legkedvesebb kétkerekűmmel 1300 km megtette után.Volt részünk napfényben, nyári záporban,szélfúvásban, minden ami belefér egy Szeged-Érd-Élesd-Királyhágó-Beszterce-Kolozsvár-Szalonta-Szeged útvonalon,amit sikerült úgy megtenni,hogy nem hajszának voltunk kitéve, hanem egy csodálatos kirándulás egyik Otthonomtól a másikig.még otthonElső pihenőceglédi pihenőKirályhágónTankolás  esőben KolozsváronBeszterce határánOtthoni pihenésBethlenben kis munkaszünetÉlesdenKirályhágó túloldalróllassan,de biztosanVeletek vagyok!
-sylva- Creative Commons License 2010.02.13 0 0 8
Üdvözlök Mindenkit!

2010. július 16-18-ra szervezünk egy yongtimer és veterán autós - motoros találkozót és túrát, amelyre mindenkit szeretettel várunk. Bővebb info: www.sargatrabant.hu
További sok sikert!
davidistvan Creative Commons License 2010.01.02 0 0 7
Üdvözlök mindenkit és boldog új évet kívánok!

Hódmezővásárhelyi veterános vagyok és sok sikert kívánok ehhez a topichoz és az egyesület további életéhez!:-))
Gynorb Creative Commons License 2009.08.06 0 0 6

Remélem el tudunk készülni az MK6 -tal a találkozó idelyére,hiszen még ma és holnap is csináljuk.Ha szerencsések vagyunk ott leszünk.Ha nem, így jártunk.

Én minden veteránosnak csak ajánlani tudom a szegedi találkozót,mert nagyon jól szervezett az egész.

 

Babonából így köszönök el tőletek:Majd ott találkozunk!

Hali!

sasi 64 Creative Commons License 2009.08.05 0 0 5
Sziasztok, azért megyünk át Romániába mert így szerveztük. Remélem érdekes lesz mások számára is.
Gynorb Creative Commons License 2009.08.05 0 0 4

Hali!Mi is megyünk a talira egy autóval,ezért gondoltam csatlakozok hozzátok.

Nem tudom ki hogy van vele,de ahogy a programokat olvastam kicsit furcsáltam hogy átmegyünk Romániába.Miért?Valaki tudja a választ?

sasi 64 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 3
Helló mindenkinek , azért írjon ám valaki erre is
mihaly-david Creative Commons License 2009.05.13 0 0 2

Sziasztok. A Dél-alföldi Veteránjármű Egyesület Szegedi Veteránosokból áll. Szokott lenni Veterán találkozó Szegeden minden második évben. Idén Augusztus 7-8-9-én lesz megtartva a VII. Dél-alföldi Veteránjármű Találkozó. Hamarosan elkészül az Egyesület weboldala is, ahol minden infót megtaláltok a találkozóról és még sok eseményről.                                 Üdv.

malévhoz,csak a hátszelesek kerülnek Creative Commons License 2009.05.10 0 0 1
Hello,mit jelent  a "dél-alföldi"?..talán csak szegedi?
petrol pet Creative Commons License 2009.05.10 0 0 0
Én DanOviás vagyok :-)

Sok sikert a topichoz, követni fogom.
mihaly-david Creative Commons License 2009.05.10 0 0 topiknyitó
Üdv. Nyitottam egy topikot a Dél-alföldi Veteránjármű Egyesület részére. Ide várunk minden észrevételt, eseményt, információt és sok mást. Ha van valami olyan dolog amit meg szeretnél velünk osztani, itt megteheted.

Üdv.:Dél-alföldi Veteránjármű EgyesületDél-alföldi Veteránjármű Egyesület

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!