Keresés

Részletes keresés

keltege Creative Commons License 2015.10.08 0 0 18

Mi a rossz szomszédok miatt költöztünk el!

Köszönöm Istenem! a mostani szomszédaink tök jó fejek, pluszban örültek, hogy mi költöztünk oda, mert normális környék és tényleg jó szomszédok!

Sniper1966 Creative Commons License 2015.08.18 0 0 17

A rendőrségben is megrengett a bizalmam!Megtalálták a kamerát a szomszéd elismerte,hogy ő jött át és vitte el és azt mondta,hogy mi leskelődünk és a rendőrök előtt is majdnem,hogy én lettem a bűnös a leskelődés miatt.Nem az a lényeg,hogy birtokháborítást,magánlaksértést és lopást követett el!Neki a telekhatáron kb 150cm-es téglafala van nekünk a házból 4 lépcsőn kell kimenni a házból nem járkálhatok úgy hogy csak a földet nézem.Ez egy vadászkamera a mi mozgásokat rögzít mert 2-éve mindenfélét szemetet rohadt gyümölcsöket megpucolta a halakat és a fejeket belsőséggel és pikkelyeket átdobálnak hozzánk.A kamerát ezért vettem hogy bizonyítékot tudjak felmutatni,hogy miket csinál.És a képen is látszik,hogy nem figyelte az ő udvarát csak a mi területünket a téglafallal a rendőrök is látták a képet és mondák,hogy ez semmilyen szabályt nem sért mert nem az ő területüket figyeli.És mégis zavarta őket de kérdem én,hogy akkor ki is leskelődik?A kamera beleolvadt a fatörzsébe!ÉS HA ŐK NEM LESKELŐDNEK FOLYAMATOSAN akkor egyszer kétszeri átnézéssé nem lehetett észrevenni a kamerát!És érdekes midig tudják,hogy mikor ki nincsen otthon igaz ráérnek ezzel foglalkozni mert nem dolgoznak még a fűnyírást a kuka kivitelét is mással végeztetik el stb......

Az első képen van a kamera ami kb.7m-re van a faltól és aki nem tudja,hogy ott van az elsőre észre sem veszi.EZ ŐKET ZAVARTA ÉS EZÉRT JÖTTBE A ZÁRT UDVARRA ÉS LOPTA EL!

Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.15 0 0 16

Rendőrségen bejelenteni a lopást ismeretlen tettes ellen. A vétkest majd megtalálja az illetékes a nyomozati szakaszban.

Előzmény: Sniper1966 (15)
Sniper1966 Creative Commons License 2015.08.07 0 0 15

Olyan szomszéd akinek valami nem tetszik a másik szomszéd udvarán ami őt nem zavarhatja ő szerinte.És átmegy a szomszéd ZÁRT udvarára és onnan leszedte és eltulajdonította a több tízezer forint értékű tárgyat! Az ilyen szomszéd mit érdemel önök szerint??

Kicsilányegy Creative Commons License 2014.04.07 -1 0 14

Sziasztok,

 

Nekem is zajongó szomszédom van.

Gyerekkorom óta lakom a lakásban. Az egy emelettel lentebbi szomszéd egy banya és a férje.

Arról „híresek”, hogy évtizedek óta állandóan veszekednek. A banya kiabál, visítozik, közben üti a falat, a bácsi néha visszaszól. Úgy tudom a bácsi alkoholista, éjjelenként részeg.

Régebben azért zaklatott minket a banya, mert szerinte a virágai miattunk mentek tönkre, az erkélye miattunk lett koszos, az eső miattunk esett lefelé. Utána már kártérítést is követelt ezekért.

Egy ideig máshol laktam, miután visszaköltöztem, akkor tűnt fel, hogy korán reggel a szomszéd mindig ütötte a plafont.

Később betegség miatt sokat kellett volna pihennem. Akkor már fémtárgy gurigatás, bútortologatás, nyikorgás, csapódások, folyamatos kopogtatás voltak. Akkor kellett volna panaszt tennem, de azt gondoltam majd abbahagyják.

Utána még rosszabb lett: a tévét éjjel 3-ig üvöltették, a csapot éjjel órákra kinyitották, vécé öblítés ment pár percenként. Hajnalban csapódások, csövek kopogtatása volt.

Ez úgy pár éve lett nagyon durva, akkor egész nap ment a zajongás. Azóta ez megy:

Hajnalban, 4 óra körül a banya elkezdi feltekerni a redőnyt (borzasztó nyikorgással), amit órákig ismételget, sokszor még éjjel is. Közben a függönnyel babrál, ütögeti az ablak melletti falat, órákon keresztül az ablakban szenved.

Amíg nem kelek fel, addig a szoba alatti plafont ütögeti és a csöveket, de iszonyatos módon.

Amikor kimegyek mosdóba, vécére akkor kiszalad a szobából és a vécét leöblíti, pontosan addig amíg ott vagyok. Konyhába kimegyek, akkor ott nyitja ki a csapot és kopogtatja az ottani csöveket. Általában sípolni szokott a csappal, amivel szórakozgat (hangos, még hangosabb, rövid sípolás, hosszabb sípolás), legutóbb is majdnem egy óráig. A radiátorral nyikorog és kopogtatja órákig.

Állandóan utánoz, ha kinyitom a csapot, akkor ő is. Ha valamelyik csap közelében vagyok, akkor kinyitja, ha a vécé közelében akkor leöblíti.

Ha olyan helyiségben vagyok, ahol víz van, ott a vizet kinyitja, néha többször, vagy csak pár másodpercre, ez nem tudom, hogy valamilyen „kommunikáció” lenne-e részéről.

Amikor visszamegyek a szobába, akkor megint ott üti a plafont. Kopogtatja a falat, a csöveket.

Aztán bekapcsolja a tévét, amit jobban lehet hallani, mint a saját tévénket maximum hangosításon.

Ez órákig van napközben, utána éjjel 3-ig. Általában rádiót vagy valamilyen zenét bekapcsol hozzá.

Olyan zajongásai vannak időnként, hogy hangosan szalad, majd mintha egy bútort fellökne. Akkor egy nagy csapódás, aztán kopogtatás, nyikorgás.

Folyamatos kopogtatások, plafon és -csőütögetés, plafon kaparászás megy egész nap. Az erkély korlátot üti, azt nem lehet tudni, hogy minek.

Időnként ráüt a plafonra, de akkorát, hogy rezeg a padló. Ha lepihenek, akkor megint üti a plafont, kopogtat, csöveket üti. Amikor leülök enni (a mosdó mellett van az ebédlő), akkor a vécét öblíti, addig amíg ott vagyok.

Ha a vécébe megyek, akkor szintén leöblíti a vécét, olyankor a nálunk lévő vécé „ugrik” egyet, ezt többször ismétli.

Amikor mosakodni megyek, akkor is leöblíti a vécét, olyankor nálunk nincs víz, így addig várnom kell, amíg befejezi. (ez egy óra is lehet). Így mosakodni csak az ő "engedélyével" lehet. Vécét több százszor leöblíti egy nap alatt.

Egész nap járkál, ajtókat kinyitja majd egy perc múlva hangosan becsukja, úgy hogy az emelet rázkódik.

Amikor feltételezi, hogy alszom, akkor ráüt egy iszonyatosat a plafonra, kb. pár percenként, így évek óta csak pár órát lehet aludni. Éjjel szinte ugrálva közlekedik, időnként csöveket kopogtatja és a falat ütögeti. Már szörny lábakról voltak álmaim. Emiatt évek óta füldugóval alszom, hogy legalább éjjel ne kelljen hallgatnom a járkálását.

Éjjel is bekapcsolja a tévét, rádiót. Ez megy hajnal 3-ig. Utána félóra „adásszünet” Aludni állítólag egy órát szokott napközben. Utána vécé öblítés van, és kezdődik elölről a „műszak”.

Most már ott tartok, hogy kénytelen vagyok albérletbe költözni.

Ehhez még a ráadás: egy családtagnak mondtam pár éve, hogy feljelentem a banyát. Valószínűleg kihallgatja a beszélgetéseket, mert utána mondta a házmesternek, hogy nem tudja mi bajom van vele, panaszkodott, hogy nem is csinált semmit.

Utána zaklatni kezdett. Tavaly óta egy ismerősömet zaklatta telefonon, hogy „furcsa zajongásokat” észlel a lakásból. A telefonszámát megadta a családtagoknak, hogy hívják fel és beszélgessenek vele a házban lévő zajongásokról. Mindig azt figyeli, hogy mit csinálok és utána hívogatja a családtagokat, ismerősöket.

Majd év elején feljelentett, hogy nem tud tőlem aludni, ezt annak ellenére, hogy éjjel nem alszik, hanem járkál, és teljesen zajmentes az életmódom, a lakásban csak netezni és aludni szoktam.

A lift kattogását írta össze, amiről azt hazudta, hogy nekem voltak táncóráim, és amiatt nem tudott aludni. Egyébként több évtizede jártam táncórára, úgyhogy nem tudom ezt honnan gondolta.

Azóta a lakóknak panaszkodik, hogy azért volt kénytelen feljelenteni, mert rendszeresen zajongtam, és még ő viselte nehezen a saját zajongását. Ezt azért tette, nehogy én előbb feljelentsem.

A vízzel kommunikációt még sosem hallottam mástól, a fémtárgy dobálás a banyának a másik kedvenc elfoglaltsága. Most is hajnal óta megy a műsor, jelenleg is a redőny feltekerésnél tart, már „szólt” hozzám a konyhában és a vécében is, most ütött akkorát a plafonra, hogy rezgett a padló, de délután kezdi el a műsor fő részét.

variomer Creative Commons License 2014.03.09 0 0 13

A néni tényleg rosszindulatú, de ha úgy érzi, foglalkoznak vele, lecsapolja az indulatait. Vagyis úgy kell érezze, jóindulatúan foglalkoznak vele, szeretik. Akkor lesz hajlandó a nagy közös megegyezésre. Vagyis, hogy mettől- meddig labdázhatnak a gyerkőcök az utcán, és mikor van az ő pihenőideje. Remélhetőleg ez segít a problémán.

Előzmény: trakeszv6 (11)
Re:barbara Creative Commons License 2014.03.08 -1 0 12

Mondd meg a gyerekeidnek, hogy bolond a néni, ne figyeljenek rá, miket beszél.

 

Az utca közterület, nincs joga beledumálni, hogy ki és mire használja.

 

 

Előzmény: trakeszv6 (11)
trakeszv6 Creative Commons License 2014.03.08 -1 0 11

Üdv a forumnak!

kertes családi házban lakunk ,csendes vidéki faluban.

A szomszéd néni kb. 70 éves., az utat nemrég aszfaltozták le. + gyerekem van,és szeretnek labdázni. az uton többször labdáztak és obszén szavak közepette megprobálta elküldeni öket,mert zavarja a pattogó labda.(ez általában hétvégén nappal történik).

sajnos nemcsak ebbe köt bele hanem más  lakotárs egyéb dolgaiba is,nem részletezem.

Mit lehet tenni..

elsösorban ez zavar hogy a gyerekeim nem tudnak itt játszani,legalább a ház elött szem elött vannak.

 

buglyoo Creative Commons License 2012.07.28 0 0 10

Mostmár életveszélyes fenyegetés is volt. A rendőrség meg tehetetlen. Azt mondták, hiába hívnak mentőt, nem viszik el. Mostmár kellene valami ötlet, hogy hogy legyen eltávolítva. Már senki nem mer elmenni előtte a járdán, van, aki már sírva megy el, mert a beteg apukáját, akinek levágták a lábát nyomdafestéket nem tűrő hangnemben emlegeti, nagyapámat 70 éves vén marhának hívta. Ha nem épp hangfelvétel ment volna, elküldtem volna a fenébe. Szóval hangfelvétel van róla, hogy életveszélyesen megfenyegette, 2 tanú, talán 3. 

Egy ötlet, hogy valami hangos kürtöt, valamit beindítani, amikor beszél, csak azzal van a baj, hogy a másik szomszédba az idős néni nagyon beteg. Őt nem akarjuk zavarni, had pihenjen, hátha felépülne. Ő nagyon rendes, segítőkész.  De a bolond őt is elhordja mindennek.  Akit meglát, mindenféle piszkos k...ának, gyilkosnak, ingyenélőnek, korrupt mocskos gazembernek. A környéknek már nagyon elege van belőle. Tenyérnyi üveg, tégla, cserépdarabokat dobál át, dobálja, veri a kerítést. Zaklatja, rágalmazza a környéket. Mit lehetne tenni vele, biróság nélkül? Nincs pénzünk 50 km-eket utazni, meg még ügyvédet is fizetni. 

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 6

Így röhögtető,de átélve... .

 

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 5
de azért nem szagoltatja a rendőrrel a földet disznóürüléknek,meg a kerítés tövére nem képzel kutyaszart,és nem fertőtleníti körbe a házat,vagy de?
A papáéknak 3 éve nincs disznójuk,és amióta ott laknak kutyájuk sincs,a jó szomszéd miatt.
Előzmény: rozika555 (4)
rozika555 Creative Commons License 2009.05.10 0 0 4
A szomszédom mindenkit feljelent aki dohányzik (a saját lakása erkélyén) de ugyanakkor sz@rt főz hugyban :) , a lépcsőházban hányni lehet miatta!
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 3
Ha feljelentik,mit kell csinálni,bíróság,stb?
3x Creative Commons License 2009.05.10 0 0 2
Véletlenül keveredtem ide, de idevág. Van egy totál zakkant idős néni a lakótelepünkön, állítólag eddig a hárshegyen kezelték, az ugye megszűnt.

Na, ennek eleve van az a betegsége, amikor az ember magában beszél hangosan és főleg vagy kizárólag káromkodik. Brutális, ahogy ez az ősz hajú nénike végigmegy az utcánkon és ezt hallani: b. szájba azt a g. k. anyádat, te f.szopó szétb. stb.

No de ő multiplex, mert ehhez még hozzájárul a "kukaborogatós" betegség, minden kukát és utcai szemétládát kiborogat.
Állítólag az ilyenekkel szintén nem lehet mit kezdeni, mivel úgymond békések.
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 1
Igazad van, de sajnos ez nem hiszem hogy nagy vigasz lenne.
Ismerek olyat akit a saját családtagja tart lelki terror alatt, és nem lehet ellene tenni semmit. A nagy szabadság jegyében a kényszergyógykezelés megszűnt.
Annyira beteg a csaj, hogy le van rokkantva, de a gyógyszer beszedésére nem kötelezhető.
És ez bűn sztem.
Előzmény: Törölt nick (-)
kjanik Creative Commons License 2009.05.10 0 0 0
Ingatlanh0z csat0lt ad0ttság, mint a kedvezőtlen fekvés, a magas talajvíz, ... .
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.09 0 0 topiknyitó
És mit lehet tenni?
Nem lehet fegyverrel védekezni,mert önbíráskodás,stb.Annak a NŐNEK mindenkivel baja van,mindenki gyilkos,lop,meg minden.
Ja és fertőtlenítőt öntöget a kerítésre,az udvar közepére is ellocsolja valamivel,az új kocsiba belevágott ököllel,EZ ROSSZ SZOMSZÉD!!!!!  Nincs igazam?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!