Keresés

Részletes keresés

Auréliusz Creative Commons License 2009.06.24 0 0 26
"az index sugallata olyan cselekmény, amely hatasaban messsze tulmutat ket part parlamenti civodasan."

Öhm
Előzmény: sashimi (5)
sashimi Creative Commons License 2009.05.03 0 0 24
ferences2: Az oltóanyag, mindegy mit tartalmaz gyengíti az immunrendszert. Ezzel még több embert betegítenek meg. Ahelyett, hogy megtanítanák az embereket arra, hogy mivel lehet erősíteni az immunrendszerüket, megijesztik őket és rávesznek mindenkit, hogy oltassa be magát vírusokkal, amitől nagy valószínűséggel betegszenek meg még többen. Pedig ha csupán annyit tennének, hogy nem terhelik a szervezetüket mérgező kozmetikai és élelmiszeripari szerekkel, tiszta vizet isznak és naponta eltöltenek egy órát a napsütésben, valamint gondoskodnak a friss levegőről és
némi vitaminról az étrendjükben, megúszhatnának minden fertőzést.Ezert nem voltak pl a kozepkorban pestis jarvanyok a falvakban: hisz nem terheltuk a szervezetunk kozmetikai es elelmiszeripari termekekkel, tiszta vizet ittunk, neponta sok-sok orat friss levegon toltottunk es vitamin is kerult a szervesetunkbe.
bogel Creative Commons License 2009.05.02 0 0 22
Ez már '99-ben meg volt fejlesztve :)

Válasz erre:(19) Anti
ZERKO Creative Commons License 2009.05.02 0 0 21
Ezek szerint másnak is feltűnt. Az egész olyan, mintha egy VelvetStarStoryBestBulvár zsenikém írta volna, két pikáns sztársztori között.
Antisystem Creative Commons License 2009.05.02 0 0 19

OFF: Senkinek, ahogy a válaszadáskor se látod azt, amire válaszolsz. Most már csak az a kérdés, hogy ez bug, vagy new feature :)))

 

ÜdV

sashimi Creative Commons License 2009.05.02 0 0 18
OFF
Nektek sem irja ki, ha válaszoltok valakinek?
ON
sashimi Creative Commons License 2009.05.02 0 0 17
Az indexes cikk szerzője idézte a CDC-s cikkre mutató linket. Az illető írás pedig teljesen világosan, a laikusok számára is közérthető módon fogalmaz: a virusellenes szerek csak bizonyos, nagyon speciális esetekben alkalmazhatók megelőzésként. Ezt a véleményt interpretálja teljesen hamisan és megtévesztően az index cikke.
Antisystem Creative Commons License 2009.05.02 0 0 15

Ha az összeesküvés-vonalban nyomulsz, akkor semmi jelentősége, hogy USA vagy nem USA állampolgárok válnak hisztériássá, és zabálják fel a gyógyszergyári raktárkészletet...

 

ÜdV

lektor Creative Commons License 2009.05.02 0 0 10
az eu szerint 100 nap múlva lesz, az egész kontinens számára, megfelelö mennyiségü infleunza elleni oltó anyag..
Antisystem Creative Commons License 2009.05.02 0 0 9

Ahogy az is tény, hogy ennek monmentán még nincs jelentősége, révén tele vannak a gyógyszergyári raktárak... megírod a megrendelést, másnap pakolják le a repülőről...

Egyébként én már eldöntöttem, hogy ha ilyen lesz a helyzet csakazértis amantadint fogok szedni, igaz, hogy valamivel kevésbé hatásos, de régi, bevált, olcsó és hazai - támogassuk a hazai ipart, a magyar munkahelyeket, halál a globális imperializmusra:))))

 

ÜdV

AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2009.05.02 0 0 8
Nemcsak az Index kelt folyamatosan rémhírt, ha van egy ilyen járvány, akkor minden média meglovagolja.
A Tamilflunak egyébként van egy csomó káros mellékhatása, és kifejezetten ellenjavalt indokolatlan esetben beadni.
Ráadásul erre az új inflenzára nem is jó állitólag, ugyanis ennek jócskán módosult a génállománya.
Én még azt se tartom valószinűtlennek, hogy a nagy gyógyszergyárak ebből hasznot akarnak húzni, azt azonban igen, hogy ezt szándékosan idézték volna elő...

Mikor az ázsiai infelzajárvány volt, akkor érdekes módon nem volt pánik...
Turdus Merula Creative Commons License 2009.05.02 0 0 7
Tamiflu ügyben viszont az is tény, hogy Magyorország - Székely miniszter közlése ellenére - nem halmozott fel elegendő Tamiflut.
Antisystem Creative Commons License 2009.05.02 0 0 6

Egyedül a gyártók profitja növedekne az egekbe.

 

Nézd, tegnap beszélgettünk a párommal erről a flu dologról, és neki is mondtam, hogy szerintem a dolog kulcsa az, hogy külön kell kezelni a flut, és a flu-hisztériát.

Az ténynek tűnik, hogy hogy influenza-pandémia van kialakulóban, az is ténynek tűnik, hogy a vírus a spanyolnátha - honkongi vonalhoz áll közel, tehát "ütősebb" típusú megbetegedések várhatóak. Persze nem 20-50 milla halottal, mint anno a spanyolnátha, most nem volt előtte világháború, és az orvostudomány is fejlődött 90 évet azóta....

 

A másik vonalon meg az is ténynek tűnik, hogy a szárnyas-influenza hisztéria kapcsán a Hofflmann- LaRoche konszern legyártott "hatmillió tonna" Tamiflu-készítményt, ami azóta rajtuk rohad, és tetemesen csökkentette az üzleti eredményüket. És az is tény, hogy ennek a gyógyszernek az előző szériáinak a lejárati ideje 3 év volt, meg lehet nézni az EüM weblapján. Sőt az is tény, hogy ebben a Tamiflu-dologban az egyik érdekelt személy az ex amerikai hadügyminiszter:)

 

Szóval, ha most az összeesküvés-gyártó vonalat képviselném, akkor azt vélném, hogy valósággá vált egy rakat halivúúd-giccs témája, az anyagi érdekből biológiai hadviselést folytató gonosz korrupt hadügyi emberekről. De reálisan valszeg az van, hogy a Roche próbálja meglovagolni az aktuális flu-pandémiát, és pozitívba fordítani az üzleti eredményét, kipuccantani a raktárait...

 

ÜdV

 

sashimi Creative Commons License 2009.05.02 0 0 5
Ha X-t azzal vádolják, hogy megölte Y-t, vádekezhet-e azzal, hogy Z-t viszont életben hagyta?

valaki tenyleg gondolhatja, hogy
a index cikke politikailag a fideszt támogatja annyiban, hogy azt sugallja, hogy a teljes lakosságnak virusellenes szereket kellene szednie a CDC ajánlása alapján.

Mikola azonban ezt sosem allitotta, tovabba
az index sugallata olyan cselekmény, amely hatasaban messsze tulmutat ket part parlamenti civodasan.
Turdus Merula Creative Commons License 2009.05.02 0 0 4
Ugyanis arról van szó, hogy Magyarország eltitkolja, mennyi adag Tamiflu van tartalékolva. Székely és tsai hazudnak, kiderült, Mo-nak rendkívülien kevés Tamiflu (és egy másik hasonló gyógyszer) van tartalékolva.
Turdus Merula Creative Commons License 2009.05.02 0 0 3
Másrészt az Index cikke most cáfolta meg Székely egészségügyi miniszter megtévesztő közlését a vírus-gyógyszerről. - Most ki hazudik?
sashimi Creative Commons License 2009.05.02 0 0 2
Ha az irjak, hogy ötlábú szárnyas borjú kelt ki a egy strucctojáésból, akkor az nem okoz senkinek sem kárt.

De felmérhetetlen veszélyekkel jár, ha a lakosság elkezdene széles körben antivirális szereket szedni.

Egyedül a gyártók profitja növedekne az egekbe.
méregkeverő Creative Commons License 2009.05.02 0 0 0
0 gy0gyszert!
sashimi Creative Commons License 2009.05.02 0 0 topiknyitó
Az index irja:

http://index.hu/tudomany/2009/05/02/vakcina_vagy_virusellenes_gyogyszer/

".A WHO is megerősítette, hogy a létező antivirális szerek közül a neuraminidáz-gátlókat érdemes szedni az A/H1N1 kezelésére és a fertőzött területeken a megelőzésre.."Idezik is a CDC honlapjat:
http://www.cdc.gov/h1n1flu/recommendations.htm

Ahol azonban EGESZEN MAST irnak, mint amit a cikk sugall: szerintuk ugyanis kizarolag magas riziko csoportokban es az egeszsegugyben ajanlott, illetve
megfontolano egyaltalan a megelozo kezeles.

Tenyleg az olvasottsag kedveert hajlandok az ujsagirok barmit leirni es olyan gyogyszerszedesre biztatni a lakossagot
ami csak a rezisztencia minel elobb torteno kifejlodosehez vezet?

Nem a BTK-ba utkozik az ilyen cselekedet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!