Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Fegyverekkel kapcsolatban felvetett hibák, módosítások "megbeszélése" szakemberekkel, a vonatkozó Magyarországi törvények és rendeletek szigorú betartása mellett.
Tehát még csak elméletben, osztrákként, vagy szlovákként gondolkodva sem agyalunk itt Mo.-on illegális dolgokról. Örömünkre szolgál, ha minél több hazai szakember csatlakozik a topichoz, és nyújt szakmai segítséget a topictársainknak.
Tudtommal a honvédség ezeket nem értékesítette.(Inkurrens )
Amúgy sem hinném, hogy alkalmas lenne hagyományos egylövetű vagy ismétlő vadászfegyverhez.
Más lőszerrel is alkalmazták, gázelvételes fegyverekhez és ott is 5x30 lőszer felhasználása után a gumi betétet is kellett cserélni hozzá, az pedig csak a lőszeres ládába volt megtalálható.
Az alumíniumot nehezebb, bonyolultabb szépen színezni. Konyhai módszerekkel nem ajánlom, mert veszélyes maró anyagokkal kell dolgozni. A felület meg ronda, foltos lesz.
Egyébként a PA elveszíti az értékét, ha az alu részei színezve lennének...
Régi puska, sajnos nem tudom az évjáratát, de szerintem a lőszer feszül, vagy a hüvelykivetőbe, vagy a csőnél. Esetleg meg lehet tudni valahol a gyártási évet?
Van egy IZS 27-es 12/76-os sörétes vadászfegyverem. A problémája, hogy az alsó csőbe lőszert helyezek, felzáráshoz nagy erőt kell kifejteni, de ha üresen zárom, akkor tökéletesen, könnyen záródik.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem olyan sporttárstól, akinek van Kolarms Phoenix 9x19-es fegyvere. A zár mögötti alkatrész rugóvezetőin lévő rugók közül a vékonyabbnak vagyis az alsónak a hossza érdekelne.
Csatolok képet. Bocs hogy három helyre rakom ki, de tényleg fontos lenne. Köszönöm előre is!
Lőtérnyitáson gondolkozom már egy ideje, így elkezdtem körüljárni a témát. Elnézést ha rossz helyen kérdezem, de a nálam illetékes rendőrkapitányságon azt a tájékoztatást kaptam, hogy a lőtér helyének és kialakításának a menetét egy fegyvermesterrel egyeztetve kezdjem meg. Először ha félretájékoztattak én kérek elnézést másodszor ha ez tényleg így van, tudna e nekem ebben valaki segíteni. Először is csak pár kezdő kérdés lenne hogy a birtokomban lévő terület egyáltalán alkalmas e ilyesmire, ha igen mennénk tovább. Ha nem akkor milyen feltételekkel keressek helyet. A netet átdúrtam már próbáltam utána olvasni az erre vonatkozó jogszabályoknak, de nálam sok a vakfolt. Netán van olyan ahol ezt részletesen leírják azt is megköszönném. További szép estét mindenkinek!