Keresés

Részletes keresés

Alex Raps Creative Commons License 2009.06.04 0 0 733
Nem az MSZP-sek rettegnek a fasizmustól. Azt csak állítják.
Előzmény: Törölt nick (727)
Alex Raps Creative Commons License 2009.06.04 0 0 732
Tasnádi meg zsidó bűnöző. Csakhogy ebben a szóösszetételben én máris náci lehetek, mig a ballib sajtó fordított esetben nem, pedig a csóka igazolhatóan lófasz volt és nem a gárda tagja. Akkor most ki és mit is akar elérni a média segítségével? Ennyire profi módon Göbbels sem tudná csinálni a propagandát.
Előzmény: borsosalma (49)
Kék az ég Creative Commons License 2009.05.29 0 0 731
Ez a kard, borotva valami fetish arra fele?
toloba Creative Commons License 2009.04.24 0 0 730
És irtják a parlagfüvet....bár van amikor összekeverik az emberrel....
Előzmény: borsosalma (722)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.24 0 0 729

Ismerős logika.

Nem volt taggyűlés?

Nem taggyűlés volt.

M?égegyszer: a tagság bizonyított.

A tagság megszűnésének dokumentumát a kinyilatkoztatás nem pótolja.

Előzmény: Aerion (726)
Aerion Creative Commons License 2009.04.23 0 0 726

... te eddig fennen hirdetted, hogy a Jobbik kinyilatkoztatta, hogy nem tag ...

Semmiféle eddigről nincsen szó. Az álláspontom most is ugyanaz, természetesen, mint amit az első hozzászólásomban megtettem. Ez ebben a topikban a 139-es sorszámon olvasható. A Jobbik, egyáltalán nem szerepelt egyetlen hozzászólásomban sem. Ezt te hoztad szóba. A logikád alapján gondolom a következő majd a Fidesz lesz az ebbe az ügybe belekeverni szándékozott pártok sorában. Csak nyugodtan. Semmiféle jelentősége nincs.

... és másnak kell bizonyítani az ellenkezőjét.

Kelleni semmit nem kell, csak lehet. A Magyar Gárda vezetése, és nem a Jobbik, kiadott egy közleményt, ami ellentétes állítást tartalmaz azzal, ami a sajtóban megjelent. Az én álláspontom az, ha az elkövető tagja is Magyar Gárdának a szervezetnek, akkor sincs köze a szervezetnek gyilkossághoz, se a többi gárdatagnak.

Ezzel párhuzamban rámutattam arra is, mivel a Magyar Gárda kiadott egy közleményt, melyben tagadják, hogy az elkövető tagsági viszonya fennállt a gyilkosság idejében is, ez könnyen ellenőrizhető, és ha nem igaz, ezt a hazugságot valóban a gárda ellen lehet fordítani.

Közöltem az álláspontom, miszerint aki akarja, tegyen azért, hogy erre sor kerüljön, már ha valóban van rá hivatkozási alapja. Anélkül ebből csak annyi születik, mint ez a bulvármocsok topik. Ha már ez is eredmény, akkor gratulálok hozzá.

Előzmény: Törölt nick (724)
Todtleben Tábornok Creative Commons License 2009.04.23 0 0 725
Na várjunk: te pont fordítva vagy mindezzel, ugye?
Előzmény: Aerion (717)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.23 0 0 724

Ezen lehet meditálni.

Csakhogy te eddig fennen hirdetted, hogy a Jobbik kinyilatkoztatta, hogy nem tag, és másnak kell bizonyítani az ellenkezőjét.

Előzmény: Aerion (699)
borsosalma Creative Commons License 2009.04.23 0 0 723
MAGYAR gárda az párt?
Előzmény: kalóczy (718)
borsosalma Creative Commons License 2009.04.23 0 0 722
Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön a kecskeméti nyomozási bíró azt a 22 éves kalocsai férfit, aki brutális módon végezte ki hétfő este 19 esztendős barátnőjét.

A rendőrség által mostanáig meg nem erősített, de Kalocsán széles körben beszélt információk szerint gerincéig átvágta a fiatal lány nyakát, majd egy horogkeresztes zászlót terített a fejére.

A kedd hajnaltól rendőrségi őrizetben lévő fiatal férfit ma civil ruhás nyomozók kísérték a Kecskeméti Városi Bíróságra, mert a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

A nyomozási bíró egyetértett az ügyésszel abban, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén számolni lehet a gyanúsított szökésével, ezért egyelőre május 23-ig elrendelte az előzetes letartóztatást.

A megbilincselt férfit ezután visszakísérték a nyomozók a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába.

(Index.hu)

Ezek a Magyar Gárdisták tetteikért vállalják a felelöséget, védtelen állampolgároknak segítenek!

autoscan Creative Commons License 2009.04.23 0 0 721
Ez csak 1 illúzió, hogy megjelenik a tüntetésen vmi politikus.
Előzmény: hengerfejtomites (716)
Aerion Creative Commons License 2009.04.23 0 0 720
Senecát tudnám idézni neked: Imago animi sermo est.
Előzmény: autoscan (715)
Aerion Creative Commons License 2009.04.23 0 0 719
Nem csak akkor, ha MSZP tagot ölt, vagy öletett meg?
Előzmény: kalóczy (718)
kalóczy Creative Commons License 2009.04.23 0 0 718
Hogyha mszp tag gyilkol, akkor is kihangsulyozzák a párthovatartozását?
Előzmény: borsosalma (-)
Aerion Creative Commons License 2009.04.23 0 0 717

... ugyanez a propaganda gárda gyengítette Orbánt azzal, hogy lecigányozta.

Lehetséges, de annyira azért mégse gyengítette.

http://hvg.hu/itthon/20090318_hvg_median_2009_marcius.aspx

... Diszkrét báj ...

Sokféle diszkrét báj lehet. Többek között azt is ehhez sorolhatjuk, hogy akik ma olyan látványosan krokodilkönnyeket hullajtanak a legújabb meggyilkolt roma férfi után, Orbán lecigányozásával jellemzően maradéktalanul egyetértettek. Sőt, mi az hogy, nagyon is ... 

Előzmény: Törölt nick (713)
autoscan Creative Commons License 2009.04.23 0 0 715

"politikai tőkekovácsolási kísérletét"

A szombati magyarbűnözés elleni tüntetésre gondolsz? Az civil kezdeményezés, nincs mögötte politika.

Előzmény: Aerion (711)
autoscan Creative Commons License 2009.04.23 0 0 712
Van egy mögöttes célom, hogy miért írok erről ide, de egyébként hidegen hagy.
Előzmény: Aerion (705)
Aerion Creative Commons License 2009.04.23 0 0 711

Köszönöm ezt a hozzászólást. Tökéletesen árnyalja ennek a tragikus személyi bűncselkeménynek perverz politikai tőkekovácsolási kísérletét, mint ahogy annak képtelenségét is.   

Előzmény: 33nev (706)
autoscan Creative Commons License 2009.04.23 0 0 709
És? Hol érint ez engem?
Előzmény: hengerfejtomites (704)
autoscan Creative Commons License 2009.04.23 0 0 708
Annak idején nem, mivel még fiatal voltam hozzá, de manapság bármikor, bármennyi feljelentést írok, ha megfizetik, vagy ha élvezeti értéket találok benne.
Előzmény: Törölt nick (702)
Tcím Creative Commons License 2009.04.23 0 0 707
Az emberek szeretnek egyszerűsíteni. Van komcsibűnözés, van cigánybűnözés, van fideszbűnözés, és most már van gárdabűnözés is, hiszen a tagjaik között jelenleg is van korábban elítélt. Ja, és az is mindegy, hogy dósagárda, vagy vonagárda.
33nev Creative Commons License 2009.04.23 0 0 706
Azon gondolkodom, te tényleg elhiszed-e, hogy ezzel a butasággal kimosod a gyilkos gárdistákat a szarból? Tényleg nem a lefejezős vitte a zászlót? Tényleg nem az igazigárda élén menetelt vele? Tényleg azt hiszed, letagadhatod? Téged nem ijeszt meg, hogy a gárdisták ártatlan magyarokat fejeznek le? Egyik nap árpádsávost lengetnek, a másikon meg magyarokat ölnek. Küzdj inkább a gárdistabűnözés ellen! Nem tűrhetjük tovább, hogy a gárdisták lefejezzék asszonyainkat, lányainkat!
Előzmény: Aerion (701)
Aerion Creative Commons License 2009.04.23 0 0 705

Egyedül szarom le, hogy milyen társadalom van ebben az országban, ugyanis bármilyen társadalomhoz tudok alkalmazkodni. 

A hozzászólásaid tartalma ennek az ellenkezőjére utal, ugyanis ha valóban úgy lenne, mint azt te állítod, és lesz*rnád, hogy milyen társadalom van ebben az országban, mivel te bármihez tudsz alkalmazkodni, teljesen mindegy lenne a számodra, hogy ki öl meg kit, és az adott esetben milyen szervezet tagja.

Előzmény: autoscan (690)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.23 0 0 703

Még most is írt, én is tudok egyről.

Előzmény: Törölt nick (702)
Aerion Creative Commons License 2009.04.23 0 0 701

... gárdistabűnözés ....

Egy bűncselekményt azért nem ártana ennek a kifejezésnek az alátámasztására, pontos forrás  hivatkozással megjelölve közölnöd. 

Előzmény: 33nev (685)
autoscan Creative Commons License 2009.04.23 0 0 700
Nyugodtan, lásd (698). Viszont a topiknak nem én vagyok a témája, hanem a gyilkos gárdista, és ezáltal a gyilkosgárda.
Előzmény: hengerfejtomites (697)
Aerion Creative Commons License 2009.04.23 0 0 699

A bizonyíték, hogy Péter vitte 2008 május elsején ...

Én csak azt szoktam keresztnevén szólítani, akit személyesen ismerek, de őket sem internetes fórumokon.

Tehát a Gárdának kell ... igazolni, hogy a tagsága mikor, milyen dokumentum alapján szünt meg.

De ha nem szűnt meg a tagsága, amit te prediszponálsz, mi köze a szervezetnek, a szervezet többi tagjának ehhez a gyilkossághoz?

Előzmény: Törölt nick (686)
autoscan Creative Commons License 2009.04.23 0 0 698
Csak bátran nácizz, cimkézz. Nekem nem fáj. 
Előzmény: Unerwünschter Gast (692)
autoscan Creative Commons License 2009.04.23 0 0 696

Lásd 693. hsz.

Előzmény: Törölt nick (691)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.23 0 0 695

Szerintem az a szánalmas, hogy ezek a faszfejek rendszerint az erkölcsi fertővel, a házasság és kereszténység szentségével jönnek, aztán mit olvasunk : csalja a barátnőjét, az is mást keres, iszik, verekedik, aztán meg gyilkol is egyet.

Előzmény: 33nev (694)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!