Tasnádi meg zsidó bűnöző. Csakhogy ebben a szóösszetételben én máris náci lehetek, mig a ballib sajtó fordított esetben nem, pedig a csóka igazolhatóan lófasz volt és nem a gárda tagja. Akkor most ki és mit is akar elérni a média segítségével? Ennyire profi módon Göbbels sem tudná csinálni a propagandát.
... te eddig fennen hirdetted, hogy a Jobbik kinyilatkoztatta, hogy nem tag ...
Semmiféle eddigről nincsen szó. Az álláspontom most is ugyanaz, természetesen, mint amit az első hozzászólásomban megtettem. Ez ebben a topikban a 139-es sorszámon olvasható. A Jobbik, egyáltalán nem szerepelt egyetlen hozzászólásomban sem. Ezt te hoztad szóba. A logikád alapján gondolom a következő majd a Fidesz lesz az ebbe az ügybe belekeverni szándékozott pártok sorában. Csak nyugodtan. Semmiféle jelentősége nincs.
... és másnak kell bizonyítani az ellenkezőjét.
Kelleni semmit nem kell, csak lehet. A Magyar Gárda vezetése, és nem a Jobbik, kiadott egy közleményt, ami ellentétes állítást tartalmaz azzal, ami a sajtóban megjelent. Az én álláspontom az, ha az elkövető tagja is Magyar Gárdának a szervezetnek, akkor sincs köze a szervezetnek gyilkossághoz, se a többi gárdatagnak.
Ezzel párhuzamban rámutattam arra is, mivel a Magyar Gárda kiadott egy közleményt, melyben tagadják, hogy az elkövető tagsági viszonya fennállt a gyilkosság idejében is, ez könnyen ellenőrizhető, és ha nem igaz, ezt a hazugságot valóban a gárda ellen lehet fordítani.
Közöltem az álláspontom, miszerint aki akarja, tegyen azért, hogy erre sor kerüljön, már ha valóban van rá hivatkozási alapja. Anélkül ebből csak annyi születik, mint ez a bulvármocsok topik. Ha már ez is eredmény, akkor gratulálok hozzá.
Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön a kecskeméti nyomozási bíró azt a 22 éves kalocsai férfit, aki brutális módon végezte ki hétfő este 19 esztendős barátnőjét.
A rendőrség által mostanáig meg nem erősített, de Kalocsán széles körben beszélt információk szerint gerincéig átvágta a fiatal lány nyakát, majd egy horogkeresztes zászlót terített a fejére.
A kedd hajnaltól rendőrségi őrizetben lévő fiatal férfit ma civil ruhás nyomozók kísérték a Kecskeméti Városi Bíróságra, mert a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.
A nyomozási bíró egyetértett az ügyésszel abban, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén számolni lehet a gyanúsított szökésével, ezért egyelőre május 23-ig elrendelte az előzetes letartóztatást.
A megbilincselt férfit ezután visszakísérték a nyomozók a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába.
(Index.hu)
Ezek a Magyar Gárdisták tetteikért vállalják a felelöséget, védtelen állampolgároknak segítenek!
Sokféle diszkrét báj lehet. Többek között azt is ehhez sorolhatjuk, hogy akik ma olyan látványosan krokodilkönnyeket hullajtanak a legújabb meggyilkolt roma férfi után, Orbán lecigányozásával jellemzően maradéktalanul egyetértettek. Sőt, mi az hogy, nagyon is ...
Köszönöm ezt a hozzászólást. Tökéletesen árnyalja ennek a tragikus személyi bűncselkeménynek perverz politikai tőkekovácsolási kísérletét, mint ahogy annak képtelenségét is.
Annak idején nem, mivel még fiatal voltam hozzá, de manapság bármikor, bármennyi feljelentést írok, ha megfizetik, vagy ha élvezeti értéket találok benne.
Az emberek szeretnek egyszerűsíteni. Van komcsibűnözés, van cigánybűnözés, van fideszbűnözés, és most már van gárdabűnözés is, hiszen a tagjaik között jelenleg is van korábban elítélt. Ja, és az is mindegy, hogy dósagárda, vagy vonagárda.
Azon gondolkodom, te tényleg elhiszed-e, hogy ezzel a butasággal kimosod a gyilkos gárdistákat a szarból? Tényleg nem a lefejezős vitte a zászlót? Tényleg nem az igazigárda élén menetelt vele? Tényleg azt hiszed, letagadhatod? Téged nem ijeszt meg, hogy a gárdisták ártatlan magyarokat fejeznek le? Egyik nap árpádsávost lengetnek, a másikon meg magyarokat ölnek. Küzdj inkább a gárdistabűnözés ellen! Nem tűrhetjük tovább, hogy a gárdisták lefejezzék asszonyainkat, lányainkat!
Egyedül szarom le, hogy milyen társadalom van ebben az országban, ugyanis bármilyen társadalomhoz tudok alkalmazkodni.
A hozzászólásaid tartalma ennek az ellenkezőjére utal, ugyanis ha valóban úgy lenne, mint azt te állítod, és lesz*rnád, hogy milyen társadalom van ebben az országban, mivel te bármihez tudsz alkalmazkodni, teljesen mindegy lenne a számodra, hogy ki öl meg kit, és az adott esetben milyen szervezet tagja.
Szerintem az a szánalmas, hogy ezek a faszfejek rendszerint az erkölcsi fertővel, a házasság és kereszténység szentségével jönnek, aztán mit olvasunk : csalja a barátnőjét, az is mást keres, iszik, verekedik, aztán meg gyilkol is egyet.