Keresés

Részletes keresés

lujo211000000 Creative Commons License 2023.05.15 0 0 26

sziasztok, köszi a sok hasznos infót, az itt látott tyúkszem kezelésre jelentkeztem be Gál Emőkéhez. Nagyon óvatos volt, abszolút nem éreztem fájdalmakat, az eredmény is szép, és amit még külön kiemelnék, hogy nagyon alaposan megvizsgálta a lábaimat, meg arról is beszélgettünk, hogy milyen cipőt kellene hordanom, mikre kellene figyelnem, szóval nagyon pozitív a tapasztalatom. Ajánlom.

Előzmény: ches21100 (25)
ches21100 Creative Commons License 2023.03.16 0 0 25

Sziasztok találatam egy nagyon jó cikket, veletek is megosztom: tyúkszem kezelése. És megkérdezném, volt már valaki podiátriai kezelésen tyúkszemmel? :)

liza400 Creative Commons License 2011.07.29 0 0 23

Én hiszek neked. Ezek a dolgok van akinél, akinek működnek. :)

Előzmény: berci 2 (22)
berci 2 Creative Commons License 2011.06.20 0 0 22

sziasztok ! sok sok évvel ezelőtt nekem is volt ilyen sajnos a kezemen . állandóan vérzett , és persze szégyeltem a csajok előtt . mignem egyszer csak egy haverom meglátta . mondom neki hogy már mindent kipróbáltam , de nem akar elmulni . erre ő mondta , hogy van az utcájukban egy öreg néni , sok embernek eltüntette már ( elvarázsolta ) . persze én rögtön kiröhögtem , soha nem hittem semmiben (ufó stb .) felvitt hozzá . téleg úgy nézett ki mint egy boszorkány . gondoltam most békává varázsol, de ha már feljöttem hozzá hát megpróbálom . lesz ami lesz alapon . hozott egy cérnát és az ujjam felett kötözgetett , meg valami verset mondogatott , de nem értettem hogy mit . szóval amikor végzett a cárnát elkelletett ásni az ereszcsorgásba . azt mondta , hogy ne nézegessem majd elfog mulni . oké mondtam , örülök hogy ha nem látom . és mit ad isten , nem tudom mikor , de egy pár nap ill. hét után eltünt a kezemről . kb 15 éve meghalt a néni . sajnos . szóval nem azért irtam hogy elhigyjék nekem . mindenki azt gondol amit akar . de ez igy történt .sziasztok

liza400 Creative Commons License 2011.06.17 0 0 21

Mi is sokmindent kipróbáltunk szemölcsre. A vérrehullófecskefüvet is, de sajnos visszanőtt. Aztán rátaláltunk a byewart szemölcs elleni krémre ami csak természetes hatóanyagú.

Pont ma láttam a TV2-n előzetest a babavilág műsorából. Holnap lesz adásban a szemölcsről szó, meg arról hogy nem is gondolnánk hogy mennyi kisgyerek szenved tőle. 

Nálunk az uszodában szokta összeszedni a gyerek, és 2 hét alatt múlik el neki ha ezt a krémet használjuk. 

keripeti Creative Commons License 2010.11.17 0 0 20

Ja és nem vagyok orvos nem tudom a szakmai dolgokat! Csak jobb a lézer mint a szike!

keripeti Creative Commons License 2010.11.17 0 0 19

Szóval! Nekem a talpamon volt egy tyúkszem! Először bőrgyógyász vágta ki szikével. Visszanőtt! Másodjára lézerrel csinálták, nem tudom hogy-hogy nevezik vágás stb, de ez eredményes volt!

Nagysasszony Creative Commons License 2009.05.15 0 0 15
Jelentem, kb 1 hete mindkét szemölcs leesett.(egy kb 3 mm, és egy kb 5 mm nagyságú, a nagylábujjon)
Hogy használtuk?
Találtunk egy árokpartot a suliból hazajövet, jó időben ott helyben a frissen letépett növény nedvét egyenesen a szemölcsre kentük. (A gyerek leült a fűbe, levette a cipőjét...a járókelők egy része csodálkozott, egy része tudta, mit csinálunk.) Tudod, ahol téped- vágod a szárát vagy a gyökerét, ott sötétnarancs színű nedv szivárog belőle.
Érdemes szétnézni, mert tényleg sok helyen látom, szereti az árnyékosabb, nedvesebb helyeket.
Előzmény: Newrem83 (10)
Híd Creative Commons License 2009.04.24 0 0 14
Hát azt nem tudom. Lábra, kézre lehet, az biztos.
Előzmény: kaskala (13)
kaskala Creative Commons License 2009.04.24 0 0 13

Nyakra lehet használni?

Előzmény: Híd (12)
Híd Creative Commons License 2009.04.24 0 0 12
Szemölcsre a legtuibb a lefagyasztó spray. Jól le kell fagyasztani vele, azután biztosan elmúlik. Minden másnál hatékonyabb.
Előzmény: kalap_ur (-)
Magdi60 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 11
Ááá, nem ér semmit. Sem az Egaver.
Előzmény: Newrem83 (10)
Newrem83 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 10
Lehet, hogy én alkalmaztam rosszul. Pontosan hogyan kezeltétek vele a szemölcsöt?
Előzmény: Nagysasszony (9)
Nagysasszony Creative Commons License 2009.04.21 0 0 9
Ez szomorú.

Nem értek hozzá.
Hallottam, alig vártam a tavaszt, hogy kipróbáljam, és nekünk bevált.
Előzmény: Newrem83 (7)
Nagysasszony Creative Commons License 2009.04.21 0 0 8
Szemölcs, persze, de akkora, és olyan helyen van, mint egy tyúkszem.
Előzmény: szalámi (6)
Newrem83 Creative Commons License 2009.04.21 0 0 7
Sajnos ez a növény nem mindenkinek hat, nekem pl. nem ért semmit.
Előzmény: Nagysasszony (5)
szalámi Creative Commons License 2009.04.21 0 0 6

Most tyúkszem vagy szemölcs? Nem mindegy!

A tyúkszem a bőr felső, elszarusodó hámrétegének megvastagodása, mely rendesen tartósabb nyomás vagy surlódás eredménye. A szemölcsöket (latinul: verruca vulgaris), amelyek legtöbbször a kézen és a talpon fordulnak elő vírusok okozzák.

Előzmény: Nagysasszony (5)
Nagysasszony Creative Commons License 2009.04.21 0 0 5
Minek a bőrgyógyász, meg a vágás, a mérgek?

Egy hete kenjük a fiam jókora szemölcsös tyúkszemeit(szegény, ilyen probléma 8 évesen) a vérehulló fecskefű nedvével, és már hatalmas a javulás.

Ott nő sok árokparton. Kis sárga virágja van, jellegzetes levelei. Az a kis séta sem árt.
szalámi Creative Commons License 2009.04.21 0 0 4

Aztán tizennégy lépést kell tenni előre, becsukott szemmel, aztán háromszor egymás után meg kell fordulni, és hazamenni. De útközben egy szót sem szabad szólni. Mert ha beszélsz valakivel, a varázs nem ér semmit.

Előzmény: perselus (3)
perselus Creative Commons License 2009.04.21 0 0 3

Bocsánat nem döglött patkány, hanem békanyál. És a ráolvasás:

Árpadara, árpa, kukoricadara,
tűnjön el kezemről szemölcs, ótvar, ragya.

perselus Creative Commons License 2009.04.21 0 0 2
Döglött patkánnyal éjfélkor
Newrem83 Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1
Dr. Pfeiffer István
bőrgyógyász-kozmetológus főorvos

Rendelés: Budapest XI.
Bartók Béla út 92-94. (bejárat a Calendula Kozmetikai Szalon mellett)

Mobil:
06-30-998-4611

--------

Nekem szemölcsöt távolított el, sikeresen.
Magdi60 Creative Commons License 2009.04.21 0 0 0

Minek ehhez klinika? Épp most olvastam a helyi újságunkban, a bőrgyógyászat előjegyzés nélkül felkereshető, XV.ker.Őrjárat u. 1-5. Tel.: 416-0660

kalap_ur Creative Commons License 2009.04.21 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Már fél ójára keresgélek a neten, hogy bp-en hol foglalkoznak tyúkszem vagy szemölcs sebészeti eltávolításával. Találtam Nyíregyházán, Szarvason és Pécsen...
Tud valaki egy magánklinikát, ahol csinálnak ilyesmit?

Előre is köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!