Érdekes, hogy pont akkor vették le, mikor Balázs és Bence jött volna. Beharangozták velük, aztán Bence az előzetest leszámítva nem is került képernyőre. Ráadásul elég gyors döntés lehet, mert pénteken még úgy búcsúzott el Majka, hogy jövő héten takálkozunk, és nem lett kivágva a felvételből.
Tuti nem annyit! Ráadásul 4 (négy!) műsorvezetővel, mert Joci nem sokáig marad "úszómester"! Elsőre (és a beharangozókra utalva) nekem az jött át: Jocival egyszerűen nem tudnak mit kezdeni és mintha ő sem érezné jól magát a csatornánál, valójában ő egy "Majka-kolonc/utánfutó" csak!
Hiba volt ezt és Kabát műsorát indítani a jól bevált Ázsia expresszel szemben és lehet így jár az X faktor is a Sztárban sztár ellen, később pedig a Nyerő páros is, ha a Farm ellen megy majd.
A tegnapi Fókuszban mutattak részletet a forgatásról és Réka, id. Norbi, valamint Lara alkkotja Sóher csapatot. Kis Norbi már "tartalékos katona", ő nem megy el ilyen műsorba.
A Fókuszból nekem az jött át (fél füllel hallgattam), hogy a Majka - Joci páros is műsorvezető lesz, majd később, az X faktorban Joci "csak" műsorvezető társ lesz és nem mentor.
Az első héten igazi sztárparádé várja a nézőket a Kalandra fal! arénájában. Összecsap Rácz Jenő és Megyeri Csilla csapata, a Schobert család és Hajdú Péter, valamint Vajtó Lajos és Járai Máté csapata. A vízbe esők kimentéséről Dudás Miki gondoskodik majd. Az, hogy melyik csapat lesz, amelyik nem ússza meg szárazon és kik viszik haza a nyereményt, az kiderül szeptember 2-tól minden hétköznap 19:55-től az RTL -en. A Kalandra fal! epizódjai az RTL+ felületén lesznek visszanézhetők.