,,2010 februárjától a MÁV és Volán járatain az inflációt jelentősen meghaladó mértékű áremelkedésre kell számítani. A jegyekért 15, a bérletekért 10 százalékkal kérnek majd többet.
Szollár Domokos kormányszóvivő elmondta, ezen a területen 2004 óta nem volt áremelés, ezért véleményük szerint indokolt volt az intézkedés. "
2009.július 15-től Volán,helyközi havi bérlet ára : 35,1 - 40 km 24 000 Ft ,emelés után 25 500 Ft.
Lehet találgatni, vajon miért kímélik feltűnő módon a BA szereplőit az ügyben. Jószerivel az egész egyérteműen a BKV soros botrányaként van tálalva a nagyközönönség számára, a sajtóban, híradásokban a BA főjogászának neve soha, mindig csak a békávés haverjáé hangzik el. Mostanáig egyedül a mai Heti Válasz feszegette a hölgy szerepét, illetve általában a BA körüli igen régre visszanyúló igen fura kapcsolati rendszereket, és obskurus dolgokat ennek az ügynek a kapcsán!
Egy kis utánjárással kideríthető, hogy merre van az arra.
Kíváncsi vagyok, honnan szedte ezt a "4 éve nem volt áremelés" című mesét.
De azt is el tudom képzelni, hogy valaki a kormányból adta neki ezt a szöveget és ő csak bemondta a "tutit". Ebben az esetben is egy szóvivőnek meg kellene néznie a közlésre szánt anyag valóságtartalmát.
2010 februárjától a MÁV és Volán járatain az inflációt jelentősen meghaladó mértékű áremelkedésre kell számítani. A jegyekért 15, a bérletekért 10 százalékkal kérnek majd többet.
Szollár Domokos kormányszóvivő elmondta, ezen a területen 2004 óta nem volt áremelés, ezért véleményük szerint indokolt volt az intézkedés.
Rábasztál kiscsávó a maszop tolvajlást védő hazug nyilatkozatoddal!
Ugyanis ha a pökhendiségen kívül egy kis szakmaiság és pontosság szorult volna beléd, akkor utánajártál volna a dolgoknak!
De én nemvagyok agymososott szocibérenc, én tudom, hogy mikor volt álremelés! Okulásul leírom neked, tessék:
Volán áremelés:
2006.09.01.
2007.02.01.
2007.05.01.
2009.07.15.
MÁV áremelés:
2006.12.10.
2007.02.01.
2007.05.01.
2007.12.09.
Ha van benned egy kis tisztesség, akkor ildomos kiállnod a porondra és bevallani a híradó kamerái előtt, hogy felkészületlen, hozzánemértő közpénzből fizetett pártmunkás vagy. Vagy ha ez nem igaz, mert tudtál az áremelésekről, akkor azt mondd el, hogy a direkt megtévesztés állt a szándékodban.
Illegeti-billegeti magát a riport közben. 19 évesen, amikor katona voltam, ezt nem engedték meg, mondván, hogy ez nem balett intézet. Egyáltalán ez az alak tudja, hogy hol van?
Vélemény Gyüjtobe vele!Portré a kormányszóvivőről Szollár és Bajnai között működik a kémia MTI - Soós Lajos
Kedves fiú vagyok, de agresszív pitbull is tudok lenni - mondja az új kormányszóvivő. Részletek Súőt, ha a mutatóujjamat feldugom a seggembe, akkor azt is meg tudom mutatni, merre van a seggem luka !
"...a többi válaszomat meg majd elmondom négyszemköpszt, kizárólag szóvivői minőségemben !" húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
„Én egy kedves fiú vagyok, de rémes, agresszív pitbull leszek, ha nem az van, amit szeretnék” – teszi helyre a 34 éves új kormányszóvivő azokat, akik csak a mosolygós, sármos férfit akarják meglátni benne.
Szollár folytatja Daróczi gyakorlatát az ellenzéki sajtóval szemben. Tegnap kétszer akadályozta meg, hogy a Magyar Nemzet újságírója feltehesse kérdését. Egy interjúban korábban arról beszélt, hogy ő szakítani fog az ellenzéki sajtóval szemben eddig gyakorolt diszkriminációval. Látjuk.