A megmondogatós, beszólásos műsora még elég jó volt. Inkább az volt tahó aki pl. a sarkon parkolt és még neki állt feljebb meg a szemetes mellé dobja a nagy szemetet. Ezekre szólni nem pimaszság, hanem alap tanítás.
Ebben az ott alvós történetben én aszittem, több lesz a pikírt, csipkelődős beszólása (ha már pimasz úrnak nevezi magát) de nem. Egyszerű riport, alany bemutatása nagyon sok snittel. A "pimaszt" ebben a műsorban is nyugodtan elhagyhatná és valami pizsiparti cím illene oda.
Azért mégse hívhatják Tahó Úrnak, persze a nézettség szempontjából nem is biztos, hogy rossz lenne....:))
Volt egyébként egy-két olyan dolga, hogy nagy szerencséje volt, hogy nem valami idegesebb, hirtelenkezű jóemberrel futott össze, mert néha csodálkoztam, hogy nem vertek be neki egy parasztlengőt....:)
Mint az a TV2 berkeiből kiszivárgott, tavasszal feltámad a csatorna kora esti bulvár magazinja, az Aktív, amit nem is olyan régen vettek le a képernyőről sok év után. Az a hír járja, hogy a műsor házigazdája az egykori naplós riporter, Papp Gergő lesz…