Szerveződik a Magyarok Szövetsége bajai csoportja. Akit érdekel a Szövetség munkája és céljai, az jöjjön el a Civilek Házába (volt Tisztiklub) a 2009.04.15-én 19 órakor tartandó összejövetelre. Minden olyan kedves érdeklődőt, akit érdekel a haza sorsa, annak jobbra fordítása és tenni is akar érte, politikai meggyőződésétől függetlenül, szeretettel várunk.
Kedves Magyarul Élő és Gondolkodó Barátaim,
Önkéntes Munkára Jelentkezett MSZ-Tagok!
Ez a MEGHÍVÓ levél szól mindazokhoz, akik a Magyarok Szövetségébe történt jelentkezésükkor a vállalt feladatok között megjelölték a plakátragasztást, szórólapozást, szervezési munkát, egyéb - kampány jellegű - feladatok elvégzését.
A Magyarok Szövetsége szervezetépítése mára átlépett egy olyan határt, ami feltétlenül szükségessé teszi azt, hogy most Önöket - Benneteket - is cselekvő munkára szólítsunk! Ezért e hét vasárnapján, azaz
2009. április 26-án 11 órától munkamegbeszélést tartunk Budapesten.
Pontos helyszín: Csepel Plaza bevásárlóközpont mozi terme.
(1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 154-170.
Tel: 1/425-8004, Fax: 1/425-8007)
Minden magyar járásból (176 választókerületből) várunk 2 - 3 MSZ-tagot!
Témakörök:
- A szervezet építése egy új nagyságrendben.
- Módszerek, feladatok a MSZ minél szélesebb körben való megismertetéséhez.
- A most időszerűvé vált feladatok teljesítéséhez szükséges munka megbeszélése.
- Egyebek.
Vukics Ferenc Kovács Gábor
A Magyarok Szövetsége A Magyarok Szövetsége
mozgalom kezdeményezője Arculat és Kampány tervezési csoport felelőse
"Pont az a lényeg, hogy provokáció semmit nem igazolhat."
A provokáció mindenképpen igazolja a provokáló személy szándékát, ami ebben a topikban is egyértelmű volt. Ha valaki szándékosan az asztalra hány, az ne csodálkozzon azon, ha az asztalnál ülők a nemtetszésüket fejezki ki ezzel kapcsolatban...
"Mintha Cozma-ügyben is próbálkozott volna már valaki hasolnló érveléssel felmenteni a Sztojka-Rafael csapatot."
A kettő között az a nagyon lényeges különbség, hogy a Cozma-ügyben nem bizonyított az állítólagos provokálás, itt viszont egyértelmű...
"Amúgy tetszik, nem tetszik, a Kossuth teret tudjuk, ki szarta-hugyozta össze. Ez kell Bajára is?"
Magyarázd már el kérlek, mindehhez mi köze van az alakuló "Magyarok Szövetsége" bajai csoportjának? Amit eddig hallottam a különböző csoportok tevékenységéről, messze nem igazolják a feltételezéseid.
"Ismered a Rolls Frakció nótáját a majommal meg a ráccsal?"
Nem.
"Egyéni véleményed. Ne lepjen meg, ha valaki nem osztja."
Mindjárt gondoltam, hogy nem a szomszédé. Nem lep meg, sőt, arra is mertem volna fogadni, hogy zazike biztosan nem ért vele egyet... :)
"Nem kell bunkó módon provokálni és akkor nincs személyeskedés..."
Mintha Cozma-ügyben is próbálkozott volna már valaki hasolnló érveléssel felmenteni a Sztojka-Rafael csapatot. Nem tudom, a bíróságon mennyire fogja megállni a helyét, ha ott is ilyesmivel próbálkoznak. Nem szeretném.
Amúgy tetszik, nem tetszik, a Kossuth teret tudjuk, ki szarta-hugyozta össze. Ez kell Bajára is?
"Nagyfokú tévedésben leledzel barátom, de ez még emberi kategória..."
Ismered a Rolls Frakció nótáját a majommal meg a ráccsal? :-)))
"A zazike-féléknek pl. már a most is késő..."
Egyéni véleményed. Ne lepjen meg, ha valaki nem osztja. :-))))))
"...ott a nagyon sajnálom jel, amivel arra utaltam, hogy neki sem érdemes lesüllyedni a te szintedre..."
Igen, az neki szólt, csak ott tévesztettél, hogy őt kellett volna figyelmeztetned és nem engem. A provokációt ugyanis ő kezdte a "pisilős "jópofizásával". Így, mivel egy sötétunkó csak a saját primitív szintjén használt szavakat érti, kénytelen voltam az őt megillető színvonalon megfogalmazni a neki szánt mondanivalóm...
"...alázni elegánsan is lehet..."
Nem hinném, hogy a "védenced" ezen a szinten kommunikációképes lenne... :)
figyu-val kezdődő hozzászólásokra nem érdemes válaszolni, de most kivételesen - ott a nagyon sajnálom jel, amivel arra utaltam, hogy neki sem érdemes lesüllyedni a te szintedre
Erre a minősíthetetlen ocsmányságodra csak annyit: az ilyen baromarcú, agyatlan zombik miatt tart ott az ország, hogy külföldön gúgy és megvetés tárgya lettünk. Remélem hamarosan kipusztultok.
Ui: nem szokásom bunkókám, de ha nem fejezed be ezt az undorító viselkedésed, akkor beajánlak a modinak egy kis jegelésre...
Hát ez elég baj, de hát akkor nem kell csodálkozni és főleg sírni, hogy nem mennek a dolgok. Minden nép csak azt kapja, amit a politikai érdeklődése függvényében megérdemel...
Én nem bajai vagyok, de mindenkinek ajánlom, aki csak tud menjen el. Ha tenni akarsz valamit akkor ott a helyed. Higgyétek el az összefogás ereje bármire képes lehet.
Szerveződik a Magyarok Szövetsége bajai csoportja. Akit érdekel a Szövetség munkája és céljai, az jöjjön el a Civilek Házába (volt Tisztiklub) a 2009.04.15-én 19 órakor tartandó összejövetelre. Minden olyan kedves érdeklődőt, akit érdekel a haza sorsa, annak jobbra fordítása és tenni is akar érte, politikai meggyőződésétől függetlenül, szeretettel várunk.