Keresés

Részletes keresés

frpeter Creative Commons License 2009.05.28 0 0 1
Nem valami nagy itt az érdeklődés :D
Ennyire halott ez a fórum? :)
BioRobot_ Creative Commons License 2009.04.01 0 0 0
Bi0R0b0t kaland0zik és k0b0r0l
frpeter Creative Commons License 2009.04.01 0 0 topiknyitó
III.SVmedia kalandtúra
http://kalandtura.svmedia.hu
2009.09.12.

INFORMÁCIÓK

Idén immár 3. alkalommal ismét megrendezésre kerül az SVmedia kalandtúra.
Több motorosra számítunk mint az eddigi években, és a háziverseny jelleget nem elveszítve,de kicsit szélesebb körben hirdetjük meg a túrát.
Elöljáróban annyit,hogy ismét 2 fős csapatokban kell gondolkodni, a Dunántúliak pedig készüljenek hosszabb túrára a helyszínre érkezéshez :)

A kalandtúrát azért szervezzük hogy jól érezzétek magatokat, és hogy hasonlóérdeklődésű emberekkel ismerkedhessetek meg.
Többségében péntek este van az érkezés, este lájtos sörözés, finom vacsi, beszélgetés motorokról, csajokról, kanyarokról, vagy bármi másról.
Szombaton reggel rajt, a 2fős csapatok megkapják az itinert, ami alapján majd szép tájakon,kanyargós utakon végigjárják (reméljük) a kijelölt útvonalat,és közben meg is figyelik a környezetüket, majd válaszolnak az itinerben feltett kérdésekre. A kalandtúra szó azt hiszem elégkifejező, ez nem is igazi verseny, hiszen nem a gyorsaság a cél,hanem a jókedv és a megmérettetés, ki hogyan tud helyt állni egy ilyenen.
Délután-este érkezés a szállásra, ahol már remélhetőleg finom vacsi fog várni mindenkit, majd hamarosan jön az eredményhirdetés, néhány sör vagy ásványvíz társaságában.

A kalandtúra menete:
A 2 fős csapatokat egy irányban egymás után nevezési létszámtól függően 5-15percenként indítjuk, de az itinerekben apróbb eltérések előfordulhatnak (melyek a megtett utat és az esélyeket nem változtatják), ezért nem feltétlen célszerű az előttetek haladókat követni. A csapatok közvetlen indulás előtt kapják meg az itinert és a feladatokat. Az itiner alapján célszerű végigmenni az útvonalon, ugyanis a kérdések ezen útvonalra vonatkoznak.

Sok szerencsét és széles utat kívánunk!

<a href="http://forum.svmedia.hu/gallery/album.php?album_id=43" target="_blank">A 2007-es túráról itt találtok képeket</a>
<a href="http://forum.svmedia.hu/gallery/album.php?album_id=44" target="_blank">A 2008-as túráról itt találtok képeket</a>

Figyeljétek weblapunkat,hamarosan felkerülnek a nevezési információk!
Regisztrálj éstedd fel kérdéseidet!

Motoros üdvözlettel:
Kalandtúra szervezőség,
<a href="http://forum.svmedia.hu/memberlist.php?mode=viewprofile&u=3" target="_blank">Frpeter</a>
<a href="http://forum.svmedia.hu/memberlist.php?mode=viewprofile&u=26" target="_blank">Töki</a>

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!