Keresés

Részletes keresés

Wilzon Creative Commons License 2009.11.29 0 0 6
sajnos ez nem egyedi eset, mostanában énis találkoztam 1-2 ilyen fotóssal akik nem tudják hogy mit illik és mit nem...
Előzmény: husevotelefonfulke (5)
husevotelefonfulke Creative Commons License 2009.11.29 0 0 5
Egy nevesebb gimnázium szalagavatóján fotóztam. A rendezvény kellős közepén komolyan fontolgattam, hogy abbahagyom a fotózást, vagy legalábbis baromi gyorsan túl kell lépnem a rendezvényfotós szinten.
A sztori elég egyszerű és szomorú. Engem az egyik negyedikes osztály hívott meg, hogy legyek az ő fotósuk. Direkt egyeztettem előtte az igazgatóhelyettessel, hogy mit szabad és mit nem. Nem szeretek bunkó lenni.
Az például kiderült, hogy kifejezetten nem szeretnék, ha akárcsak szalagtűzéskor felmennék a tánctérre fotózni.
A kezdés után nem sokkal, megjelent 4 alak, profi fényképezőgépekkel és jóó nagy vakukkal, amiket használni sem féltek.
Direkt nem fotóst írok, próbálok objektív lenni, bár elég nehéz. Szóval ez a 4 valaki fényképezőgéppel a kezében, igazi hétköznapi eleganciával rendelkezett. Értsd: teljesen hétköznapi ruhában voltak, a legkisebb 140 centis(ez az egyetlen amiről nem tehet) főnök-hölgy ráadásul még kellemetlenül ízléstelenül is öltözködött. A teljesen hétköznapi eleganciájukat(?) még fokozta, a hátuk közepére egy BIZTOSÍTÓTŰVEL FELTŰZÖTT FEHÉR A4-ES PAPÍRLAP.
Ezen pedig szép nyomtatott nagybetűkkel: LŐRINCZ FOTÓ KFT.

Ezek a hétköznapian elegáns LÖRINCZ FOTO emberek teljesen úgy viselkedtek, mint a legutolsó amcsi paparazzók. Teljesen gátlástalanul bemászkáltak a tánctérre, 30 centiről vakuzták az embereket, ezen felbuzdulva pedig a szülők is elárasztották a színpadot. Fotózni én néha egyáltalán nem tudtam.
A szalagtűzést elképzeléseim szerint messziről telével egy ember tökéletesen végig tudta volna fotózni, ehelyett az történt, hogy mindenki megrohanta a negyedikeseket(a nézők elől teljesen eltakarva), és komolyan mondom az arcukbafotóztak. Akik nem jutottak hozzájuk, azok lábujjhegyre állva, a gépet a fejük fölé emelve sorozták őket. Mindezt a műsor kellős közepén.
Előadás után látom, hogy az apró és ízléstelen lőrinczes főnöknő éppen beállította az osztályomat, és fotóznak. Gondoltam én is lekattintom, nekem is jusson már valami, erre teljesen kiakadt, hogy állítsam be én a saját képemet, ne az övét lopjam. Jelzem, semmi különlegesről nem volt szó, egyszerűen magasság szerinti 3 soros beállás volt. Oké, ezt mondjuk talán még el tudom fogadni(nem is használom fel a fotót), bár én nem üldöznék el senki és saját magam sem járatnám le ilyen hülyeségekkel. Úgyhogy feloszlott az osztálykép, aztán pedig újra összeállt, hogy nehogy a nőci munkáját lopjam.
Gondoltam lefényképezem a hölgyet, hogy egy ilyen "fotóst" mások is megismerhessenek, de teljesen kiakadt, és azzal fenyegetőzött, hogy beperel. Mindenesetre fotót nem teszek fel, még a nevét sem. De az már remélem nem jogsértő, hogy megneveztem a céget aki ilyen minőségi munkát végez. Weben megnéztem, a lőrincz mellett eps fotó néven is futnak, a kapcsolat menü alatt pedig a nőnem egyed az ő.
A végén derült ki, hogy állítólag az iskola hívta meg őket. Erősen valószínű, hogy valamelyik szervező csókosai voltak, mert a legtöbben nem is tudtak róluk, az osztályom ofője is teljesen ki volt bukva a viselkedésükön.

Ja, igen, majdnem kifelejtettem a legjobb jelenetet: a szalagtűzés után sorban álltak egymás kezét fogva a végzősök, és az egyik figura arra nem volt képes, hogy ha már felpofátlankodott a tánctérre, akkor legalább megkerülje őket. Fogta magát, felemeltette a kezüket, és az alatt bújt át. Mindezeket az ünnepség kellős közepén.

elhart Creative Commons License 2009.03.30 0 0 4
Itt vagyok ám én is. Segíthetek? :)
Százbolha Creative Commons License 2009.03.30 0 0 3
hehe.. vagy hogy szaporitsuk a hsz-eket.
Előzmény: madgie (2)
madgie Creative Commons License 2009.03.30 0 0 2
Szerintem EOS miatt tették ide :)))
Előzmény: Százbolha (1)
Százbolha Creative Commons License 2009.03.30 0 0 1

És ez miért a fotó-videóba került?

Topicnyito 33 hsz-vel, olyan mint a redbull....

bindera Creative Commons License 2009.03.30 0 0 0
0lá Zsütiii
csuvel Creative Commons License 2009.03.30 0 0 topiknyitó
Hol laleeeee......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!