A gazdasági miniszter úgy fogalmazott: a hazaszeretet vezérelte a jelöltség elfogadásában, az országnak azonnali válságkezelésre van szüksége - idézi az MTI-t a Népszava.
Na , a végéhez közelít a színjáték:Bajnai most érkezik az mszp-hez, programot hirdet, utána 9-kor átmegy az szdsz -hez és szerintem kb, 10 körül meglesz a kormányfő és indul a "Bajnai"(Gyurcsány)-kormány,...ala-Hungarian Putyin-Model:))))...
Miért bukna meg ? Eddig is simán kihúzta a kisebbségi kormány, vagy az szdsz, vagy az mdf kisegítette, vagy a "függetlenek", Lengyel, Császár, megvan sajnos 1 évre a többségük, tüntetések ebben az országban nem lesznek, ez egy mindent tűrő, bamba ország.
Nyugi, estére meglesz a megegyezés, Bajnai lesz, aki Gyurcsány abszolut bizalmasa, tehát a háttérből Gyurcsány irányít, úgyhogy marad minden a régiben, és egy gyurcsányista bábkormány,...de ezt szerintem már levajazták 1 hete, csak eddig komédiáztak, benne Gyurcsány érzékeny "lemondásait" is..., csak mi nézünk, mint a moziban, a színjátékot, amit Gy.Feri rendezett...
Sajnos ez várható ! A megélhetési politikusok nem birják a nép igazságát, igaz a nép nem is fog mögéjük állni ,mert nem a magyar nép választotta meg ezt a bandát ami most már uabb és ujabb nevekkel rukkol elö ,de milyen legimitással ?
na ebben a társaságban iselmondom én hogy látom.... mivel mint ördög a tömjénfüsttől fél a szocik, szadesz mdf többsége egy előrehozottól, ami egyébként szerintem részükröl politikti rövidlátás, de ez más téma, ezért van esélye hog elfogadják gordonkát... és a vasárnapi mszp kongresszus után megalakul az uj mszp-szdsz-mdf támogátású uj kormány...
Az ,hogy idáig süllyedt az Mszp ,hogy Gyurcsány eröszakos lemondatása után ,még mindig nem dobják be a törülközöt ,szégyen ,és gyalázat ! Van bör a pofályukon ,ezek után? Kérem Gyurcsány lemondott a minisztrelnökségröl ,az alkotmány értelmében megbukott a kormány ,mivel a kormányfö megbukott, igy a parlamentnek ,ezek után ,fel kellene oszlatni saját magát ! .Aztán alig választották meg pártelnöknek, a vidéki megyei pártvezetök ,viszont lemondatták Gyurcsányt a párt vezetöi szerepéröl is .Milyen vastag bör van ennek az embernek még az arcán ,pedig az utcára kimenetkor ,magyarország igazságot szolgáltatott ,mert le is köpték a miniszterelnököt : Ezek után mindenki tudja ,hogy nincs tovább ,már csak az idö húzás megy ,mert egy év alatt nem lehet szinte semmi érdemlegeset tenni az országért . De az a helyzet ,hogy Gordoni az eus pénzek felügyelöje ,és osztogatásért felelös vezetö még ,hát ez a lényeg nem a magyar nép .Minnél többet szétosztani a rablótársak között ,és még az IMF pénzt is lenyúlni zsebrevágni ,és feltankolni az Mszp.-t a választásokra ebböl a pénzböl.Nincs egy szemernyi becsület sem ebben a pártban ,és semmi felelösség érzet a magyar nép iránt .Csak gratulálni tudok annak aki Gyurcsányt leköpte !!
Tegnap kb. ilyenkor volt egy félelmem, hogy megint Gyurcsány vezércsele az egész és megtervezett színjáték,...most megint ezt érzem és valamiért azt, hogy még mindig Gyurcsány irányít mindent, még az mszp-t-is. Pll: Gyurcsány frakcióvezető lesz,,,--szokott egy bukott ember, bukott pártelnök frakcióvezető lenni..., ?? A másik az, hogy mikor tegnap elvonult Gyurcsány, nem egy bukott politikus benyomását keltette, szinte mosolygott az őt fütyülőkön és nyugodt volt...Szerintem a dolgokat Gyurcsány mozgatja és ő az erős ember továbbra is. Szerintem Bajnai lesz a miniszterelnök és Gyurcsányt a jövő héten a lázadó talpasok újra megválasszák 80 % al pártelnöknek, és bejön a tegnapi tippem, a Gyurcsány-Bajnai tandemről, amivel a 2002 es Kovács-Medgyessy tandemet másolják és a szolíd, decens Bajnaival 2010 ben legyőzhetik újra a már eléggé elhasználódott Orbánt. Mi a véleményetek? Én ezt már tegnap délután megtippeltem és ma újra ez látszik bejönni,,,Mesteri színjáték. Szegény Fidesz meg próbálgathatja x-szer kezdeményezni a parlament feloszlatását, x-edszer se fog sikerülni....
Az Index információi szerint Demszky Gáboron múlik Bajnai Gordon sorsa, mivel az SZDSZ ügyvivőinek és frakciójának vasárnapi együttes ülésén 6:6-ra végződött a szavazás arról, hogy a párt támogassa-e a gazdasági miniszter kormányfő-jelöltségét. A hírportál szerint a főpolgármester nem volt ott a szavazáson.