Nem a délutános volt a hunyó a 4-6 osnál hanem a délelőttös átadta a szart az a szerencsétlen meg hajnali 3ig rendezte a forgalmat hát ez a Moszkva tér kollegialitás az sose volt tökéletes a félötösök sokszor bevitték a bozótba a délutánosokat de hát ez senkit nem érdekelt
A Moszkva téren sem jobb a helyzet. Előfordul, hogy még a Széna téri megállóban álló villamos mögött is van egy, mert nem tudnak olyan gyorsan visszaforogni, ahogy kéne. Tegnap különben volt valami tréfa, mert én kb. 13 óra körül az Üllői útnál vártam a villamosra. Hébe-hóba jött, akkor is kibélelve. A hangos utastájékoztató mondott valamit, amit persze senki nem értett. :-) Mindent az utasokért!
Gratula a 12 esnek a Karinthy Frigyes utcában pénteki csúcsban délután 14:15kor 5 azaz öt 6 os villamos állt ilyenkor ki megy a szőnyegre ? Másnak kisebbért a fejét vették mindent az utasokért óh!
a modor néha tényleg kifogásolható, bár ha jobban belegondolok, a járművezetők részéről is áll ez. de azért nem általános a veszekedés, szerintem. más kérdés, hogy az irányító mégiscsak egy nagyobb képet lát, mint a jv., így ő jobban tudja, hogy mi merre hány méter. nade pont ezért kell tekintettel lennie arra, hogy a jv. adott esetben nem érti, mért úgy van, ahogy.
Volna mit mesélni de meglátszik az irányítás színvonalán és a diszpécserek modorán,illetve a hangnemen eleget panaszkodnak a járművezetők de van olyan diszpécser aki idegen helyen fogalma sincs a vonalakról visszafogó helyekről de engem nem érdekel én csak mosolygok a partvonalon a meccs az övéké