Úgy tűnik, az ország nagy része Fidesz kormányt akar. A Fidesz viszont nem ismertette elképzeléseit a kormányzásról. A kérdésem tehát a következő: A Fidesz szavazók milyen konkrét intézkedéseket várnak az új Fidesz kormánytól?
Remélem lesz annyi eszük, hogy NEM csinálnak adócsökkentést nagy hirtelen. Ezt az évet kibírjuk, ahogy van, és majd jövőre ÁTGONDOLT csökkentéssel lehet lépésről-lépésre haladni.
Naivák, számonkérés?Itt valaki álomországban él?Utoljára a 2 háború után,de akkor is csak külső beavatkozásra..Ide a rozsdást,hogy ez ismét NÉPÁMÍTÁS.Előre a LENINI ÚTON."HAJRÁ ÁLOMORSZÁG"
Ezt már sokan írták. De én nem élvezek el attól, ha a maszop politikusok börtönbe mennek, mert attól még a gyerekeimnek enni kell adnom. Tehát ennél azért több kellene, mint a börtönök megtöltése (Felőlem mehet ez is, csak a többi dolog is érdekelne. Egyébként szerintem ebből nem lesz semmi. A pártfinanszírozás tizstátalansága miatt sáros itt minden párt, így a fidesz is. Így meg nehéz...)
Egyetlen egy elvárásom van a hamarosan hatalomra kerülő Fidesz-kormánnyal szemben: A mocskosul alapos, kiterjedt és kemény számonkérés, nagytakarítás. (És a körülmények szerencsés összejátszása miatt erre most jó esély is mutatkozik.)
Valamelyik nap hallottam, hogy 10 év alatt 1 millió új munkahelyet teremtenek.
Ez már valami konkrét.
Kérdésem az, higy ez azt jelenti, hogy 10 év múlva 1 000 000-val több munkahely lesz, mint a hatalomra kerülésükkor, vagy a természetes fluktuációt is bele kell számolni?
Te, a teljes vagyonelkobzásból származó pénzen vagy vegyetek már egy tisztességes, helyesírást korrigáló szoftvert, vagy fizessetek meg végre nagyon, magyar nyelvet tanító tanárokat, de tömegesen, mert ezzel a helyesírással, meg szövegalkotókészséggel olyan hamar vernek át benneteket, hogy még körülnézni sem lesz időtök.
Ok-ok, de ha az ember nem hívő, akkor csak kiváncsi rá, hogy mit csinálna az a nagypofájú, aki azt mondja, hogy most minden szar, de ha majd ő lesz hatalmon, akkor meg minden jó lesz....
Megyünk-e tovább a kádári úton, ahol most retorikában vagyunk, vagy jönnek a normális intézkedések. Ez az anyag ebbe az irányba mutat, ez jó... Csak akkor nem kellene most ennek az ellenkezőjét dumálni....
"Ilyen kívánatos szerkezeti változás a foglalkoztatásra rakódó adó- és járulékterhek, valamint a jövedelemtípusú adók csökkentése, ezzel párhuzamosan viszont a vagyoni és forgalmi típusú adók emelése. A megoldás elônye, hogy egyrészt a munkára rakódó adók és járulékok csökkentése elôsegíti a foglalkoztatás bôvítését, másrészt pedig a vagyoni típusú adók, például az ingatlanadó – szemben a jövedelemadóval –, megnehezítik az adóelkerülést."
Érdekes a mostani napok megnyilatkozásainak fényében:) Lehet, hogy Kósa nem olvasta?
7. nap Orbán Viktor és Pintér Sándor belügyminiszter bejelenti az mszp betiltását, továbbá az eddig elkészült autópályák felszántását, és átminősítését szőlőbányákokká, valamint a bűnüs városban épülő négyes metró betömését munkásőrözvegyekkel.
Szerintem a 7. napon megpihen. Egy Istencsászár úgy szokta.