Én olyan melltartót szeretnék, amely nem betétes, és nagy cicit lehet beletenni! C-D. Saját magam szoktam késziteni nagy ciciket, de sajnos most nincs melltartóm. A nejemtől csentem el, és abba készitettem nagy cickókat. de ha lenne valakinek esetleg eladó ( 110 C-D, megvenném.
Én olyan melltartót szeretnék, amely nem betétes, és nagy cicit lehet beletenni! C-D. Saját magam szoktam késziteni nagy ciciket, de sajnos most nincs melltartóm. A nejemtől csentem el, és abba készitettem nagy cickókat. de ha lenne valakinek esetleg eladó ( 115/ C-D, megvenném.
Én olyan melltartót szeretnék, amely nem betétes, és nagy cicit lehet beletenni! C-D. Saját magam szoktam késziteni nagy ciciket, de sajnos most nincs melltartóm. A nejemtől csentem el, és abba készitettem nagy cickókat. de ha lenne valakinek esetleg eladó ( 115/ C-D, megvenném.
Szia érdekelne hogy hogyan nézel ki melltartóban meg topban. Ha van kedved és lehetőséged akkor privátban szivesen fogadom és ha találok olyan képet akkor éni küldök.
Sziasztok.Én régebben hordtam melltartót.Télen,titokban sok ruha plusz kabát.Elsőre nagyon izgi!Most max top,sport top.Ezek kényelmesebbek,nem feltünő,és valamit melegít is.Nincs benne merevítő.Azok 2-3óra után nyomnak.
Sziasztok valaki tudna segíteni hogy milyen méretű melltartó kelhet nekem? Rólam 20 éves vagyok 180cm magas és 60 kilo sportos testalkatú vagyok. Azért érdekel mert nem rég láttam egy gyönyörű melltartót ami nem push upos volt és ha tudnám milyen méret lenne jó nekem akkor elgondolkoznék hogy veszek egyet. Előre is köszönöm a segítséget