Issstenem, de szar már a memóriám, hirtelen nem ugrik be, hogy a reciklált kisgazda képviselőket ki is aposztrofálta "second kend"- eknek... De tény, a jó szakember aranyat ér, ilyent nem dobunk ki holmi morális picsogás miatt.
Hát, ha ez a Kovács elvtárs az a Kovács elvtárs, akire gondolok, akkor ez egy kisportolt elvtárs, mert volt már államtitkár Latorcai kdnp-s elvtárs ipari minisztériomában is, szóval ez nem egy elveszett káder, engem különösebben az sem lepne meg, ha még majd Orbán elvtárs is hasznát venné, ha és amikor.
A másik jó üzlet a metróalagút nemfúrás: azért most 35 milliárdot kérnek... Ha nem fizetik ki, akkor szerződést bontanak, és abbahagyják még a nemfúrást is.
Nádam nekem sincs, de valami tojás üzletbe beszállnék
"-- Mert én vagyok azok, akiktől megveszem -- magyarázta Milo. -- Három egész egynegyed cent hasznom van darabján, amikor leadom a tojást magamnak, és kettő egész háromnegyed cent hasznom darabján, amikor visszavásárolom magamtól. A teljes nyereség tojásonként hat cent. Tojásonként csupán két centet vesztek, amikor darabonként öt centért adom a kantinnak, így lehetséges az, hogy hasznom van a darabonként hét centért vásárolt, és darabonként öt centért eladott tojásból. Amikor Szicíliában megveszem a tojást, csupán egy centet fizetek darabjáért. "
Ezen egyszerűen beszarok. Én dolgozok mint állat 12-14 órát, tanulok öreg fejjel, hogy a gyermekeim iskolába tudjanak járni, meg éhen ne vesszünk - aztán ezek itt átjátszanak pár tízmiliárdot, Gyurcsány meg arról beszél, hogy pár tíz milliárdot meg kell takarítani. Csak az elmúlt egy évben a BKV, MÁV és MVM eltapsolt ennyit. Ez a kib@tt maszop nem képes találni öt tisztességes embert igazgatónak? (A főv. önk.nál is, aki nem volt hajlandó igazolni a túlzott benzinfogyasztásokat, kirúgták, nemhogy a benzint lopókat vonták volna felelőségre. a fickó ki van rúgva, a benzinünket továbbra is lopják.)
Nem tudom, hogy jegyzi-e valaki, de biztos, ami biztos szeretném akármilyen felelősségem teljes tudatában kijelenteni, hogy nekem sincs nádam. Egy kurva tő sem. Ha az elbírálásnál előny, akkor még azt is hozzátenném, hogy nekem jó lesz akár két nagyságrenddel kevesebb píz is. Viszont az jó lenne iziben, mert a tököm tele már ezzel a zegernyével és szívesen elmennék melegedni kicsit egy kellemes klímájú ofsorba.
Az MVM nevű hazai, állami energiacég furi vállakozásaira derült mostanság fény, a lényeg, hogy pár(tíz)milliárdnak annyi, de hát állami cégekkel előfordul időnként ilyen málőr.
Tán a 22-es csapdájában írt elég epésen az amerikai agrártámogatásokról, valami olyasmire emlékszem, hogy: ...és a végén már hetvenezer hektáron nem termesztett kukoricát, amiből fényesen meg lehetett élni.