Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2021.01.01 0 0 7

Buék.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))

:))))))))))

:))))))))))

:)))))))

Gyöször Creative Commons License 2009.04.08 0 0 6
Ebben egyetértek veled. Ha magamnak motorozok, pld elmegyünk a haverokkal pályázni (mondjuk spec nyáron) akkor befizetem a díjat és annyit megyek amennyit akarok. Ha túl zúzós a tempó és nem bírom akkor kiállok. Nekem többet ér mint egy baleset. Ha verseny van, akkor ott menni kell de csak addig amíg le nem intenek. Ha ez úgy alakul, hogy egy nap egy futam van, akkor befizettem 10 ezer forintot, és mentem 15 perc+2 kört. Viszont megettem fél kiló port, mert én úgysem elől mennék.
Nem versenyeztem még. Majd illő lenne kipróbálnom, mielőtt kerek véleményt alkotok róla :) De sztem nem fogom, nem hiányzik a gipsz.
Előzmény: -=ICERACE=- (5)
-=ICERACE=- Creative Commons License 2009.03.27 0 0 5
Hello!

Biztos nagy show volt ahogy vágtad a jeget a tipegő autók között.Gondolom egy-két állkapocs leesett a földre a csodálkozástól.
Jól teszed ha szegelsz magadnak egy garnitúra gumit télire.Ugyanis nincs attól jobb mint amikor a magad szórakoztatására csinálsz valamit.Személy szerint én sokkal jobban érzem magam ha olyan valamit csinálhatok amiben örömömet lelem,és csak azért csinálom mert szeretem csinálni.Arra gondolok,hogy sokkal jobb felszabadultan,ellazulva motorozgatni magadnak,mint elmenni egy versenyre és görcsölni,stresszelni,bizonyítani,harcolni.A versenynek is meg van a maga "varázsa",az adrenalin,a közönség,de mégis a kikapcsolódás,az ellazulás az ami teljesen felszabadít.És utána érzed azt,hogy "igen,nagyon szeretek motorozni".Szerintem.


Üdv

Ice
Előzmény: Gyöször (4)
Gyöször Creative Commons License 2009.03.26 0 0 4
Igen van szöges gumim, elég kezdetleges verzió, még úgy 5 éve csináltam az MZ-mre. Direkt nem mentem rá a tóre, hanem közterületen száguldoztam vele, mivel azt lehet, 50 km/h óráig, nem vétettem törvényt, ennyi :))

De akkor olyan utak voltak, hogy az autók 10-20-al egyensúlyozgattak..

Idén nyáron akarok csinálni valami komolyabbat télre, de csak azért, hogy a felfagyott havas-jeges földutakon tudjak közlekedni. Nincs is nálunk használható jégfelület, mert a vizet hol leengedik hol feltöltik alatta. És nem akarok különösebben rendőrségre se menni.

Előzmény: -=ICERACE=- (3)
-=ICERACE=- Creative Commons License 2009.03.20 0 0 3
Helló!

Teljesen egyetértek veled.Én is olvastam ezeket a cikkeket,hallottam is az esetekről.Elkeserítőnek tartom,hogy az embertől elveszik azt ami a hobbija.Nem tudja szabadon csinálni azt amit szeret,amivel kikapcsolódna,ami örömöt okoz neki.Esetleg mint látványosság másnak is tetszhet,ezáltal neki is örömöt szerezve.Furcsa.Jön a feljelentés,mert nem úgy nő a ribizli a zajtól vagy a kutya idegesen vakkant egyet emiatt.
Nem beszélve a csalódott sportolóról,aki erre várt az egész hetes munka után,vagy mint a cikkből kiderül esetleg több száz km-t utazott,hogy jól érezze magát.
Az a legrosszabb,hogy nem tudsz tenni semmit.Mert adva van egy törvény és azt ugye nem lehet megszegni.Meg több az ellensége az sportnak mint a szimpatizánsa.Legyen szó bármilyen sportról.Még ha a saját tavadon csinálod is feljelent.Mert zavarja meg mert ráér,meg nehogy már te jobban érezd magad mint ő?!

Megkérdezhetem,te is kapcsolatban vagy ezzel a remek kis sporttal?

Üdv:

Ice
Gyöször Creative Commons License 2009.03.19 0 0 2
Remélem működni fog a link. Ez a helyzet ma magyarországon. Szomorú, hogy erre képes mindössze a nép, ahelyett, hogy elmennének motort venni és mennének ki sportolni.
Szerintem az volt itt a fő baj, hogy a hírben szereplő motorosok nem tettek "R-es" zavarszűrő ellenállásos gyertyát a motorokba, így zavarva a barátok közt és jóban rosszban sorozatok nézőit, kik a szombat délutáni egész heti marathoni ismétlést tekintették volna meg.. Mert ugye maratoni ismétlést nézni önmagában már sport.
Link1
Link2
Előzmény: -=ICERACE=- (1)
-=ICERACE=- Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1
Szia!

Ezeket a rendezvényeket nyitott vagy zárt műjégpályán rendezik.
Nem tudok róla,hogy tavon vagy folyón lett volna ilyen verseny.Vagy igen?

Üdv:

Ice
procaliber Creative Commons License 2009.03.19 0 0 0
0lvad a jég
-=ICERACE=- Creative Commons License 2009.03.19 0 0 topiknyitó
Sziasztok,üdvözlet mindenkinek!!

Szeretném ha itt mindent megbeszélhetnénk ami ezzel a sporttal kapcsolatos.
Mindenki leírhatja a szubjektív vagy objektív véleményét,észrevételét.Mindent ,amit gondol,amit lát,amit hall.Kendőzetlenül vagy burkoltan,humorosan vagy durván,de mindig tiszteletben tartva a másikat!!Szóval:beszéljünk róla!
Remélem kialakul egy jó kis fórum,ahol a nicknevek mögött álló emberek virtuális barátok lesznek,segítenek egymásnak és mindenkinek aki ide látogat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!