Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Első tulajdonostól eladó egy Panasonic Lumix 42,5 mm F1,7 ASPH Power OIS fekete objektív. SN: BR3KE201509. Nagyon keveset használt - mint az új - gyári állapotban(dobozában, minden tartozékával, papírjaival) még 1 év bolti garanciával. Elejétől fogva Kenko UV szűrővel használva ezt adom az objektívvel együtt!
Átvehető Bp-en 14/15. kerület , illetve Foxpost/GLS autamata utánvéttel vagy előre utalással!
Fejlesztés miatt válnék meg tőle, kifogástalan, alig használt, karcmentes. Multi-Coated UV 46 mm van rajta, első-hátsó sapka is van. 160.000-t120.000-t várok érte.
Fejlesztés miatt válnék meg tőle, kifogástalan, alig használt, karcmentes. Multi-Coated UV 46 mm van rajta, első-hátsó sapka is van. 160.000-t várok érte.
Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4.0 Asph. Power O.I.S.
Eladó ez a legendás Leica 12-60mm zoom objektív micro 4/3 foglalattal. Hibátlan, karcmentes, gombamentes állapotban. Megtekinthető és kipróbálható Budapest VIII. kerületben. Mico 4/3 foglalattal rendelkező kamerát hoznod kell, mert az enyém már elkelt.
Megértem hogy nem találtál G9II -t. Én is ilyen vázat használok amióta megjelent, és semmiért nem adnám el. Ha lenne használtan, biztos hogy lecsapnék rá, hogy legyen egy B-vázam is :) De az elmúlt másfél évben egyetlen hirdetés sem jött velem szemben. Ez azért sokat elárul arról, hogy milyen jó kis gép :)
Panasonic 35-100mm f/4.0-5.6 Asph. MEGA OIS objektív MFT (micro4/3) (ÚJ) ára: 50.000 Ft
H-FS35100 szériaszám: XB8AD101007
Eladó ez a hordozható mini méretű teleobjektív. Full frame-re átszámítva 70-200mm-es objektívnek felel meg, tehát egy általános célú teleobjektív átfogással rendelkezik. Mindössze 138 gramm, így ideális utazásokhoz. Teljes hibamentes és új állapotú. Értsd: sose volt használva munkára vagy egy egész napos fotózásra. Lőttem vele pár mintaképet és ennyi volt az összes használat. Szóval olyan állapotú mintha fotós boltból vennéd. A mellékelt fotókat ezzel az objektívvel készítettem.
Kihasználatlanság miatt eladó egy Olympus OMD EM5 Mark II szett. Megkímélt állapotú, rengeteg objektívvel és ajándék kiegészítőkkel.
A szett a következőket tartalmazza (külön is eladóak a darabok):
OMD EM5 II váz – 140e Ft (SN: BFKA534XX) (Képen látható kopásnyomok vannak rajta, de végig fotós táskában hordtam. Sajnos így a minimális mozgástól is kopott a felület idővel. Működése hibátlan, 2 akksi jár hozzá)
M.Zuiko 12-40mm f/2.8 PRO – 160e Ft (SN: AC52620XX) (+ Napellenző és szütyő) ELKELT!
M.Zuiko 40-150mm f/4-5.6 – 35e Ft (SN: ABJB488XX) ELKELT!
Az objektívek por- és gomba mentesek, megkímélt állapotban vannak. A 12-40 PRO front lencséjén egy nagyon apró hajszál karc, fotózni sem tudtam olyan kicsi. Képeken abszolút nem látszik, tökéletesen működik.
Ha egyben elviszi valaki, akkor a következő kiegészítőket ajándékba adom: Olympus FL-36 vaku (SN: 11196XX) , CPL szűrő, Olympus kioldó, OMD EM5 könyv a beállításokhoz (angol nyelvű)
Lehetőleg egyben adnám el (de KÜLÖN is eladó) és mivel nem feltétlenül szeretnék külön-külön foglalkozni az eladásokkal ezért egy jelentősebb kedvezményt ajánlanék fel, ha egyben elviszi valaki. Így én időt spórolok, a vevő pedig akár befektetési céllal is megveheti az egészet (ha nem kis kell minden objektív, akkor tovább tudod adni stb.)
Eredeti árak összesen: 740e Ft 620e Ft 425e Ft
Most egyben: 600e Ft! 500e Ft 330e Ft
Megtekinthető és kipróbálható Budapesten. Bármilyen kérdésetek van keressetek bátran!
Érdeklődni e-mailben lehet: sztan.horvath kukac gmail pont com