Mivel a türelmi idővel kapcsolatban voltak téves elképzeléseim :) az ügyintéző külön felhívta a figyelmemet, hogy nem kifejezetten ajánlja! Sőt... Ne is gondoljak rá, mert nem ajánlja. Miután elmondta miről is lenne szó én is azt mondtam, hogy ezt nem kérem... Így nincs se türelmi idő se semmi hasonló!
Nem,ez nem az a szint,hogy ki tud nagyobbat lódítani. Első látásra jónak tűnik,sőt a legjobbnak,ami az árazást illeti. Szvsz, nincs jobb szabfel hitelben jelenleg.
Kérdés inkább az,hogy milyen konstrukciót írtál alá. Nincs benne türelmi idő vagy ehhez hasonló bármilyen átmeneti csökkenést előidéző dolog?
Gyorsan kellett a hitel, ennél rosszabbakat találtam. Nekem így megfelel! A bank se nagyon csapol le (folyósítási jutalék meg mit tudom én 1 %) Gondolom fogtok jobbat mondani (akkor is ha nincs :P ) , de ha tudtok akkor a másik, vagy a harmadik nálatok is mond jobbat, mert amire eljutok házzá jön egy akció... Én nem láttam semmi rosszat abban, hogy ezért fizettem. Akinek meg nem tetszik nyugodtan elmondhatja a maga intelligenciájának megfelelő módon. Így is úgyis üdvözlöm és meghallgatom.
Kellemes hétvégét és Húsvétot mindenkinek! A lányoknak sok locsolót a fiúknak piros tojást :)
Nem gondolom, hogy csodát tettek, sokat segítettek. Mint ahogy írtam is ez az én tapasztalatom. Más másként látta, látja és hogy egy nagy bölcset idézzek: "ettől színes a világ"
A te szemszögedből valójában érezheted azt,milyen jó jártál,viszont ha egy kicsit továbbgondolkodsz,akkor egyértelműen információhiány miatt dobtad ki a pénzt az ablakon.
Biztos vagyok benne,hogy Mo. azon szegletében ahol élsz,ugyanezt a konsrtukciót ingyen is megcsinálta volna valaki. Picit többet kellett volna nyomozni,telefonálni de az a pár száz Ft,amit telefonra vagy internetes szörfölésre költöttél volna,nem annyi,mint az általad kifizetett pénz a bankárnetnek.
Egy biztos,a kényelem árát,mindig megfizeti valaki,jelen esetben te. :) De evvel tényleg nincs gond,mindössze Pazola azért akadt ki véleményem szerint,mert picit olyan szinezete volt a dolognak,mint akit csodát tettek volna veled.
Még szép,hogy a legjobb konstrukciót válasszák,ha már ennyivel lehúztak!
Igaz! De így ismeretlenül Pazola úgy érzem nem azt a hangot ütötte meg amit én elvárok egy fórumban a velem "szemben" ülő beszélgető partnerektől.
Az én döntésem volt. És nekem megért ennyit, hogy az eddigi legjobbat ajánlják, SEMMI utánajárással, a leggyorsabban.
Persze, mindennél van jobb, gyorsabb és olcsóbb is, nekem eddig ez jött be. Mint ahogy írtam is, ez csak az én tapasztalatom volt!
Ha olyan emberrel találkozom aki ugyan ezt a szolgáltatást, de legfőképp ugyan ezt a hitel konstrukciót mutatja INGYEN! Persze, hogy nála maradok... De ez nem történt meg... Jelen pillanatban a plusz "kidobott" pénzzel is jobban jöttem ki...
Ezekben teljesen igazad van. Annyival kiegészíteném,hogy az általad említett plussz szolgáltatásokért,aki nem elégszik meg a 2%-os bank által adott jutalékkal,azt én nem vetem meg,viszont baromira rövid üzleti gondolkodású emberféle. :)
jesszus...... Ezt a parasztvakítást! :):):) "ügyletbonyolultságtól függő?"
Tudod,én évek óta egy sikeres és nagyon jól működő irodát vezetek egy vidéki városban. Mindig elképedve figyeltem a mellettem működő Hitelközvetítőket,akik kb ránézésre,kiről mennyit lehet leszedni,úgy magyarosan pofára mérve elkérték a 3-4-5% sikerdíjjakat. Kb ugyanezeket a sallang baromságokat nyomták,mint neked most ez a bankárnetes csapat.
Annyi változott menetközben,hogy aki sikerdíjjat kért el,mind bezárt a városban mellettem......
Még mielőtt félresiklana pár gondolat,gondoltam megosztom veled,hogy aki elkéri tőled az 5% sikerdíjjat,még pontosan bekaszíroz a banktól is 1-3%-ig közvetítési díjjat.
Az,hogy voltál 1 vagy 2 közvetítőnél és ők neked rosszabb törlesztőt ajánlottak,nem reprezentatív.
Sok-sok Hiteliroda és közvetítő megelégszik a bank által adott jutalékkal és nem húzza le még az ügyfeleket 1-5%-ig plussz sikerdíjjal.
Ez a te döntésed,ahogy Pazola kollega kiválóan megfogalmazta. Ha neked van egy 10 milliós igénylésnél teljesen feleslegesen kidobható 500 ezer Ft-od,szíved joga,mindannak tükrében,hogy több ezer hitelközvetítő ingyen is megcsinálta volna.:)
én ma jártam náluk, kíváncsian várom, hogy milyen ajánlatot kapok a kéréseim alapján. a sikerdíj 2-6 % között van. mondjuk nem tudom, hogy pontosan mi alapján lesz 2-6% attól függ, hogy milyen bonyolultságú az ügy...
Arrol meg már ne is beszéljünk, hogy aki ingyen csinéálja az sem ingyenes, mert az meg a bankot húzza le. Vagy te egy ilyen karitatív non-profint sün szar mentes jó ember vagy?
Akkor csodállak!
Ellenkező esetben biztos vagyok benne, hogy eszedbe sem jut melyik bank mennyit egy ügyfélért... (ez bizony ezreket jelenthet nekem törlesztőben)
Véleményem szerint a közvetítő attól közvetítő, hogy pont azokat a folyamatokat gyorsítsa meg, amivel az ügyfél nem szeretne foglalkozni. Nem hiszem hogy meg kellene dobálni, mert egy szolgáltatást nyújt. Sokkal inkább ne vegye igénybe az aki nem szeretne fizetni érte.
Na de ezért megvetni? Hiszen ő egy szolgáltatást nyújt. Nem néprádió, vagy kötelezően igénybe veendő tevékenység.
Nyílván a munkájának, ami abból áll, hogy gyorsabb és kényelmesebb ügyintézést nyúj, pénzt kér. Ez a világ rendje. SAJNOS.
Nekem ugyanez. Hetfon befogadtak, heten kimentek a ket ingatlanhoz, hetfore megvolt a ertekbecsles eredmenye, keddel ledontottek. 8 nap a dontesig befogadastol.
Orult is az ugyfelem.
Mindezt ingyen. Aki penzt ker a kozvetitesert, az szarjon sunt. Aki meg fizet erte, az meg is erdemli, hogy lehuzzak.
Igen, én éppen most intézek egy hitelt náluk. Relatíve drága. (5 %, de állítólag ez ügylet függő) Ha azt veszem, hogy magamtól a felajánlottnál csak drágább hitelt találtam megéri. Főleg ha hozzáteszem, hogy minden papírt (földhivatal ilyesmik) intéztek. Egyébként nagyon gyorsak!! Hétfőn benn voltam, elmondtam mit akarok, ott el mondták mit kérnek a hitelhez (papírok) pénteken jött az értékbecslő, kedden eredmény volt, a bank azt mondta szerdáig legyen benn minden papír , és akkor akciós a dolog... Kicsit elhúzódott, mert az én papírjaim nem voltak rendben, de a bank vár. Szerintem megéri. Én ezt tapasztaltam. Ha gondolod privátban elküldöm esetleg az én ügyintézőm telefonszámát...
Igen, én éppen most intézek egy hitelt náluk. Relatíve drága. (5 %, de állítólag ez ügylet függő) Ha azt veszem, hogy magamtól a felajánlottnál csak drágább hitelt találtam megéri. Főleg ha hozzáteszem, hogy minden papírt (földhivatal ilyesmik) intéztek. Egyébként nagyon gyorsak!! Hétfőn benn voltam, elmondtam mit akarok, ott el mondták mit kérnek a hitelhez (papírok) pénteken jött az értékbecslő, kedden eredmény volt, a bank azt mondta szerdáig legyen benn minden papír , és akkor akciós a dolog... Kicsit elhúzódott, mert az én papírjaim nem voltak rendben, de a bank vár. Szerintem megéri. Én ezt tapasztaltam. Ha gondolod privátban elküldöm esetleg az én ügyintézőm telefonszámát...