Most indult ez a Pam Am című sorozat Christina Riccivel. 1963-ban játszódik, és rögtön nyilvánvaló volt, hogy ezzel a projekttel az ABC meg akarja csinálni a saját Mad Menjét. Hát sajna kvára nem sikerült szerintem, a szereplők megkülönböztethetetlenek egymástól, semmi izgalom, semmi dráma, semmi humor, csak kliséhegyek. Utálom, UTÁLOM a flashbackeket, a fele az volt. Minek ragaszkodnak ahhoz a formátumhoz, hogy egy rész egy járat történetét mondja el, amikor a jelenetek fele máshol és/vagy korábban játszódik? Plusz az egész olyan volt, mintha egy reklámot néznék, abból meg háromnegyed óra kicsit sok.
Szóval most nyert a Mad Men már megint egy Emmyt, nem kell aggódniuk, továbbra is ők maradnak a legjobb sorozat. Csak folytatódjon már! (Sajna még fél év :-((((((( )
Szintén rajongó, most nézem a 4. évadot. Magyarországon sikerült annyira ismeretlenné tenni, mint anno a 24-et. M1 megveszi, 1-2 évad, lehetetlen időpontban, utána már más csak nehezen próbálkozik. Csodálom, hogy az első évad kijött dvd-n...
Nagyon lassan találtam rá erre a sorozatra, és amikor rátaláltam, akkor is nagyon lassan szerettem meg. De amikor megszerettem, akkor nagyon megszerettem, jelenleg szerintem a Dexter meg a Mad Men a két legjobb futó sorozat.
A második évad utolsó részét fogjuk ma este nézni, már töltöm a harmadikat.
A negyedik szezon pont most 25-én fog kezdődni kinn Amerikában.
Gondoltam, hogy nincs túl sok rajongója itthon, őszintén szólva még nem is találkoztam senkivel, aki nézné rajtam (-tunk) kívül.
Oké, akkor vélemény. Jó a sorozat, ha nem is pörög nagyon. Főleg most, a második évad utolsó 4-5 része, alig történt valami. Don Kaliforniában négy részen átt? Kicsit ötlettelenek lettek az írók, ezt eddig nyújtani..
Jó azért ez a sorozat, szerintem, mert kicsit jobban történelem, inkább mint a Tudorok, vagy a Róma pl. A mai generációknak (főleg az USAbeliekre gondolok) mutathat képet arról, milyen volt a nagyszülők idejében. Irodában, otthon, az emberek társas viszonyai, férfi-nők közt főleg, stb stb. Szóval, ha megnézik, és végiggondolják a különbségeket a mai, és az akkori közt, remélhetőleg kevesebben érzik úgy ma is elnyomás van, meg hasonlók...