Keresés

Részletes keresés

Mrs Tremond Creative Commons License 2013.04.09 0 0 11

Amilyen eseménytelen és uncsi résszel indult az 5. évad, olyan eseménytelen és lenyűgöző volt a 6. évad első része.

Mrs Tremond Creative Commons License 2011.09.30 0 0 10

Most indult ez a Pam Am című sorozat Christina Riccivel. 1963-ban játszódik, és rögtön nyilvánvaló volt, hogy ezzel a projekttel az ABC meg akarja csinálni a saját Mad Menjét. Hát sajna kvára nem sikerült szerintem, a szereplők megkülönböztethetetlenek egymástól, semmi izgalom, semmi dráma, semmi humor, csak kliséhegyek. Utálom, UTÁLOM a flashbackeket, a fele az volt. Minek ragaszkodnak ahhoz a formátumhoz, hogy egy rész egy járat történetét mondja el, amikor a jelenetek fele máshol és/vagy korábban játszódik? Plusz az egész olyan volt, mintha egy reklámot néznék, abból meg háromnegyed óra kicsit sok.

Szóval most nyert a Mad Men már megint egy Emmyt, nem kell aggódniuk, továbbra is ők maradnak a legjobb sorozat. Csak folytatódjon már! (Sajna még fél év :-((((((( )

blogerilla Creative Commons License 2011.03.10 0 0 9

Szintén rajongó, most nézem a 4. évadot. Magyarországon sikerült annyira ismeretlenné tenni, mint anno a 24-et. M1 megveszi, 1-2 évad, lehetetlen időpontban, utána már más csak nehezen próbálkozik. Csodálom, hogy az első évad kijött dvd-n...

Mrs Tremond Creative Commons License 2010.07.21 0 0 8
Nagyon lassan találtam rá erre a sorozatra, és amikor rátaláltam, akkor is nagyon lassan szerettem meg. De amikor megszerettem, akkor nagyon megszerettem, jelenleg szerintem a Dexter meg a Mad Men a két legjobb futó sorozat.

A második évad utolsó részét fogjuk ma este nézni, már töltöm a harmadikat.

A negyedik szezon pont most 25-én fog kezdődni kinn Amerikában.

Gondoltam, hogy nincs túl sok rajongója itthon, őszintén szólva még nem is találkoztam senkivel, aki nézné rajtam (-tunk) kívül.
pancer1 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 7

Oké, akkor vélemény. Jó a sorozat, ha nem is pörög nagyon. Főleg most, a második évad utolsó 4-5 része, alig történt valami.  Don Kaliforniában négy részen átt? Kicsit ötlettelenek lettek az írók, ezt eddig nyújtani..

Jó azért ez a sorozat, szerintem, mert kicsit jobban történelem, inkább mint a Tudorok, vagy a Róma pl. A mai generációknak (főleg az USAbeliekre gondolok) mutathat képet arról, milyen volt a nagyszülők idejében. Irodában, otthon, az emberek társas viszonyai, férfi-nők közt főleg, stb stb. Szóval, ha megnézik, és végiggondolják a különbségeket a mai, és az akkori közt, remélhetőleg kevesebben érzik úgy ma is elnyomás van, meg hasonlók...

Papp Zoli Creative Commons License 2009.04.21 0 0 6
a subtittle oldalon már van felirat, a hozzá illő video-t meg le lehet szedni külföldi torrentrekről.
Előzmény: titi999 (1)
Papp Zoli Creative Commons License 2009.04.21 0 0 5
Szerintem aki itde jár az látta mind két részt.
pancer1 Creative Commons License 2009.04.03 0 0 4
Jelen... első, második évad megvolt, várom a harmadikat... Nem tudom, magyar TVn hol tartanak vele, lehet spoileresen írni róla?
Előzmény: Papp Zoli (-)
Pandus Creative Commons License 2009.04.03 0 0 3
sikers ez Amerikában is, nem hiszem, hogy 2 évad után abbahagynák.
Papp Zoli Creative Commons License 2009.04.02 0 0 2
amazon.com
titi999 Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1
kár, hogy vége lett, én is szerettem. esetleg nincs meg vkinek az egész dvd-n? vagy nem tudjátok, hogy honnan lehetne megszerezni?
BioRobot_ Creative Commons License 2009.03.15 0 0 0
bi0r0b0t
Papp Zoli Creative Commons License 2009.03.15 0 0 topiknyitó

Nem tudom mennyire vagyok sikeres, én imádom.

De, nézi ezt valaki rajtam kívül????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!