Itt lehet jelentkezni a klubfórumokba, itt lehet a topiknyitó és a törzstagok részéről pártolni vagy elutasítani a kérelmet.
A topik folyamatos monitorozás alatt van a moderátorok részéről, ennek megfelelően a nem megfelelő hangnemben tett kinyilatkoztatások szerzői azonnali tiltással számolhatnak.
Akkor javaslom hogy amíg meg nem unja a napi tucatnyi nick-gyártást és folyamatos anyázást, addig léptessük újra érvénybe az előzetes engedélyhez kötött belépést a topikba, ha még van ilyen, vagy megoldható, vagy nincs jobb ötletetek...
Megkérném a tisztelt moderációt, hogy nézzen be a Volvo topicba. Megjelentek ismeretlen fikanickek, és hergelik a társaságot a kultúrálatlan hozzászólásaikkal.
Nos, miután a hangnem a Volvo topikban újfent eldurvult, a jelenleg éppen "Influenszer Bunnyka" néven ámokfutó, valaha Balu1st néven ismert jóemberrel kötöttünk egy megállapodást: amennyiben valamelyikünk beleszáll a másikba, akkor az illető tudomásul veszi hogy egyszer s mindenkorra a Volvo topikból ki lesz penderítve.
A mai napon megesett a második alkalom a megállapodás óta (472129 volt az első, a mai 472786 a második), hogy emberünk személyeskedve belém szállt, így kérem a topikból történő kitiltását, egyszer s mindenkorra, az összes fikanickjével egyetemben. Amennyiben szokásához híven újabb fikanicket regisztrál, akkor jelezni fogom s repülhet újra.
Én a magam részéről most is tartottam magam ahhoz hogy ignoráltam, és a korábbiakban is vagy másfél évig nem reagáltam a provokációira. Ez az ember évek óta nyomja a destruktív, személyeskedő, provokáló kis megnyilvánulásait. Sokadik nickje került törlésre. Ideje véget vetni a kútmérgezésének.
Teljesen jogos! De ti látjátok a t. felhasználókat. Ezért engedek el egy kérdést, nem tudom privátban elkérni a jelszót, mert annak hiányában a nick-et nem tudom sajna törölni...