Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Köszönöm az észrevételt. Pedig úgy igyekeztem, hogy minden benne legyen......
Akkor tehát a hirdetés imígyen:
Kedves Fórumtársak!
Sigma 100-300 F4 típusú, hibátlan állapotú full-frame kályhacsövemtől megválok. Nincs Sigmás hámlás, nincs karc, vagy gomba, viszont van F4 fényerő végig, csendes és gyors fókusz, gyári tok, napellenző, első-, hátsó kupak és állványgyűrű. A rajta lévő 82mm-es UV szűrőt is adom hozzá. Nekem D7200-on és D80-on is kiválóan működik. Csak személyes kipróbálás után adom át, délbudán.
Sn: 10102028
Ára: 115 000,- HUF
Egyeztetni telefonon 062097358-ötvenhét, vagy emilben tudunk.
Egy makulátlan állapotú, azaz kopás, karc és minden mentes D750, amin kezdetektől fogva üvegfóliák vannak, még 2 év garancia és 15e expo alatti szám, mennyit érhet a használt piacon? (természetesen dobozával és minden tartozékával együtt)
Nikon AF-S 85 1.8 G : vigyáztam rá nagyon, egyik kedvenc obim volt, kezdetek óta HOYA UV-szűrővel használtam, természetesen adom ezt is hozzá, dobozával és kis gyári zsákjával együtt.
Csak a lényeg maradt le: Sigma 100-300 F4 EX DG HSM Off: használtam anno másik bajonetteset és ez a típus a régi Sigmák között egy jól sikerült konstrukció
Hibátlan állapotú full-frame kályhacsövemtől megválok. Nincs Sigmás hámlás, nincs karc, vagy gomba, viszont van F4 fényerő végig, csendes és gyors fókusz, gyári tok, napellenző, első-, hátsó kupak és állványgyűrű. A rajta lévő 82mm-es UV szűrőt is adom hozzá. Nekem D7200-on és D80-on is kiválóan működik. Csak személyes kipróbálás után adom át, délbudán.
Sn: 10102028
Ára: 115 000,- HUF
Egyeztetni telefonon 062097358-ötvenhét, vagy emilben tudunk.
van egy Nikon D3200 fényképezőnk. Egyik nap használni akartuk, és azt írta ki, hogy “Hiba. Kapcsolja ki majd újra be a készüléket”. Objektív nélkül nincs hibaüzenet. Két különböző objektívvel is próbáltam. Ha nincs bekapcsolva az obin az autófókusz, akkor nincs hibaüzenet, viszont fekete képet készít. Hívtam a Nikon szervízt, valószínű, hogy el fogom küldeni. Utolsó próbálkozásomként írok ebbe a fórumba, hátha tud valaki egy jó tippet adni.
akkumlátort kivettem/visszatettem, megtörölgettem az érzékelőket.
Eladó egy Tokina AT-X 11-20 F2.8 PRO DX nagy látószögű objektív első tulajdonostól - Németországban lett vásárolva 2017 decemberében. A doboza sajnos a költözésünk során elkallódott, a napellenzőjét egy túra alkalmával elhagytam így csak az első és hátsó kupakokat tudom adni hozzá. Használati nyomok találhatóak rajta, műszakilag hibátlan állapotban van.
Kérés esetén készséggel küldök róla fotókat,személyesen Gyöngyös-Hatvan-Salgótarján vonzáskörzetében megtekinthető,kipróbálható.
Nikon D7200 váz eladó 2076 expoval, Meike portrémarkolattal. Három éves múlt váz eladó minimális exposzámmal (2076), Meike portrémarkolattal (amihez tartozik plusz akksi és AA akkus/elemes adapter is vész esetére), dobozzal, magyar nyelvű használati útmutatóval. Első tulajdonos vagyon, a váz makulátlan állapotú. Szériaszáma: 4441729. Ha nem alkudozol a 2db SD kártya ajándék. :) A váz Győrben és környékén személyesen megtekinthető, a Győr-BP útvonalon időpont egyeztetéssel szintén. Ha előre utalsz én állom a foxpostot, bár a kényes csomagra tekintettel ezt nem annyira preferálom...
Olcsó hús, híg lé ebédre a "pancserfogó" oldalon és várhatóan ezen vidékre is tévednek idővel!
Eléggé gyanús, ha egy vadonatúj nikon d850 csupán 298.251ft szerintem és a többi hirdetésről ne is ejtsünk szót csak pár betűt ( laptop, tv...törmelék áron ).
Egy másik pancserfogó regen meg írva "új"canon 5d mark4 vázat 300.000ft-ért és ps5...stb jelképes árakon.
A hirdetések Győr és Sárbogárd helyileg.
Akinek sikerül vennie egyet-kettőt is ilyen jó áron személyes átvétellel, az kérem szépen számoljon majd be;)
Az alábbi Nikon 24-70mm f/2.8 objektívem eladóvá vált. 2013-as Artwork vásárlás amit a garanciapapírjával tudok igazolni. Az objektív keveset volt használva, kifogástalan állapotban van,mind mechanikailag, külsőleg. Külseje karc és kopásmentes, ugyanez elmondható a lencsékről is. Szervízelve nem volt. AF halk, gyors és pontos, gyűrűk nem szorulnak és a gumik sincsenek megnyúlva. Minden gyári kiegészítője jár hozzá: * Doboz * Nikon CL-M3 objektívtok * Nikon HB-41 napellenző * Nikon LC-77 objektívsapka * Nikon hátsósapka * Garanciapapír (már lejárt) * Használati utasítás
Sorozatszáma: 898948
Csere Nikon 200-500 f/5.6 objektívre érdekelhet.
A személyes találkozót preferálom, nem postázom. Budapesten és Üllőn megtekinthető, előre megbeszélt időpontban.
Eladó Nikon telezoom objektívem. Gyönyörű hibátlan, karc, gombamentes állapotban. Első, hátsó kupakkal, napellenzővel. Jár, hozzá a gyári kemény hordtáskája. Viszonylag keveset használt darab. Ha jó áron egy olyan obi kell amiben biztos nem hal meg AF-motor akkor ez bizony örök darab.
Sn.:745340 Ára.: 160 000ft
Nikon 80-200mm f2.8 push-pull gen1.
Eladó Nikon zoom objektív, szép megkímélt állapotban van. Első-hátsó sapka van hozzá.
Sn: 363121 Ára: 95 000ft
Nikon 35mm f2
Eladó a képeken látható állapotban lévő 35mm-es manuális objektív.
A fókusza vajpuha, nagyon finoman jár, a blende gyűrű is könnyedén mozog. Lencséi karcmentesek, tiszták gombamentesek, nagyon szép a képe. Szűrőmenete picit sérült de a szűrő viszonylag könnyen belemegy. Modern digi vázaknak, és sok filmes váznak is megy vele a fénymérése (ai). Első-hátsó sapka, és a képeken látható szűrőmenetbe csavart gyűrű jár az obihoz.
Sn.: 174993
Ára: 50e ft
Nikon 50mm F1.4 ai-s
Eladó képeken látható állapotban levő nikon manuális objektív. Gyönyörű rajzolata van, blendéi jól működnek, karc-gombamentes lencsék. Jár hozzá első hátsó sapi.
Nagyon hasonló sztori volt nálam is még tavaly, csak Ausztriába kérte volna nagybátyjának postázni. (Innen jött az email, nyílván kamu account: Tomas John <tomasjohn4821@gmail.com>)
Küldjek bankszámlaszámot, utal előre. No én innen már nem is egyezkedtem tovább, mivel nem alkudott, nem érdekelte az objektív állapota, stb. Nyilván ugyanez lett volna a forgatókönyv, ha tovább egyeztetek.
Szeretném eladni a NIKON Z7 vázam, hibátlan állapotban, dobozában, alacsony expo-számmal, mo.-i hivatalos garanciával, amely 2021. decemberig érvényes, egy db gyári és egy darab Jupio 2000mAh (gyári száma:1608125A) utángyártott akksival, illetve egy új állapotú, barna színű GARIZ XS-CHZ6/7 félbőrtokkal.
Meike 950II teljesen új vaku Nikonhoz kulcsszáma 58, a TTL - + 3-ig a többi beállítás 128-ig állítható, beállításokat lásd a képeken, eladó 22000 FT-ért Budapesten.tel.:harminc 4550494
Hozzá nekem is volt szerencsém és már az elején tudtam, hogy misimókus féle, de játszottam vele, hogy szenvedjen a pofára esés előtt kicsit, mint "Sajnos nem értelek, írjál Magyarul!"
Nyomja az angolt tovább, majd rászánta a magyarra magát és adta a butát, ki nem érti, hogy hiába adja meg minden adatát-lányáét, akkor sem lesz postázva semmi:DDD
Végül csendben lett és eltakarodott.
Én nem is értem, hogy jut eszébe valakinek ilyesmi megkeresést komolyan venni...
Az elmúlt két napban egy átveréssel próbálkoztak nálam. Nem sikerült neki, de elég ügyes volt, így leírom az esetet, nehogy mással is próbálkozzon!
- itt hirdetem az eladó fotós szettemet, a vevő emailben keresett meg
- angolul írt, USA-ban él és kérdezett még a termék állapotáról, kért még fotókat is
- jelezte, hogy szeretné megvásárolni, és a Magyar postával adjam fel neki csomagként USA-ba
- megadta a címet, mely elvileg a lánya címe, neki szeretné meglepetésnek küldeni
- kérte az átutaláshoz szükséges bankszámlaszámom, melyet el is küldtem neki és telefonszámot is váltottunk
- másnap hívott és írt is, hogy elutalta az összeget
- írtam neki hogy nem jött semmi és hívtam is
- küldött egy 10 mp-es videót, amin a képernyőn mutatja, hogy a bankja elküldte neki a visszaigazolást (a monitoron valóban egy banki visszaigazolás szerepelt)
- felhívtam telefonon és közöltem vele, hogy csak akkor adok fel terméket, ha megérkezik az összeg a számlámra
- a vevő megszakította a hívást és azóta sem jelentkezett
Az emailekben szűkszavú volt, de mivel nevet, címet és telefonszámot is kaptam tőle, és telefonon is beszéltünk, így eleinte nem volt gyanús. Először akkor kezdtem el gyanakodni, amikor megnéztem, hogy egészen pontosan 20.300 Ft-ba fog kerülni a 150.000 Ft-os szett postázása. Ez nem zavarta őt, de nem volt logikus számomra, hiszen ilyen áron már szerintem az USA-ban is be tudja szerezni a cuccot. A videó a banki visszaigazolásról elég ügyes húzás volt, még egy folyton mozgó banner is látható volt, szóval a srác leprogramozott egy ilyen oldalt.
Az utolsó előtti telefonbeszélgetésünk után már egyértelműen kezdett gyanús lenni az egész, majd miután kinyomott annak hallatán, hogy visszaigazoló levél ide vagy oda csak akkor utalok, ha megérkezett a pénz, akkor már nyilvánvalóvá vált, hogy egy ügyes próbálkozásról van szó.
Gondoltam megosztom veletek, hátha másnál is próbálkozik...
Nikon D750 (6020533) – 37.800 expós. Hobby célokra használtam. Karcmentes állapotú, kezdetek óta védőfóliával a kijelzőkön. Teljes gyári készlet. (dobozzal, akkuval, töltővel, nyakpánttal, kábellel) 2014.12.havi Magyarországi vásárlás.(első tulajdonos) Adok hozzá 2db Sandisk Extreme Plus memóriakártyát 2x32 GB, és 2 db Akkumulátort.
Ár: 290.000 Ft
Sigma 24-105mm f/4 DG OS HSM Art objektív (SN: 50328019), minden tartozékával.(tok, doboz, papírok, kupakok, napellenző). 2017.02. havi Magyarországi vásárlás. Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban.