Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Nikon D600 váz eladó második tulajdonostól. Hobby fotózásra használt, kb 28000 expó van benne és 12-13000 környékén történt meg a zárcsere a Nikon visszahívásában. A képeken látható tartozékok járnak hozzá. A 2 db Nikon akku 50%-os, az utángyártott 100%-os. A doboza nincs már meg. Az USA-ban vettem amíg kint éltem, a szerviz is ott készült. A gépen minden rendben működik, az LCD kijelzőken védőburkolat van. Eladás oka: ismerőstől sikerült egy D750-et szerezni helyette. Ár: 130 000 forint. Sorozatszám: 3023798. Budapesten átvehető.
KÜLÖN IS VIHETŐ Nikon D750 (18 ezer expo) + Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 G ED szett.
Újszerű állapotban eladó Nikon D750 fényképezőgép mindössze 18.889 expoval. A váz a visszahívásokban NEM érintett, hibátlanul működik. Doboz, CD, papírok, eredeti csomagolás, nyakpánt, vázsapka, szemkagyló, akkumulátor, töltő és töltőkábel is megvan hozzá.
Sn: 6024101
Ár: 315.000 Ft
Összes gyári tartozékával eladó egy újszerű Nikon 24-70mm f/2.8 G ED objektív, por, gomba és karcmentes lencsékkel. Af/Mf kifogástalanul működnek, a gyűrűk szépen járnak. Doboz, gyári csomagolás, objektívtok, annak vállpántja, napellenző és első hátsó sapka is jár mellé.
Sn: 488324
Ár: 289.000 Ft
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, a vevő terhére posta / futár akár utánvéttel is mehet.
Eladás oka és az ár bizalmatlanság. Háromszor volt javítva fókusz hiba miatt, utoljára vezérlő panel csere volt. Ritkán van (volt) használva, azt állítólag "nem szereti". Papírok, tartozékok. Budapest 3. ker.
Yangnuo-622N egy vezérlő két vevő széria számot nem találtam rajta, csak egyben eladó 30 000Ft.
Yangnuo RF-603N 3db normál állapotban széria számot nem találtam rajta lehetőség szerint egyben szeretném eladni vagy ha valakinek 1 db kell után eladó párban. 12 000 8 000Ft/3db
Eladó egy nagyon szép állapotú Nikon 16-35 F4 Vr nagylátó zoom objektív napellenzőjével, első és hátsó kupakjával dobozában. sn.: 321617 Ára: 210.000Ft175.000Ft
Nikon z6 fényképezőgép, szép állapotban, hibátlan működéssel. A hátsó kijelzőt új kora óta üveg védi, a felső kijelzőt fólia.
Doboz, akksi, töltő jár hozzá, magyar papírjai, de garancia már sajnos nincs, 2019ben vásároltam a tripontnál.
Eladó arca swiss kompatibilis L-bracket Nikon D750+markolathoz. Új, kipróbálva volt. Sn: nincs Ára 25000Ft Megtekinthető Budapesten (előre utalás esetén foxpost ok) Mail-ben vagyok elérhető: 111222kp kukac gmail pont com
Eladom szeretett, nagyon szép állapotú Sigma 85mm 1.4 ART objektívemet Nikon F bajonettel (más optika vásárlása miatt) Z-re, Apsc-re is. Igazi portréágyú, én street fotózásra használtam. Doboz, papírok, táskája, pánt megvannak. Ára 295eFt
sn: 5584459* Budapesten kipróbálható, foxpost utalást követően lehet. Elérhetőségem: 111222kp kukac gmail. com
Eladó szép, jó állapotú Nikon AF-S Nikkor 35mm 1.4 G, váltás miatt.
Nem kell bemutatni, nano kristály bevonat (tükröződés és szellemkép mentes, pl kiváló éjszakai fotók) kiváló élesség, kontraszt, csodás színek. Professzionális minőség, egyik legkiválóbb optika. Sn:fotón
Napellenző, szütyő megvan.
Ára 295e Ft
Megtekinthető Budapesten (előre utalás esetén foxpost ok)
Mail-ben vagyok elérhető: 111222kp kukac gmail pont com
Jó állapotú Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f4G ED VR objektív gyári dobozában, papírjaival, gyöngyvászon tokjával, napellezőnjével, első-hátsó kupakjával (serial: 82066254). Az objektív tökéletes optikai és mechanikai állapotban van (kivéve a típushiba kopás a feliraton). A lencsék karcolás-, pára- és gombamentesek. Csere köszönöm nem érdekel.
Rendszervaku tartó ernyőfoglalattal. A segtségével rendszervakut tudunk spigot csatlakozású studiovaku állványra rögzíteni és áteresztő/reflektív ernyőt csatlakoztatni fényformáláshoz. 1-2 fotózáshoz használtam, azóta kihasználatlanul áll.
2 000 Ft
Megtekinthető, megvehető BP belvárosában és Zuglóban vagy Foxpost előreutalással a vevő terhére.
Eladó szeretett és nagyon megkímélt állapotú váz, kezdettől fogva Easycover szilikontokot használtam és így nincs semmiféle gumiborítás leválás vagy sérülés. Karcmentes. Első tulajdonosa vagyok, hazai vásárlású, garancia lejárt. Visszahívásban nem érintett, sosem volt szervízben, problémamentes.
Ajándék: Easycover szilikontok + L-vas.
Tartozék: mindene megvan, azok nem voltak használva (kivéve az akku).
Szériaszáma: 620266*
Fix ár: 300.000 Ft
E-mail címem publikus. Személyesen megtekinthető és kipróbálható Győrben.
Eladó Z6II szett első sorban egyben eladó gyakorlatilag új állapotban: Nikon Z6 II váz + Z 24-70 F4 KIT. Hazai vásárlás: 2021. 10. 21. Doboz, minden gyári tartozék. Expo 26.350 SN: 603085* + 2026611* Nikon Z 50mm 1.8 Hazai vásárlás. Doboz, minden tartozék megvan. Szintén alig használt. SN: 2004089* Tartozékok: + 2 db Nikon EN-EL15c + easyCover fekete szilikontok Nikon Z6/Z7 (nem volt használva) + Hahnel PROCUBE 2 dupla töltő (Nikon - ezüst) + Sony XQD M 128GB (R400/W150) + Sony olvasó (ez kicsit viseletes, de teszi a dolgát) (Eladás oka: 2022 elején Sonyra váltottam. D850 mellett két Z szettem volt, ezt így egyben megtartottam hátha kell, de azóta kb 2x használtam) A szett egyben: 1 100 000 Ft
Egyéb megmaradt Nikon felszerelés: easyCover szilikontok Nikon Z6/Z7 - 6.000 Ft (+1 van a fenti szettben lévőn felül. fekete, nem volt használva) Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro - 140.000 Ft Doboz, minden tartozék. Kb 10x volt a vázon sn:1535024*
Sigma 24 1.4 ART - 190.000 Ft Doboz, minden tartozék. sn:5112612* Nikon SB5000 - 175.000 Ft Gyakorlatilag új, mindene megvan. sn: 201993*
Érdekesség/ritkaság: Fotodiox Pro 145mm filter szett (Tamron 15-30 adapterrel, de átalakító rendelhető hozzá - a legtöbb gyártó "dómos" UWA optikájához, mint pl Nikon 14-24, Sigma 12-24 stb. ND1000, ND32, MC-CPL ami van hozzá - csak egyben adom el! Ezzel kapcsolatban több infóért, részletes leírásért írj.
BP. Ha lehet csak személyes átvétel, posta (foxpost) csak előre utalással a vevő terhére és felelősségére.
Nikon rendszerem két utolsó megmaradt példánya még eladó.
Szép esztétikai és tökéletes mechanikai állapotú Nikkor AF-S 18-35mm F/3.5-4.5 G ED IF objektívem. Ez a G változat, nem az olcsóbb és jóval silányabb minőségű D-s. Az árához képest meglepően jó konstrukció, a 36 Mpixelt is szépen kirajzolta. A lencsék karc-és gombamentesek, a szűrőmenet ép. A napellenző egy kicsit lazábban jár rajta, de simán tartja, nem esik le. Első-hátsó sapkájával, napellenzővel, dobozában adom és tudok hozzá adni cpl szűrőt is.
SN: 227490
A héten 130.000 Ft helyett 110.000 Ft-ért vihető!
Tökéletes esztétikai és mechanikai állapotú Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD. Kiváló élesség, krémes bokeh, macro-szerű közelponttal és stabilizátorral. Első-hátsó sapka, napellenző és talán még a doboza is megvan.
SN: 010930
A héten 120.000 Ft helyett 110.000 Ft-ért vihető!
Budapesten személyesen átvehető, de csomagként is tudom küldeni. Mailem publikus.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új, csak kipróbált Nikon 24-120 mm F4 VR objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból. Gy Sz 62115981.