Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó a képeken látható Nikon SB-900 vaku. A képen látható tartozékokkal, doboza nincs meg. SN: 2010751 Ára. 49.990 Ft.
Személyes átvétel Szegeden, Kecskemét, Budapest, előre utalás után GLS futárral tudom küldeni. Érdeklődni, : 36703972510 vagy dapfelphoto@gmail.com-on lehet.
Objektív sapka, zárókupak, szütyő, doboz mindegyikhez megvan, kivéve a 18-55, ahhoz nem is volt.
Újszerűek, ahol gond van leírtam, max kicsit porosak, mert nem voltak használva.
Én Lens Pennel mindig végig mentem rajtuk használat előtt.
Nikon AF-P DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR 30e Ft S:22108878 Újszerű.
Nikon AF-S 35mm f/1.8 G 40e Ft S:2394856 Újszerű.
Nikon AF-S 50mm f/1.8G 50e Ft S:2766466 Használt, jó állapotú.
Az objektív sapka zárjai egyszer beszorultak, úgy jött csak ki, hogy a feliratos fedőlemez szélei meggyűrődtek. Nem látványos, nem befolyásol semmit, max. a sapka felhelyezése nem egy mozdulat.
Sigma 10-20mm f/3.5 EX DC HSM (Nikon) 80e Ft S:12800304 Újszerű.
Nikon SB-700 vaku 65e Ft S:2851119 Újszerű.
Duffuzórral, színszűrőkkel, tokban, dobozban.
(Úgy tudom jó az összes vakupapucsos Nikon vázra.
2.5mp újratöltési idő;-Forgatható fej; -Vezeték nélküli működés; -Működés 4db AA típusú elemről)
Eladásra kínálom Nikkor Z 100-400mm F/4.5-5.6 VR S objektívet. Egyetlen projekthez volt használva, ezt tükrözi az állapota is. Tökéletes külső és elektronikus állapotban van.
Megtekinteni, kipróbálni Budapest és Hatvan között lehetséges.
Eladó egy használaton kívüli Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR tele zoom objektív. Újszerű állapot, még garanciális. Tökéletesen működik, hibátlan kívül, belül. Értékegyeztetéssel Cserélhető is, beszámítható is.
Eladó kisebbre váltás miatt egy a címben és a képeken is szereplő profi csúcskategóriás Nikon SB5000 TTL rendszervaku hibátlan működéssel, szövettokjával, vakutalpal és diffúzorkupakjával.
Serial: 2070623
1-2 kisebb használati nyom, de karcmentes kijelző, az eleje is szép és szerintem ár/érték arányban az új bolti 251.000Ft-os legolcsóbb árhoz képest jó beárazás és az MBP-S és az Ebay-es árak is felette vannak ami irányadó lehet esetleg.
Megtekinthető, elvihető személyesen Hajdúböszörményben illetve kérésre postázom is ha szükséges valamint Gls és Foxpost küldés megoldható.
Mint írva is volt, kisebb kategóriás Nikon SB910 vakura érdekel csere értékegyeztetéssel mivel ez is csúcs szuper vaku csak én nem használom ki és ami van/volt sb900 és sb910 vakuk azok tökéletesen megteszik a szolgálatot arra amire nekem kell egy vaku.
Eladó objektív váltás miatt a címben és a képeken is szereplő egy nagyon szép állapotban lévő Nikon af-s 14-24mm f2.8 g ed full frame zoom profi objektív hibátlan működéssel
Por, gomba és karcmentes lencsék.
Serial: 474821
A szokásos nikon felirat nagyon szép és a zoom-ja is kiválóan jár oda-vissza, valamint a gumik is nagyon szép, mattg színűel, nem nyúltak és csak minimális, nagyon kicsi használatból eredő nyom van az alsó fém részén a sorszám fölött ami fotózva is van de tényleg gyönyörű az obi a az F-es rendszerben a 3 szentgrál indítója mint nagylátószögű objektív a 24-70mm és a 70-200mm előtt.
Első-hátsó gyári védősapkával és tényleg remek állapotban és abszolute hibátlan állapotban.
Gyári Nikon szövettokkal ami ugye tudjuk, hogy újonnan amúgy több mint egy 20ezres tétel és igaz, hogy a 70-200 as tokja de ha tárolja az ember benne bőven elfér és praktikus lehet más teleobjektívek tárolásához is.
Az első vedősapkán minimális karcok de ugye ez annyira szerintem nem mérvadó mert tökéletesen ráilleszkedik és nem törött, nem repett és nem kopott.
Megtekinthető, elvihető személyesen Hajdúböszörményben illetve postázom is ha szükséges vagy Gls és Foxpost küldés megoldható.
Jó állapotú, sérülésmentes, gyári alaptartozékaival (töltő, kábel, nyakpánt, akku).
Opcionálisan vihető mellé egy 50mm 1.8 (45eFt) vagy (és) egy AF-S 24-120mm f4.0 (139eFt), ha együtt vinnéd mindet akkor 315-ért tied a két objektív a géppel.
Megnézni, kipróbálni a 18. kerületben lehet, sn: 6019415
Szép állapotú, hibátlanul működő fényerős alap minden Nikonhoz. Karc és pormentes, gyári száma: 2106377 Kipróbálni a 18. kerületben lehet egyeztetést követően.
Azt hiszem, nem jól lőttem be az árat, nem tájékozódtam megfelelően az elején. Ezt pótolva, most máris módosítanék: (Előzmény: 108606)
Eladó Nikon SB-910 rendszervaku makulátlan, bolti állapotban, minden tartozékával, doboza nélkül. Minimális használat van az előéletében, az is csak karbantartási céllal. Utcán nem volt. Képeket kérésre küldök, de a bolti állapotot komolyan gondolom, nincs mit nézni rajta. Gyári száma 2334424.
Ára 67.000 Ft, amiben az utánvétes szállítás díja benne van. Siklós. E-mail cím publikus.
Fennebb váltás miatt eladóvá vált teljesen újszerű Nikon Z6 gépem, hobbiszerűleg használtam, mindig vigyáztam rá, 18000 expós, hibátlan állapotban van, dobozában minden tartozékával. Gy Sz 6085265.
Eladó AF-S Nikkor 18-70mm 3.5-4.5 SWM ED DX optika.
Az optikát én is használtan vettem, napellenző nélkül.
Az optikát családi alkalmak, kirándulások fotózására vettem, olyan helyzetekhez, amelyek nem kívánnak kompromisszum mentes felszerelést, cserébe nem kell félteni az eszközöket. Végül nem estem hasra az optikával, és már mindenhova FX géppel járok, így most megválnék tőle.
Az optika rajzolatban veri a 18-55 kit optikákat, és az átfogása is kompaktabb. Az üvegek nem karcosak, egy kevés por viszont van az optikában. A ház picit kopottabb, a gumigyűrűk szép állapotban vannak. Az SWM motor miatt van autofókusz 3xxx és 5xxx vázakon.
Budapesten, illetve a Dunakeszi-Vác vasútvonalon meg lehet tekinteni, csak személyes kipróbálással lehet elvinni, nem postázom.
Első tulajdonosa vagyok - a dobozával, saját dolgaival adom. Az utóbbi években tartalék gépnek volt használva, majd ebből a státuszból is hátralépett, így már csak kirándulásokon, családi eseményeken került elő.
A gép nagyon szép állapotban van, ütődés, guminyúlás nincs rajta. Az expószám 82640 - ez már érdemben nem fog változni. A nyakpántot nem adom hozzá, én sem szívesen használom más nyakpántját.
Budapesten, illetve a Dunakeszi-Vác vasútvonalon meg lehet tekinteni, csak személyes kipróbálással lehet elvinni, nem postázom.
Csere egyedül Nikon 16-35 F4 optikára érdekel, természetesen értékegyeztetéssel.
Eladó AF-S Nikkor 18-70mm 3.5-4.5 SWM ED DX optika.
Az optikát én is használtan vettem, napellenző nélkül.
Az optikát családi alkalmak, kirándulások fotózására vettem, olyan helyzetekhez, amelyek nem kívánnak kompromisszum mentes felszerelést, cserébe nem kell félteni az eszközöket. Végül nem estem hasra az optikával, és már mindenhova FX géppel járok, így most megválnék tőle.
Az optika rajzolatban veri a 18-55 kit optikákat, és az átfogása is kompaktabb. Az üvegek nem karcosak, egy kevés por viszont van az optikában. A ház picit kopottabb, a gumigyűrűk szép állapotban vannak. Az SWM motor miatt van autofókusz 3xxx és 5xxx vázakon.
Első tulajdonosa vagyok - a dobozával, saját dolgaival adom. Az utóbbi években tartalék gépnek volt használva, majd ebből a státuszból is hátralépett, így már csak kirándulásokon, családi eseményeken került elő.
A gép nagyon szép állapotban van, ütődés, guminyúlás nincs rajta. Az expószám 82640 - ez már érdemben nem fog változni. A nyakpántot nem adom hozzá, én sem szívesen használom más nyakpántját.
Csere egyedül Nikon 16-35 F4 optikára érdekel, természetesen értékegyeztetéssel.
Eladásra kínálom a felszerelésemből megmaradt, alábbi dolgokat.
Nikon AF-P DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR 35e Ft S:22108878 Újszerű.
Nikon AF-S 35mm f/1.8 G 40e Ft S:2394856 Újszerű.
Nikon AF-S 50mm f/1.8G 50e Ft S:2766466 Használt, jó állapotú.
Az objektív sapka zárjai egyszer beszorultak, úgy jött csak ki, hogy a feliratos fedőlemez szélei meggyűrődtek. Nem látványos, nem befolyásol semmit, max. a sapka felhelyezése nem egy mozdulat.
Sigma 10-20mm f/3.5 EX DC HSM (Nikon) 80e Ft S:12800304 Újszerű.
Távirányító Nikon DSLR fényképezőgépekhez (infra) 2,5e Ft Újszerű.
Mindez megnézhető, kipróbálható, ennek érdekében vedd fel velem a kapcsolatot. A személyes átvételt támogatom, már a kipróbálás miatt is. Nulla-6-hetven-37kilenc-83-hetvenhét