Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tamron 35-150 mm F/2.8-4 Di VC OSD szinte új objektív gyári dobozában, napellenzőjével, valamint első és hátsó sapkájával 230 ezer forintért Budapesten.
Sigma 28 mm 1:1.4 ART DG szinte új objektív, 2026. május 31-ig érvényes magyar garanciával, gyári dobozában minden tartozékával 240 ezer forintért Budapesten.
Korábbi hirdetésemet bontom, javítom, fotókkal kiegészítem, és árat csökkentettem.
Eladó Nikon SB-700 rendszervaku kifogástalan állapotban, nagyon kevés használatot követően, kézikönyvével és tartozékaival, de a gyári doboza nélkül! A kijelzőn védőfólia. Gyári száma: 2689705.
Ára jelenleg: 37.000 Ft, amely a Foxpost szállítás költségét tartalmazza!
A hirdetésben szereplő objektív és tartozékai, szinte újszerű, karc, por és hibától mentes állapotúak.
Szériaszáma: 257118 Tartozékai: - Nikon LC-77 frontlencse kupak - Nikon F mount hátsólencse kupak - Nikon HB-55 napellenző
Ára: 229.000 Ft (Alku kizárt!)
✅🤝 Személyesen szeretnéd megvásárolni? Pilisvörösváron szinte bármikor (egyeztetett időpontban) tudunk találkozni, vagy ritkábban Budapesten is (jellemzően a Bécsi út környékén). ✅📦 Foxpost automatán keresztül, vagy GLS futártól vennéd át, az számodra kényelmesebb? Utalást követően alaposan becsomagolom, és szinte azonnal küldöm is Neked! ❎☝ Sajnos ezt a terméket nem tudom félretenni, de ha te biztosan megvásárolnád, akkor kérlek, utald el a vételárát és egyeztessünk az átvételről!
Nikon D300 a neve. Régi, masszív váz a tükrös korszakból, amikor még a méret volt a lényeg, nem a megapixel. A korból való csemete, amikor még a design előbbre volt a praktikumnál. Amikor mámoros érzés fogott el, ha meghallottam a tükör csapkodását, és amikor a nyugodtan cumizó 🍼 kisgyerek hirtelen felébredt a mélyről jövő fura hangra, és csodálkozva figyelte mi ez az eszköz, és mit akar a fotós itt "előttem" ... 📷
********************** Nagyon jó társam volt évekig. Közösen öregedtünk, nekem lettek ráncaim, neki 1 apró bibije elől (leszakadt gumiborítás), és hátul az állandó tapizás miatt kis kopás. Dédelgettem, szeretgettem, szó nélkül tette a dolgát, ha munka volt, akár eső, akár erős napsütés. Nem szólt vissza, nem rinyált, csak csapkodta mások előtt a tükrét, mint egy .... szép lány. :J
😢 Viszont most eljött a búcsúzás ideje, megválok tőle, mert új társam lett, a márkához hű maradtam drága #Nikon, de most el kell engednem, és át kell adjam NEKED, aki e sorokat olvassa.
No nem ingyen, de igen jó áron. 💸 Az ára ma akciósan, T..CO gazdaságossal vetekedve 65.000 magyar forint a kezembe.
NEKED VALÓ, ha: ✔ élsz-halsz a retro dolgokért ✔ még nem szippantott be a milc őrület ✔ ha sok a régi objektíved ✔ vagy csak simán, ha ezt a vázat szeretnéd... :)
NEM neked való, ha: ❌ introvertált vagy (mert ezzel fel fognak rád figyelni) ❌ ha gyengéd a csuklód, és pici a tenyered ❌ ha sokallod ezt az árat
////////////// ➡ A Nikon D300 igazi retro masina, ami még a mai felgyorsult világunkban is ütemesen rakja az expókat a gépezetbe és a mutató ujjadba. :J Az élete során mindössze 79.000+ kattintást tudhat eddig magáénak (53%), és még legalább ennyi van belőle, de ne aggódj ezek csak számok, a visszajelzések alapján a 200e kattintás szinte garantált. /////////////
GYSZ: 8003522
Doboz, aksi, usb kábel, nyakpánt.
***************** 💸 +7.000 forintért adok hozzá egy 4GB-os Sandisk, és egy 16 GB-os Trascend CF kártyát is, amivel kellő mennyiségű képet tudsz elkészíteni minden fontos pillanatról.
Eladnék két Nikon rendszervakut. Mindkettő makulátlan, bolti állapotú, ezért első körben engedjétek meg, hogy megspóroljam a körbefotózását, de kérésre természetesen megcsinálom, illetve később (ha nincs nagy érdeklődés) valószínűleg kérés nélkül is. Mindkettő gyári dobozában, tartozékaival. A 700-as kijelzőjén van egy fólia, megvásárlása óta, nyilván a fólián lehetnek finom karcok, olcsó fajta volt.
Nikon SB-500 ára 36.000 Ft (2077435)
Nikon SB-700 ára 44.000 Ft (2689705)
Plusz szállítási költség.
Egy-egy garnitúra fehér Eneloop akku ajándék!
Ha a kínait preferálod, lejjebb van egy Godox TT685II hirdetésem, még az is él!
Olvasd el mégegyszer, lassabbam és próbáld értelmezni, mert nem azt írtam hogy az expószám nem mérvadó, hanem azt, hogy egy ilyen öreg gépnél amit 300ezerre terveztek, nem sokat dob a latban hogy 18,vagy 35 van benne. De ha láttad 160ezerért a 35e expósat, és ha úgy gondolod, hogy a tiéd ennél sokkal többet ér, mert csak 18e van benne, akkor kéjéll érte jóval többet és nézegesd tovább a vitrinben, hiszen úgysem akarod eladni, de legalább megnyugszol! :D
Csak egy vélemény ;) Kiváló gép, volt nekem is D3-asom de sajnos már eljárt felette az idő, és a mai "el-milc-esedett" korban elavultnak számít. Ezt nem én mondom hanem a techonlógiai fejlődés. Nekem mai napig van egy D800E-m, még anno 300+ ért vettem nagyon kevés expóval, most sincs benne sok, de tudom hogy annyiért amennyit kapnék érte ma sosem válnék meg tőle! Imádom, elnyűhetetlen és piszok jó gép!
Én is azt tudnám mondani hogy hirdesd meg egy általad jónak ítélt áron és hátha. Egyszer csak lesz egy vásárló aki a nosztalgia vonaton utazva megveszi! ;)
Szerintem kár mellre szívni a sok 50e és 100e-es ajánlatot és itt ventillálni. De ha nem vagy képben a mai árakkal és nyitott szájjal szaladsz be abba a bizonyos erdőbe akkor ne csodálkozz. Sorry!
Na akkor ismét leirom hátha sikerül értelmeznetek az irásomat. Nem akarom eladni csak kiváncsi voltam milyen árat képvisel ma egy ilyen gép!! De azért jött az 50 és 100-as ajánlat emailben... Ennyiért ha elakarnám adni meg sem mutatnám... És mi az a szöveg hogy az expószám nem mérvadó??? Te ur isten...
Nézd meg a német ebayt, de ne a kínálatot, hanem azt hogy, mennyiért kelek el mostanság. Az jó kiinduló ár lesz. Nyilván a kérdésed magában foglalja azt a rizikót is, hogy rádrepülnek az olcsójános szerencsevadászok is, ezt el kell viselni. Persze 50-100ezernél többet ér, de nem sokkal, ne értékeld túl te sem. Az hogy 18e és nem 35e expó, ez árban nem nagy értéknövelő ténező egy ilyen régi gépnél, ami 300ezerre terveztek, de már egyik sem gyűjtői állapotú. Kérdés az, hogy ki rá a célközönség? Aki egy jó ipari géppel, de nehéz féltéglával akar fotózni és megelégszik 12Mpixellel.