- ha külföldön vagyok és a programot megvásárolom akkor ha hazajövök magyarországra akkor használható marad? (nincs beleprogramozva valahogy, hogy csak abban az országban használható ahonnan rendelték? )
- a kódokkal tényleg ennyi baj van mint ahogy egy páran írják? vagy csak túlaggódom?
- a vásárlástól való elállás jogát hogy lehet itt érvényesíteni?, gondolok arra, hogy ha megveszem és mégsem fut?
- nincs rá lehetőség, hogy regisztrálás nélkül kitudná próbálni az ember és ha megy akkor megvenné és aktiválná? (adnának ra egy napot a próbára és addig nem lehetne újra elindítani amíg nincs aktiválva
Köszönöm, hogy elolvastátok ha tudtok kérlek segítsetek.
1, Az UAC része, hogy a rendszer mappákat (pl. ProgramFiles) védi, az oda irányuló file műveleteket átirányítja az APPDATA alatti virtuális másolatra (elvileg kikapcsolható)
2, Condor Club - Pilótaranglista - Repülési nyomvonal feltöltése
(be kell tallózni a feltöltendő FTR file-t, utána a benyújtás gomb)
Segítséget szeretnék kérni Condor szimulátorral kapcsolatban. Magamról annyit, hogy a repüléshez annyi közöm van, hogy siklóernyővel repültem néhány évig...
Igyekszem, röviden összefoglalni az esetet illetve a kérdéseimet.
Informatikus vagyok és egy idős (83) ügyfelem használja a Condor V1 szimulátort Windows 10-es gépen. Eredetileg azért hívott mert nem találta a mentett igc és ftr fájlokat.
Leírás szerint a C:Program FilesCondorFlightTracks könyvtárba kellene legyenek de a C:Users"User name"AppDatalocalCondorFlightTracks vagy valami hasonló de mindenképpen az AppData alatt volt.
Kérdés 1: Ez normális? Annyi adalék, hogy 64 bites gépen az Programfiles (x86)-os könyvtárba van telepítve a Condor az-az 32 bites verzió. Szerintem ennek nem lehet köze ahhoz, hogy hova rakja az igc és ftr fájlokat.
Második probléma, hogy ügyfelem szeretné feltölteni a repüléseit a Condor Club honlapjára. Elmondása szerint kb. 2 éve töltött fel utoljára. Megmutatta, hogy ezüst és aranykoszorút illetve 500/750/1000 km-es diplomát is szerzett.
Ami furcsa volt számomra, hogy szerinte mindig is a Condor club weblapján a feladatok/igc konvertálása ftr fájllá töltötte fel úgy, hogy kiválasztotta az igc fájlt majd rányomott a benyújtás gombra. Én értelmezésem szerint ez nem az a funkció amit állít. (A böngésző le is tölt valami konvertált fájlt).
Kérdés 2: Jól gondolom, hogy a feladatok/igc konvertálása ftr fájllá menűpont nem repülések Condor clubba feltöltésére való? Ha igen, akkor hol kell feltölteni és mit ahhoz hogy számolják az eredményeit (feladat benyújtása alatt?)?
Sziasztok! Frissült a hírek oldal! Téma: !!! SBC2014 !!! Condor Magyarország oldala itt (Esetleg nem jelenne meg, töröljétek a böngészőtök minden előzményét, és frissítsétek az oldalt!) Üdv.
Tudod újra telepíteni, de csak ugyan azt a hármast együtt, Ha biztos vagy benne, hogy nem aktiváltad a PP1 kódodat más Condor kóddal, akkor mindenképpen baszogasd Urosékat.
Tehát vettem valamit, amit csak 1x tudok használni? A Condor-t is megvettem annó, ugyanazzal a kóddal telepítettem már többször, és a PP1-hez is csak ugyanaz az egy kódom van, amivel eddig is használtam.
Ha a PP1 regisztrációs kód már fel lett használva más Condor liszenszhez, akkor nem lehet újra aktiválni. Tehát a Condor kód - PP1 kód - PP2 kód az első aktiváláskor összerendelődik.
Valaki el tudná nekem küldeni a PP1 és PP2 telepítőket? Az aktiváló kódok megvannak, csak a file-ok hiányoznak, és mivel régen vettem, nem tudom újra letölteni sajnos.
Sziasztok! Frissült a hírek oldal!Téma: Condor világbajnokság 2013-as évad elindult! Condor Magyarország oldala itt (Esetleg nem jelenne meg, töröljétek a böngészőtök minden előzményét, és frissítsétek az oldalt!) Üdv.
Frissült a hírek oldal! Új cikk: 2012. évi Rotter Lajos vándordíj eredmények! http://www.pumaszallas.hu/condor.html (Esetleg nem jelenne meg, töröljétek a böngészőtök minden előzményét, és frissítsétek az oldalt!)
Akkor mindenképp állítsd be, hogy egységes legyen a Condor név, farokjel, lajstromjel. Versenyre beregisztrált adataid legyenek a programban is. Ezt már elvesztetted szerintem.
Tegnap végre sikerült repülni az SBC 14. task-ján, be is értem a célba. Kb. 30. helyre lenne jó az eredmény, de viszont a nem stimmel a farokjel a progiban meg a condor-club oldalon, így nem tudom feltölteni. Lehet ezzel valamit tenni?