Nektek működik a TotalCar website-ján a Tanácsok részben a "Nem találtam választ, kérdeznék"-linkkel elérhető oldal? Én kitöltöm hogy melyik rovatban akarok kérdezni, email címemet, tárgyat és kérdést megadom, majd az elküldés gomb megnyomása után szép kis "404- a keresett oldal nem található" hibaüzenetet kapok. Két számítógépről próbáltam, Opera, Firefox és Internet Explorer böngészőkkel, hasonló eredménytelenséggel... Igaz mindkét esetben külföldről próbálkoztam ,nem tudom ez számíthat-e. Email címet az egész Totalcar oldalon nem találok. Szóval egyszerűen nem tudok kapcsolatba lépni velük. Szóval, nektek működik? Más ötlet, hogy miként lehet tőlük kérdezni?
Köszi
Tisztelt olajdoktor, 2001 es G Astrám van, 1.6 16V és azt szeretném tudni melyik olaj a jobb választás, a GM 10W 40, vagy pedig a Castrol 10W 40? előre is köszönöm a vélaszát
Nektek működik a TotalCar website-ján a Tanácsok részben a "Nem találtam választ, kérdeznék"-linkkel elérhető oldal? Én kitöltöm hogy melyik rovatban akarok kérdezni, email címemet, tárgyat és kérdést megadom, majd az elküldés gomb megnyomása után szép kis "404- a keresett oldal nem található" hibaüzenetet kapok. Két számítógépről próbáltam, Opera, Firefox és Internet Explorer böngészőkkel, hasonló eredménytelenséggel... Igaz mindkét esetben külföldről próbálkoztam ,nem tudom ez számíthat-e. Email címet az egész Totalcar oldalon nem találok. Szóval egyszerűen nem tudok kapcsolatba lépni velük. Szóval, nektek működik? Más ötlet, hogy miként lehet tőlük kérdezni? Köszi