Keresés

Részletes keresés

asmo Creative Commons License 2009.02.05 0 0 15
Én is felajánlom a tegnap esti vacsora maradékot a fletónak, jól jöhet az még.
interm Creative Commons License 2009.02.05 0 0 14
Rövidesen Békekölcsönt is kell jegyezni, először csak a funkciknak, később pedig a plebsnek is.
Előzmény: El Condor (-)
El Condor Creative Commons License 2009.02.05 0 0 13
Látom nem nagyon sikerült megérteni az írásom lényegét.
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.05 0 0 12
Bankban dolgozom, IT-n, egy fitying béremelést nem kaptam, 13.-havit sose láttam, prémium még álmaimban sem. Az elém kitűzött célokat én is teljesítettem, sőt, utazgattam Brüsszelbe, ingyé, kiküldetési díj, stb. nem volt.

Nem tudlak sajnálni. Tudod, kakiban van a haza. Legalábbis nekem ezt mondták.
Előzmény: El Condor (5)
Aerion Creative Commons License 2009.02.05 0 0 11
Könnyen fenyeget az, aki tavaly felélt 114 millió forintot úgy, hogy abból egy fillér sem maradt, és mégse lett szegényebb, mint addig volt, hiszen ennek a pénznek a hiánya nem is hiány, hanem sima költőpénz
mennyenabusz Creative Commons License 2009.02.05 0 0 10
off
láttátok, hogy minden média a ferivel hasonlítja össze a barack elkúrtamját...ejnye..
az egyik titkos felvétel, a másik riport. mellesleg, ha Obama melléteszi, hogy kurva ország, már elásták volna a fehér ház kertjében..ehhe
uff
Éhesló Creative Commons License 2009.02.05 0 0 9
Már arra göondoltam, elindult valami ügyészségi vizsgálat, vagy feljelentés a X tízévnyi sikkasztás, korrupció, hűtlen kezelés, hanyags kezelés, lopás, hatalommal visszaélés stb. ügyében és ezt az "állami vezetőként" aposztrofáltak fenyegetésnek veszik.
Nem.
Böszme lemondatja őket a prémiumukről.
Aljasság.
Pert nekik!
ex_lx Creative Commons License 2009.02.05 0 0 8
Bizzák a fenyegetést a Magyarok Nyilaira! Az már bizonyította rátermettségét és sikerorientáltságát John Emesével kapcsolatban. Hívják fel! MÉG MA!
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2009.02.05 0 0 7
Ez ám az önkéntesség! :)
Wic Creative Commons License 2009.02.05 0 0 6
Cserébe lemondhatok a prémiumomról.

önként..... :o)
Előzmény: El Condor (5)
El Condor Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5
Ez nem MN vagy HirTV-s hír, hanem saját és jónéhány hozzám hasonló állami vezető elmúlt napokbeli tapasztalata.

Az én prémiumom bőven nem a több 10/100 millás kategória és a prémium feladatom a veszteséges cég nyereségessé tétele volt. Ez megtörtént. Cserébe lemondhatok a prémiumomról.

IDKFA Creative Commons License 2009.02.05 0 0 4

hogy tegyék meg minél előbb különben ki lesznek rúgva rövid úton.

Azzal csak jól járnának. Mert vagy a  menedzserszerződésik miatt kapnának több 10/100 millát vagy munkaügyi perekben nyernének ennyit. Újabb idiotizmus Fletovicstól.

pert1 Creative Commons License 2009.02.05 0 0 3
Ha nem szabtak olyan feltételeket az állami cégek idei prémiumfeltételei közé - pl termelés és nyereségnövekedés stb - amit a jelenlegi gazdasági viszonyok között lehetetlen teljesíteni, akkor inkább azokat a vezetőket (ÁPVRT?) kell kirúgni, akik az idei prémiumfeltételeket megalkották.

Persze a hírnek meglehetősen Manem-hírtv bűze van.
Phat_Mammma Creative Commons License 2009.02.05 0 0 1

Gy0rsan elmenekülök a fenyegetőzők elől, és búcsúz0m.

:-)

wizes Creative Commons License 2009.02.05 0 0 0
00000000rrrrrrrrrrrrrrrrrrbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbáááááááááááááánnnnnnnnnnnnnnn
El Condor Creative Commons License 2009.02.05 0 0 topiknyitó
Sorra hívják telefonon a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. munkatársai azon állami cégek vezetőit, aki még nem vagy Gyurcsány munkatársai szerint nem egyértelműen nyilatkoztak prémiumuk ÖNKÉNTES felajánlásáról, hogy tegyék meg minél előbb különben ki lesznek rúgva rövid úton.

Előzmény:

Nem kapnak prémiumot az állami cégek vezetői

Jövőre ne kapjanak jutalmat az állami vállalatok vezetői - erre utasította Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácsot. A kormányfő szerint a vezetőknek szolidaritást kell vállalniuk a munkavállalókkal.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arra utasította a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácsot (NVT), hogy jövőre ne fizessen prémiumot, jutalmat az állami vállalatok vezetőinek. A miniszterelnök az NVT csütörtöki rendkívüli ülésén azt mondta: arra kéri a tanácsot, hogy 10 százalékkal csökkentsék haladéktalanul az állami vállalatok igazgatósági és felügyelő bizottsági tagjainak tiszteletdíját. Gyurcsány azt is kérte, hogy az idei évre eddig ki nem fizetett jutalmak, prémiumok felvételéről mondjanak le az állami cégek vezetői.

Az idei évre vonatkozó kéréseiről a kormányfő azt mondta, erre utasítást nem adhat, hiszen az a szerződések egyoldalú felmondása lenne, de kéri, hogy az állami vállalatok vezetői vállaljanak szolidaritást a munkavállalókkal.
A miniszterelnök két héten belül vár írásos tájékoztatást az NVT-től arról, hogy az egyes állami cégek vezetői "hogyan értették meg az idei évre vonatkozóan, és hogyan döntöttek a jövő évre vonatkozóan". A tájékoztatást nyilvánosságra fogja hozni - ígérte Gyurcsány.

Nekem önmagában nem a elképzeléssel van bajom, hanem megint a végrehajtással. Tiszta 50-es évek feeling.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!