Keresés

Részletes keresés

przita Creative Commons License 2013.06.21 0 0 19

https://www.facebook.com/CserkeszoloNapfenyApartman?fref=ts Ha valakit érdekelne kiadó apartman Cserkeszőlőben,ajánlanitudom. Kedvező árú, tiszta, kitűnőenfelszerelt. A cserkeszőlői víz pedig nem véletlenűl híres :-)

Sziágyi Tamás Creative Commons License 2013.06.19 0 0 18

Mi a nyári szezonban idén először voltunk a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőben. Ár-érték arányban messze a Dél-alföld legjobb fürdője. Igaz kisváros, de a fürdő nagy rengeteg élményelemmel, nyáron legalább 20 medencével, több mint 10 szaunával, barátságos hangulattal, kedves személyzettel. Ja és nem utolsó sorban nagy árnyékot is biztosító zöldfelülettel. Családosok számára ideális. Ajánlom mindenki figyelmébe.

Előzmény: ÁbGéza (16)
drift25 Creative Commons License 2013.05.28 0 0 17

Sziasztok!

 

Szépkártyáról üdülést vásárolnék 45.000 Ft értékben olyan jelentkezőnek aki ugyis készpénzből menne nyaralni idén.Ennek fejében kedvezményt adok a végösszegből igy nekem csak 32.500 Ft-ot kell kifizetni készpénzben.Tehát 12.500 Ft-ot meg lehet spórolni igy. :)
Akit érdekel a lehetőség hívjon.

 

0630/4640047 Hatvan Tomi

ÁbGéza Creative Commons License 2013.05.18 0 0 16

Sziasztok Mi Makón voltunk a Hagymatikum fürdőben, és nagyon jól éreztük magunkat, gyönyörű hely, nagy a tisztaság, és kedves a személyzet. Ráadásul tudom a Hagymatikum jelszót, amit a facebookun kérnek 50%-os kuponért cserébe: fürdőtemplom.

pamag Creative Commons License 2011.05.27 0 0 15

Csatlakozom Lenti dicséretéhez!

(Mi 2006-ban majdnem két hétig voltunk.)

Előzmény: tobyt (14)
tobyt Creative Commons License 2011.05.27 0 0 14

Szeretném megosztani veletek nemrégiben szerzett tapasztalataimat Lentiről és a Lenti Termálfürdőről, ahol nemrégiben jártunk a kedvesemmel egy hétvégi lazítás erejéig.
Sajnos csak négy napig tudtunk ebben a csodás határ menti kisvárosban vendégeskedni, mivel mindketten rövid időre tudnunk elszakadni a munkahelyünkről, de miután hazatértünk megbeszéltük, hogy lehetőség szerint még a nyáron visszatérünk.

Tapasztalatok röviden:
- udvarias személyzet
- kulturált környezet
- kiváló gyógyvíz (négy nap után érezhető hogy valóban jót teszt)
- jó ár/érték arány
- patyolat tisztaság a szálláson
- nagyon szép nyugis kisváros Lenti
- finomak az ételek
- gyönyörűek a környező zalai dombok és erdőségek
- madárcsicsergésre ébredek reggel
- van facebook oldaluk itt >>>
- a kisvasutazás felejthetetlen élmény volt

 

Aki teheti vigyen bringát, vagy kölcsönözzön helyben mert nagyon szép a környék. Van egy csodaszép erdő nem messze a fürdőtől és a szállástól amin keresztül megy egy bringatút. Ugy kb 3 km hosszú lehet, a végén meg egy tó van, pihenőkkel, nordic walking pályával, büfével. Mi még ennél is tovább merészkedtünk és megkerestük a környék legmagasabb pontját, a Tenke hegyet ahonnan be lehet látni az egész vidéket.

Egyszer legalább érdemes ide elmenni, de mi még ahogy azt írtam biztosan visszajövünk a nyáron. Aki info-t szeretne a Lenti fürdőről az a lentifurdo.hu weboldalukon tájékozódhat.

Mi a kisvasutas csomagra fizettünk be még május elején akkor még sajna a kinti élmény részleg nem volt nyitva, mert ahogy mondták az majd csak június 4-el lesz látogatható, de a fürdő többi részét bejártuk és végigpróbáltuk. Tetszett ! :)

 

revambr Creative Commons License 2011.04.21 0 0 13

sziasztok, 

azt gondolom, hogy valamit kéne kezdeményezni civil összefogással, mert nem jó, hogy tönkreteszik, kiherélik a fürdőkultúrát. Most fog megnyílni az írgalmasrendiek kezében lévő császárfürdő, ami koed lesz. Az, hogy egy törökfürdőben van koed nap, önmagában jó, elfogadható, de az alapvetően szeparált, fürdőruha nélküli műfaj. Olaszországban, Törökországban, ahol sok ilyen törökfürdő van, ott is vagy váltott naposak és a vasárnap koed, vagy kétcsarnokosak. Jelenleg csak a Rudas marad váltott napos törökfürdő. 
Ez ugye, nevetséges egy olyan városban, ahol négy törökfürdő van?! 
Ez sem a férfiaknak nem jó, akik tolonganak a rudas ajtaja előtt, arról nem is beszélve, hogy ott összecsapások tudnak lenni a szélsőjobbosok és a másként gondolkodók között. A nőknek nem jó, mert nekik csak a kedd marad törökfürdőzésre, ha egyáltalán megtartják nekik a keddet. 
Ha a döntéshozóknak a melegek megnyilvánulásaival van bajuk, azt nem így kéne intézni. Azt lehet, hogy odafigyelnek, hogy emberek ne a medencében éljék ki a testieket, hanem zárt ajtók mögött, attól még a hely megmaradhat olyan melegbarát (gay-friendly) helynek, ahova egyébként bárki (elfogadó ember) jól tudja magát érezni, mint például a Cirko-gejzir mozi vagy a Kino mozi. DE MOST EZT NEM ELSŐSORBAN ERRŐL AZ OLDALRÓL KÉNE KEZDEMÉNYEZNI! Hanem arról, hogy maradjanak ott szeparált napok mert különben elveszik Budapest legszebb fürdőjének romatikája. Megpróbálok megszervezni egy vitaestet mondjuk a Sirályban, ahova hívnék a királyba járó féfi és női vendégeket, balneológus (egyes politikusok szerint bálna-tudománnyal, amúgy fürdőtudománnyal foglalkozó) szakembert, városvédő aktivistákat, és ha sikerül, a fürdőigazgatóság illetékeseit. 
Ti mit gondoltok erről?

mandarin01 Creative Commons License 2010.11.23 0 0 12

Egész pontosan a Budapesti Történeti Múzeumban lesz holnap 17 órától. Akinek van kedve jöjjön, ingyenes :)

ER85 Creative Commons License 2010.11.23 0 0 11

nah gondolom ott kiegészítő választ kapnék kérdésemre :D hol lesz ez?

Előzmény: mandarin01 (10)
mandarin01 Creative Commons License 2010.11.23 0 0 10

Nem tudom, de pont ma hallottam, hogy mostanában lesz valami előadás a török fürdőkről. 

ER85 Creative Commons License 2010.11.23 0 0 9

A thermál fürdő és a török fürdő ugyanaz, nem tudja valaki?

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.03 0 0 8
Köszi, ezt az Intravéna rendszert még ismertem, de igen csekély az esély arra, hogy a munkáltatóm belépne ide.Bükfürdő nagyon jó hely bár a Répce kissé lelakott, való igaz , hogy folyosón lehet átsétálni a fürdőbe. A fürdő része nagyon szép főleg amióta az új élményfürdő medencéket megépítették. Itt nekem a szabadban való téli fürdőzés tetszett nagyon és az , hogy könnyen lehetett  a környébe kiránduló helyeket lelni. Szombathely, Nagycenk, Sopron , Kőszeg, Bécsújhely stb.
Előzmény: kékszemű (7)
kékszemű Creative Commons License 2009.02.01 0 0 7

Ja bocs, a linket elfelejtettem:

 

www.intravena.hu

 

(bár triviális...)

Előzmény: kékszemű (6)
kékszemű Creative Commons License 2009.02.01 0 0 6

Erről a fürdőjegyről még nem hallottam :-(

 

A fürdőjegy az a fürdőbe szól ugye, a szállodában gondolom, hogy nincs rá kedvezmény.

 

Ha rendes melóhelyen melózol, akkor van még egy kedvezménylehetőség. Ha a céged csatlakozik az intravéna rendszerhez, akkor a cég dolgozói ún. intravéna kedvezménnyel vehetik igénybe egy csomó szállodában a szállást. A C-travel egy zárt rendszerén keresztül tudsz szállást foglalni, de csak a céges email címedről tudsz foglalni, meg ha mégy, akkor is vinned kell a céges papírokat.

 

De megér ennyi vesződséget a dolog, most pl. a Bükfürdőn lévő Hotel Répce Gold 50 % kedvezményt ad a szállásköltségből, pedig abban a szállodában van termál medence, meg zárt, fűtött folyosó köti össze a nagy termálfürdővel.

 

A két kedvezmény (a kedvezményes fürdőbelépő, meg a szálláskedvezmény) már elviselhetővé teszi az árakat, különösképpen, ha üdülési csekked is van...

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.01 0 0 5
Szia !
A fürdő téli bejárattól kb 400m a nyári strand bejárattól 700-800 m szóval 5 illetve 8 perc laza séta. Saját medence valóban nincs. Mi mivel kinőttünk már a tini korból (plusz ülőmunka görnyedt hát,fáj a váll) kértünk a háziorvostól beutalót a rheumatológiára és ott kaptunk fürdő jegyet. Erre is rá kellett fizetni az önrészt, de így már szolid árakkal számolhattunk.
Előzmény: kékszemű (4)
kékszemű Creative Commons License 2009.02.01 0 0 4

Milyen messze van a fürdőtől?

 

Úgy látom, hogy saját medence/jacuzzi nincs, szóval az árhoz (ami egyébként tényleg nem sok) hozzá kell adni a fürdőbelépő árát, hogy a topicban elvárt pancsolás meglegyen.

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.31 0 0 3
Sziasztok !
Nézzétek meg ezt.
http://www.hotelnapfeny.hu/
Nekünk bevált. Volt egy kis konyha,csináltam reggeli, főztem egyszerű vacsorát. Nem került többe mint ha itthon látnánk el magunkat. És közben fürdőztünk,pihentünk, regenerálódtunk.
március 15. Kristóf Creative Commons License 2009.01.31 0 0 2

Sokan nem csak beutaló utján mennek, hanem mert szeretik a melegvizet. Jó benne áztatni, akár fiatal akár idős. Igaz elég húzós árak vannak néhol! :(

Pl. Egerszalók! de a víz jó. Tőle 2 kmre van Demjén, ahol szintén van fürdő! Remek vizű, de csak nyitott. Még kell fejlődnie, de CSAK 1000 péz! és éjjel 2ig nyitva!

A 3 medencéje szép csempézett, benti öltöző, ruhatár és zuhny. Büfé van. Fejlesztés alatt.

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.31 0 0 1
Egyik tapasztalásom az, hogy nem mindenki tudja helyesen leírni azt, hogy termálfürdő.
A másik pedig az, hogy nagyon kevesen élnek vele okosan.
A harmadik az, hogy sok emberen segítene, de az orvosak vonakodnak a megfelelő helyre beutalni a beteget.
Előzmény: colalite (-)
bindera Creative Commons License 2009.01.31 0 0 0
f0rr0 víz
colalite Creative Commons License 2009.01.31 0 0 topiknyitó
A melegvizes fürdőkről a tapasztalatok és a hozzájuk kapcsolódó szálláslehetőségek érdekelnének.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!