Manapság a TV csatornák tele vannak az értéktelen, agyament, minőségtelen filmekkel, sorozatokkal, műsorokkal. A TV-zés és Mozizás élményét tesszik tönkre gazdasági érdekeik miatt.
Kicsit a régi idők televíziózása felé nyulok vissza, amikor még hétfőn szünetelt a sugárzás, illetve a pártműsorokat leszámítva adtak értékes filmeket, sorozatokat is.
Két + egy külföldi csatornán kívül nem volt más választás :)...
És mégis megadta a tv-zésd azt az élményt amit manapság hiába keresem a több száz csatorna között.
Leírás:, 88, max 90ben játszották a tevében. A történet: Egy szőke lány elszokik otthonról ( kastély szerű épület, idősebb szülök, Bentley, vagy Rolls Roys) és világgá megy. Velencében? a karnevál alatt találkozik egy fiúval, együtt éjszakáznak es a lánynak csak a kávé illata marad meg, mint emlék. A lány hazamegy, terhesen, a szülei kitagadjak. A lánynak kisfia lesz, ketten élnek, a lány abból el, hogy öregasszonyoknak főz hihetetlenül finomakat. Az öregek, hogy fizessenek a lánynak a par heti főzéséért, eladjak a családi régiségeket egy régiség kereskedőnek, aki a velencei srác. Az eladás a fiú jóval idősebb barátján keresztül történik, ezért nem találkoznak. A film végen persze találkoznak a fiatalok, heppiend... A film címet keresem mar évek óta, de nem jöttem rá, mi volt...rémlik, hogy nagyon egyszerű, mintha egy virág, vagy növény lenne a cmében.
Én jártam már ott párszor filmet keresve, nem tapasztaltam semmi rosszat. Garanciát persze nem vállalok, de nem tűnik úgy, hogy bármi rámászott volna a gépemre.
Keresek egy filmet! A Pierre Richard volt az egyik főszereplő, egy olyan kulcsjelenetre emlékszem belőle, hogy valami nagyon fontos kulcsot kellett átadnia valakinek és az átadás közben pont beejtette egy lukba (résbe) így elveszett. Valamikor a 80as évek vége felé ment a TVben.
Sziasztok, én is keresek egy filmet (mily meglepő) :) Nos: A 90-es évek végén vagy a 2000-es évek elején vetíthették, és nagyjából akkor is készült, valószínűleg egy német kalandfilm volt, mely az 1700-as évek körül játszódott, és a főszereplő kedves egy festőiskolában volt aktmodell. Ha valaki esetleg ráismer a filmre, kérem, írja meg a címét. Kösz!
Sziasztok! Keresek egy filmet! Valószínűleg a 80-as években láttam, és csak részletekre emlékszem... leginkább egy női alakra, akit egy épületkomplexumban tartotttak, volt talán tó vagy vízfelület is. A hely körül volt valami láthatatlan védőmező vagy kerítés, amit ha valaki átlépett megöregedett vagy deformálódott, nem emlékszem pontosan. A nő ki akart innen szabadulni, és ami még beugrik, hogy amikor egy szobában volt, akkor ilyen táncoló fények vették körül, gondolom valami idegen életforma...
Én emlékszem egy hasonlóra, de ott nem voltak egy pár előtte.
Mindkettőnek volt gyereke, elvették tőlük a kísérlethez és törölték az emlékeiket. De a nő emlékezett csak, és a faszi nem hitt neki, őrültnek tartotta, aztán emlékezett ő is
Sziasztok, keresek egy filmet: egy férfi és egy nő laknak egymás mellett, megismerkednek, egymásba szeretnek és egyre furább dolgok történnek velük, valahogy rájönnek, hogy kitörölték az emlékeiket. Korábban is egy család voltak, gyerekük is volt és elkezdődik a mentőakció...valami kísérlet elszenvedői. 90-es évek, szerintem amerikai film.
Azt hiszem USA film...Iranban jatszodik a sah idejeben, egy kulföldi csalad es arab szomszedaik joban vannak egymassal de mikor a sah bukik a szomszedok is ellensegesek lesznek veluk szemben es a kulföldi csaladnak menekulnie kell Iranbol ... nagyon nehezen elerik ugyan a hatart de mar elkezdödött a vadaszat utanuk...
Sziasztok, egy régi sorozatot (olasz, spanyol... ki tudja) keresek, annó a királyi tv adta a 90es évek eljén . Ha jól emlékszem főiskolai hallgatókról szólt (talán rendőrfiúk és rendőrlányok), persze folyamatosan kiszúrtak egymással, de azért mindig volt egy szerelmi szál közöttük. Tudom nem nagy segítség de hátha beugrik valakinek. Köszönöm előre is!
igen, ez az, harmincakárhány év után újra nézem, nagy köszönet mindenkinek :))) Meg voltam győződve, hogy vmi külföldi dolog volt, amit megvett az MTV, pl. Twilight Zone, vagy Meghökkentő Mesék, erre kiderül, hogy Echte magyar cucc volt, ezért nem találtam :)