Keresés

Részletes keresés

Bieux Creative Commons License 2017.08.19 0 0 20

Meghalt a topik. Azért doku jelleggel: sárga zsiguli vonal azóta nincs szerencsére, arról az egyetlen jó szám a Sárga zsiguli volt, meg talán a Limonádé, mert jól elkapta jópár gyerekkor hangulatát.
Darabokban album (2013): zseniális, a Sebek kivételével mindegyik dal top 10-es nálam, Darabokban, Orgonák, másodpercek és decibelek, válaszok nélkül, Egy napra, Szemben a nappal különösen! Pipacs is hatalmas feeling alföldi vonatozáshoz. Majdnem leírtam az összeset. :)

Tudom milyen (2015): Jó, jó, de már nem az igazi. A Repülni roncsokat magasan veri a többi számot, amik között vannak azért erősek: Mi lenne jó, Hold, de a társadalomkritikus vonal valamiért nem jön át annyira. Az utolsó adás pl. elég közhelyes lett, persze aki most találkozik először médiakritikával, annak tud újat mondani. A diszkó/kocsmavonal, pl. részeg király, Majom majom, Gabi is már sokszor meg lett énekelve, szerencsére zeneileg ezek is erősek, így hallgathatók, de jó lenne végre lapozni egyet.

Ettől függetlenül az eddigi anyagok is felérnek egy életművel, remélem, sikerül a megújulást úgy megoldani, hogy a lényeg nem veszik el, és önazonosak maradnak a számok. Nyilván nem napfényjárjaátaszívemújrákat várok, hanem új témákat, új nézőpontokat a dalszövegekben. A zene most is nagyon rendben van, nem biztos, hogy bele kellene nyúlni, persze egy-két kísérletező szám nem árt, mint mondjuk az Éjszaka a 13-as albumról.

MarK Creative Commons License 2010.12.15 0 0 19

Az új lemezük nem rossz:).

Nekem a Sárga Zsiguli vonal nem jött be, a Nem hiszek feeling inkább..:) Ez + a Lehunyom a szemem és a Bálban a kedvencem az új anyagról.

black day Creative Commons License 2009.11.24 0 0 18

Kár......:(((((

Dec. 30 - án gyere klubba, az tuti!

Előzmény: Falshang (17)
Falshang Creative Commons License 2009.11.24 0 0 17
Mennék nagyon, de nem tudtam elcserélni a napomat, dolgoznom kell, majd legközelebb...
Voltam múltkor mode klubban, ha legközelebb mész, dumálhatnánk.
Előzmény: black day (16)
black day Creative Commons License 2009.11.24 0 0 16
Holnap este pedig Bp - en lesznek a Szeparéban.

Falshang??????
Előzmény: Maratonista (15)
Maratonista Creative Commons License 2009.11.24 0 0 15

Kedvenc zenekarotok november 28.-án, Balassagyarmaton lép fel a Madách Moziban!

A program 19 órától kezdődik, fellépnek Velük még: Copy Con, Freedom Fighters, Mystery Gang és a 30Y!

A jegyek 2200 forintba kerülnek!

Gyertek minél többen!

M.

aril brikha Creative Commons License 2009.01.13 0 0 14
Vad Fruttik/Myspace
ahogy látom, a legkevésbé hallgatott számuk a "Kicsit lassabb". ne maradjon ez így... ;)
persze a többit is szabad hallgatni! :)
DeeDee83 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 13
Ott nem is volt túl jó a koncert (bár én nem szoktam magam zavartatni, így is szétugráltam magam :D), sztem máskor adj nekik még egy esélyt. :) Asszem a set is rövidített volt a fesztiválkörülmények miatt.
Előzmény: szokimi (12)
szokimi Creative Commons License 2009.01.13 0 0 12
nekem Zagar nem jött be élőben....többet vártam tőlük
Előzmény: DeeDee83 (3)
szokimi Creative Commons License 2009.01.13 0 0 11
Sárga Zsiguli, nyáron ez a tuti, nem kell berúgni, jöhet még egy-két buli....

imádom ezt a számot! :)
Előzmény: Törölt nick (0)
aril brikha Creative Commons License 2009.01.12 0 0 10
Vad Fruttik rulezzzzz! :)))
DeeDee83 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 9
Jó, csak itt most nem erről volt szó, hanem hogy a line-up-ban úgy követték egymást a fellépők, hogy Vad Fruttik, Zagar, NEO, mi meg az utóbbi kettőre mentük, a VF meg nem jött be.
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 8

Szerintem meg nem említhető egy lapon a jelenlegi ultrabéna Neo a zseniális koncertzenekar Zagar-ral.

A Low Tech Man... az egyik legjobb magyar lemez ami valaha is készült, de azóta kb Groovehouse szinten a Neo, felejtős.

black day Creative Commons License 2009.01.12 0 0 7

Ezen kívül nekem a Kemikáliák, Úgy fáj tetszett még a 2. lemezről.

Az Izabella vicces:)

Előzmény: Dumás Sanyi (6)
Dumás Sanyi Creative Commons License 2009.01.12 0 0 6
A Bús szambát spec. élveztem.
DeeDee83 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 5
Sebaj, ha egyszer valahol így zsinórban jönnek egymás után, majd foglaljuk egymásnak a helyet első sorban. ;D Helycserés támadás.
Előzmény: black day (4)
black day Creative Commons License 2009.01.12 0 0 4
Pedig akik szeretik az általad felsorolt vonalat, azoknak be szokott jönni. Nekem pont azok nem annyira.....ellentétes oldalon állunk:)
DeeDee83 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 3
Tavaly láttam őket Fezen-en. Bár közönségsiker volt, mi alig vártuk, hogy vége legyen. Maradunk a Zagar+NEO-nál.
NémaBob Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2
ez még borzasztóbb :D
Előzmény: Törölt nick (0)
NémaBob Creative Commons License 2009.01.12 0 0 1
b0rzasztó
Előzmény: black day (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 0

szojjál már muternak dobjon le sz0tyira pénzt!

Előzmény: black day (-)
black day Creative Commons License 2009.01.12 0 0 topiknyitó
Úgy láttam nekik még nincs fórumuk itt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!