Volt "szerencsénk" eltölteni néhány napot ebben a kórházban - hát, nem voltam elájulva, hogy őszinte legyek. A kruppos, 9 hónapos gyerekem egy kórteremben feküdt, sőt egymással szomszédos ágyon egy súlyos gyomorfertőzéses, plusz tüdőgyulladásos 1 évessel. Ennek következtében 1 hét múlva már a László kórházban voltunk - elkapta a gyomorfertőzést, kishíján kiszáradt :( A klassz levegőt egy gazzal felvert betonplaccon vagy a parkolóban lehetett élvezni, illetve hátul volt egy elvadult rész - kb. 50 négyzetméter. A telek biztos értékes, nem kétlem, csakhogy az is valószínű, hogy nem 1-2 év alatt vált olyanná, amilyen akkor volt (2007 szeptember)
Csak nem képzeled, hogy a hazai balliberális sajtó közölné azt, hogy a zsidók lemészuároltak 40 gyereket úgy, hogy egy palesztin harcos sem volt se közel se távol?
sajnálom, de nem qrtam el: először megpróbáltam teljesen üres topikot nyitni, de azt nem engedte a rendszer: kénytelen voltam egy szóközt betenni a szövegrészbe.
Egyébként tényleg kiváncsi vagyok, hogy a modik liberalizmusa meddig terjed: elér-e egy szóközig? A 10., 15. vagy 20. hozzászólásra süllyesztik el a topikot?
Egy pénteken eltűnt négyéves kislány testének darabjait találták meg egy kantoni férfi hűtőszekrényében. A feltételezett gyilkos a szomszédai szerint nagyon kedveli az emberhúst és a női ruhákat.
Egy négyéves kislány testének darabjait találták meg egy dél-kínai férfi hűtőszekrényében. A Guangzhou Daily jelentése szerint az A Hi becenévre hallgató idénymunkást az után leplezték le, hogy kantoni lakása környékén vérnyomokat találtak. A lakásból kiszivárgó vércsíkot állítólag a gyermek nagyanyja fedezte fel. A kislány pénteken tűnt el.
A lap által idézett szomszédok tanúvallomása szerint a férfinak pszichikai problémái vannak, keveset beszél, szereti a háborús filmeket, és időnként női ruhákban sétál. Az egyik szomszédja pedig azt nyilatkozta róla, egyszer egy véres harci filmjelenet közepette kijelentette, hogy az emberhús nagyon finom.
Négy éves kislány megcsonkított holttestére bukkantak egy kínai férfi hűtőjében. Az ügy első számú gyanúsítottja korábban többször hangot adott véleményének, hogy nagyon ízletesnek találja az emberi húst.
te kis hamis elkurtad és most ezzel hárítasz... de rendben ám legyen... én a modikra.. ugyanis ez egy most született topik és őjk hamarosan legyilkolják :)