Te oroszbarát, miről beszélsz? "Hiába a mai ukrán aláírás" A ruszkik komcsi uralom óta mindenkit átvertek/átvernek, te meg annak örültél, hogy leverték az 56-os forradalmat.
sztem egyetlen szomszédban sem szabad megbízni, mindegyik kibaszott velünk, lásd trianon. de magunkban sem :D az üzletbe hülyeség érzelmet vinni, és ahogy mondták, a pénznek nincs szaga. és a múlton felül kell emelkedni, és ők is ma a legkeményebb kapitalisták. ov csak azért hozna jóval drágábban gázt, mert nem szereti őket, ostobaság.
Nem szabad!!!! Csak távolságtartóan, hiszen ősi ellenségünk!!!!!! Max. kereskedni, azt is csak olyan feltétellel, hogy előre fizetnek!!!!! Persze ők sem hülyék, mert tudják, hogy kikkel kereskednek, azokat meg ők utálják:DDDDDDDD
Tévedtem, de azt is irtam, és elismertem a nikk hozzászólását. Ennyi elég? Miért jó Putyin seggét nyalni? Annyira gané mint az mszpés átlag politikus, akik 80% mszmp tag volt.
Aha. "Bő egy éven belül harmadszor találkozik személyesen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök. A Világgazdaság úgy tudja, a találkozón szóba kerül az energiaellátás biztonsága is. Az ellenzék Gyurcsány-Putyin paktumról beszél."
Jaja. Mint látod, ezt még a tisztességes reálpolitikus F.D Roosevelt írta alá, és nem a fanatikus atombombázó barom Truman.
A kettejük politikája között óriási volt a különbség, ugye FDR felkérte a ruszkikat, hogy az európai háború lezárulta után száljanak be a távolkeleti front küzdelmeibe, Truman meg inkább ledobatott 2 atombombát megölve párszázezer civilt, csak nehogy időben odaérjenek a ruszkik, és ott is osztozkodni kelljen a hatalmon és befolyáson. Amit ugye igazol a kronológia: Hirosima aug.6, Oroszo. hadat üzen Japánnak aug.8. Nagaszaki aug. 9.
Meggyőződésem, hogy ha Roosevelt még kihúzza pár évig, sokkal inkább az általad linkelt charta szellemében történtek volna az események. Dehát ugye azzal, hogy Rooseveltet Truman váltotta, az addigi szereposztás a meglehetős antikomcsi Churchill a komcsi Sztálin meg a köztük egyensúlyt tartó FDR helyett átment a meglehetős antikomcsi Churchill, a fanatikus antikomcsi Truman kontra a komcsi Sztálin ellenségeskedésébe, és megszűnt működni.
inkabb fobia... mert a tolvajkommunistak kedvence, nem is akarok ollat sohasem.... nehogy veletlenul azt higyjek, egy csapatban focizom a nemzetpusztito tolvajnepseggel :))
neked most milyen jol jott elterelesnek a "hostetteitekrol" :DD
vicces ez a "nem mindent" :D vegul is a nulla igy is ertelmezheto...
amugy meg huzz bele, parszaz poszt meg a polidilin, es biztosan meglesz vmi jo kis zsiros audis allas valamelyik hivatalban/miniszteriumban/allami cegnel...
56 után visszajöttek volna, mi? :-) Ezért jaj de jó hogy a ruszkik leverték a forrdalamat, és kádár kivégzett 400-500 embert, börtönbe vetett kb. 10e embert , igy édesapámat is.