Figyelj, kompromisszumos javaslat jön: Legyünk ontopikok és egyezzünk ki abban, hogy az a médiamunkás, aki a regnáló hatalomtól pénzt fogad el szarjon sünt. Hm? :-)
Felajánlották a kormánynak, hogy a Fidesz sajtóosztálya ingyen végez sajtófigyelést a Miniszterelnöki Hivatalnak (MeH). A kormányszóvivői iroda már "ki is jelölt egy feladatot".
Ha a Fidesz komolyan veszi a felajánlását, akkor a kormanyszovivo@meh.gov.hu e-mail címen várják a párttól a sajtógyűjtést arról, hogy az elmúlt 2 hónapban hány alkalommal tartott sajtótájékoztatót olyan kormányzati szerződésekről, amelyeket a válság előtt kötöttek meg, de a Fidesz ezt a tényt semmibe véve félretájékoztatta arról a közvéleményt - így reagált a Kormányszóvivői Iroda Koszorús László hétfői sajtótájékoztatója után.
Na, az már pénz, annyiért az én hajam is korpásodna. De ez az egy milla, hát ez piti. Szerintem egyenesen ciki, én úgy visszabasztam volna a képükbe, ha független újságíró vagyok, hogy csak úgy csattan! Tízmilla, na, az már elgondolkodtatna. Harmincnyolc meg pláne, vagy mennyi is az etalon, az egy csurkányi.
Uncsi már ez a dehátafideszis... Lyully, de fogol te unatkozni 2010 után, amikor mást se fog a polidili fidesz-fan szekciója csinálni, mint dehátamaszopis... :-)))
Kellemes érzéssel tölt el, hogy egy ilyen hír hallatán azzal jönnek az olvtársak, hogy bezzeg Tudjukki idején, 7 évvel ezelőtt mi voltm s nem azzal, hogy egy súlyosan eladósodott országban hogy lehet ilyenre pénz...
A tárca a Miniszterelnöki Hivatal által biztosított pénzből, a 2001. július 15-i szerződés alapján 50 millió forintot utalt át azzal, hogy a könyveket, videókat, CD-ket és DVD-ket 2001. október 15-ig kell elkészíteni. Október 15-ére egyetlen könyv, CD, videó vagy DVD sem készült el - közölték.
"Időközben azonban a BLN Vagabunds Kft. ugyanarra a célra újra pénzt kért, immár az Ifjúsági és Sportminisztériumtól. Az ISM a pénzt át is utalta az NKÖM-nek, amely 2002. március 20-án újabb szerződés alapján, újabb 50 milliót utalt át a BLN Vagabunds Kft.-nek" - olvasható a közleményben.
A kft. által vállalt teljesítési határidő ez esetben 2002. július 3-a volt, ám a termékek még mindig nem készültek el.