Régóta érdeklődöm az amerikai foci iránt. Hallottam, hogy Kecskeméten is van valamilyen szintem amerikai foci. Szeretnék elkezdeni edzésekre járni, de egy a bökkenő. 15 éves vagyok és azért a felnőttek köztött vicces lenne.:)
Esetleg van-e valami féle utánpótlás csapat? Amúgy adataim:
Sziasztok! Eladóvá vált felszerelések: Rawlings CP56X vállvédő két csatos XL19-20 Adams A2000 sisak légbetétes L fekete /fekete RB ráccsal/ Under Armour fogvédő /sosem volt használva, teljesen új/ Under Armour Blitz kesztyű RB/FB/WR/LB/DB posztokra McDavid védőnadrág /Csípő- és farcsontvédő (a nadrágba rögzített extra vékony védőkkel) HexPad technológia/ Nadrág+öv feketeszínben Csípő- és farkcsontvédő szett Szuszpenzor
Ha bármelyik termék érdekel vagy esetleg a teljes felszerelés, küldj e-mailt és küldök képeket további infót vagy Kecskeméten megtekinthető!
Nekem is lenne egy eladó Cutters párnázott, tapadós tenyerű kesztyűm... Méret L-es, szín Fekete-Fehér... Nincs kiszakadva sehol. Ezekre a posztokra jó: LB,RB,FB esetleg S...
Ára: 8000 Ft, újonnan 15ezer, és nincs agyon használt állapotban
Csabi neharagudj hogy nállad hagytam a vállvédőmet nem tudtam menni szombaton :( de ha jössz szombaton szolnokra akkor eltudnád nekem hozni ? előre is köszönöm;)
Élőben is szimpatikus volt, nem volt beképzelt sem, engem az lepett meg, hogy milyen körülmények között él most Békéscsabán, és h nem igénye a luxus. Meg, h nem a pénzért csinálja, ez nagyon fontos szerintem...
"...Az első touchdownom a gimiben egy slantből született úgy, hogy átgázoltam valakin. Onnan kezdve megértettem, mit jelent futballjátékosnak lenni. Nem számít, hányszor vagy képes ütközni valakivel, az a lényeg, hogy a kapott ütések után hányszor vagy képes felállni, és azt mondani, gyerünk, újra. Az élet leckéjét tanulod meg, meg kell érteni, hogy ha elbuksz, fel kell állnod, le kell porolnod magad, és újra kell próbálkoznod. A válasz ott van, csak küzdeni kell, hogy megtaláld. Szóval, középiskolában az állam egyik legjobb elkapójává váltam, és bármelyik egyetemre mehettem volna, ahova csak akartam..."
Jólenne már kicsit mozogni cuccban is. De ha azt mondjátok, hogy korai még mert a fény nem elégséges és ezért futás vagy crossfitt. Én abban is benne vagyok.