Egy autó diagnosztikai program igényli a 32 bitet. Mi van olyankor ha két laptopom közül egyikhez sem találok olyan drivereket amik 32 bites rendszerhez vannak? Sem Xp-hez, sem win 7-hez nincsenek. A gyártó honlapjáról töltöttem le a 64 bites drivereket, de csak ezek vannak. Honnan lehetne ezeket megszerezni? Egyik lapos Dell insp. 3537, a másik Lenovo ideapad 110.
Sziasztok! van egy Ati X800-as videókártya, felrakom hozzá a legújjab ati drivert és a rendszer újraindulása után 2 percel eltűnnek a windowsban az ikonok egy része, az írások keretei, meg grafikai hiba lesz.
Valaki pls adjon egy linket ahol működő driver van hozzá.
a packard bell honlapján meg meg kell adni a pontos termék nevet/típust (product line), amit nem tudok
Ott van a gép elején (iMax, iMedia, iPower, akármi), meg a hátulján vagy az oldalán a címkén. Aztán a PB letöltési szervere már baromi egyszerű: ftp.pb.com
újratelepítés előtt mindig elindult az ATI Catalyst program, szerintetek az megoldaná a problémákat Szoftverbázisról letöltve?
Csak a 3.-at, és azt sem biztosan, mert nem mindegyik Catalyst támogat minden videokártyát. (És a drivert a gyártó honlapjáról töltjük, nem mindenféle szedett-vedett gyűjteményekből.)
a segítségeteket szeretném kérni. volt egy 'eredeti' PackardBell gépem, Windows XP Home oprendszerrel, ATA 100 RC415 ST PM... alaplappal, de újra kellett telepíteni és azóta nem működik a hangvezérlés, nem tudok videót lejátszani, stb.
próbáltam drivert keresni, azonban nem találtam ingyenesen letölthetőt. a packard bell honlapján meg meg kell adni a pontos termék nevet/típust (product line), amit nem tudok, mert nincsen benne a garancia levélben, sőt a garancia levélben laptopról, meg Vistáról szóló lapok vannak...
letöltöttem egy driver detective nevű programot, ami kiadott 3 driver nélküli eszközt: 1. Hangeszköz a High Definition Audio buszon, 2. SM buszvezérlő, 3. Videóvezérlő (VGA kompatibilis)
újratelepítés előtt mindig elindult az ATI Catalyst program, szerintetek az megoldaná a problémákat Szoftverbázisról letöltve?
Azzal meg nem törődsz, hogy nem tanult meg kérdezni, segítenék is neki, hogy menjen, erre te meg inkább blöffölsz egy jó eséllyel jó, de tudhatóan esetleg hibás válasszal. :((
Én megtaláltam az ati.com-on. De melyik operációs rendszerhez kell? Az ATI honlapján az alábbiak közül lehet választani:
OS Independent Windows XP - Professional/Home Windows XP - 64-Bit Edition Windows XP Media Center Edition Windows Vista - 32-Bit Edition Windows Vista - 64-Bit Edition Windows 7 beta - 32-Bit Edition Windows 7 beta - 64-Bit Edition Windows 2000 - Professional Linux x86 Linux x86_64 MAC OS X10.4.x MAC OS X10.3.x MAC OS X10.2.x Apple Boot Camp - Windows XP Windows ME/98
És lehetne még Solaris, BSD, meg ahány csillag van az égen. Nos?
Én kicsit régi,ati radeon 9200-hoz keresném a "legújabb" drivert.Ha valaki tud segíteni,légyszíves linkeljen egyet,vagy mondjon egy oldalt,ahonnan le lehet tölteni,mer' ati.com-on nem találom...
Noha nekem semmilyen oprendszerhez nincs ilyenem, de ha segítséget szeretnél, legalább azt elárulhatnád, milyen oprendszerhez kellene. Egyébként meg Google. Próbáld úgy, hogy beírod a vendor_ID:device_ID kombinációt a keresőbe. Ezeket az infókat Windows is, Linux is meg szokta mondani.
volna nekem egy apro de mégis nagy problémám.van 1 technika tk13cm2-es tipusu webcamom de nincs hozzá driverem,és a neten sem találtam meg.ha valaki tudna nekem segiteni megköszönném.szancsez000@freemail.hu az emil cimem.