Már régen le kellett volna venni a műsorról, a Józsi Baráttal együtt. Utóbbi is eleinte normális műsornak indult, azóta már abban is alapfeltétel, hogy egy fogad legyen, ne idén nyáron barnult legyél és ha lehet akkor legyél liliomtipró, de minimum egy játéghépező alkoholista.
A focimeccsek is egyre szánalmasabbak. A magyar foci amúgy is szánalmas, de a közvetítések színvonala is alkalmazkodik ehhez. Főleg akkor volt így, mikor a Sportklubon ment az NB I.
Most azt nem bírom, hogy megy a játék, de azért közben oda kell menni az épp lecserélt játékoshoz (vagy az edzőhöz) hülye kérdéseket feltenni, de úgy, hogy a választ is a szájukba adjuk.
A pénteki DunaTV közvetítést a riporter így kezdte: "Menekülés a győzelembe! Akár egy B-kategóriás hollywoodi film címe is lehetne...."
Nem lehetne, van is egy ilyen film. Stallone focizott benne az MTK pályán. Meg volt ennek egy régebbi, magyar változata is (Két félidő a pokolban).
Szerintem lassan érdemesebb lenne azokat kiválogtani, amil NEM szánalmasak. Gyakorlatilag évek óta csak focimeccset és VH1-et nézek, meg néha híradót, minden más értékelhetetlen számomra.
Egyetértek az előttemszólókkal.A kalandra fal egy nagyon nagy nulla műsor, annyira gagyi hogy az már szinte fáj.Ma láttam először de már el is kapcsoltam.Borzalmas.
Jóban-rosszban c. sorozatban alakította a főnővért... elvileg színésznő lenne, gyakorlatilag egy celeb, aki úgy öltözködik általában mintha a 2/a-ra járna ki mindennap strihelni...
Nekem is a könyökömön jön ki,meg kéne szüntetni az rtl-t és a tv2-t!Egyébként lesz új rtl-es valóságshow,arról fog szólni,hogy a szülők pár hetes gyerekeiről tizenévesek gondoskodnak majd a műsorban.Próbaidős lesz a címe.