Skacok, internet exploleren kívül egy böngészőm se látja a netet. Keresésnél azt tolják ki, hogy nincs internetkapcsolat. Miközben van. Se chrome, se firefox, se opera nem látja. Ennek előzménye lehet, hogy megpróbáltam törölni az avira vírusírtót, és utána csesződött el. NEm tudom van-e összefüggés, viszont ha van, akkor nem tudom mihez nyúljak. Ami az érdekes, hogy operát utólag töltöttem le, és az se látja. Help!
Igaz, hogy nem találtam magyarázatot, de frissítettem Firefox 22-re és most nem jelenik meg az oldal. Nem akarom elkiabálni, egyelőre figyelek. Minden esetre köszönöm a segítséget, ill a hozzászólásokat. meglátom, hogy egyébként még mi változott.Remélem, nem jelenik meg egyhamar. A 22-es verziónál a címsor ikon csak szürkén jelenik meg, nem teszi oda a lap ikonját. Ezt úgy lehet megoldani, hogy meg kell nyitni a "Kiegészítők" Mozilla lapot és ott a Böngészőlapok-nál megkeresni a "Classic Style for Favicons" kiegészítőt és hozzáadni a Firefoxhoz. Ezek után már megjelennek az ikonok. Persze engedélyezve van, de le is lehet tiltani és akkor megint szürke lesz az ikon hely.
A Kiegészítők ellenőrzése betöltését meg lehet még akadályozni a HOSTS fájlba való felvétellel/letiltással, de az elindulását nem. Beindul, de kiirja, hogy nem lehetséges a betöltés. De alapvetően a beindulást akarom megakadályozni és nem a betöltődést.
Várnám a segítséget. Hogyan lehetne eleve a beindulást megakadályozni. A Firefoxban lekapcsolni valahogy.
"Hogy lehet kikapcsolni a Firefoxban a Kiegészítől ellenőrzése című agyrémet? A böngésző minden indításakor előjön, és idegöl kifelé." Ez egy januári kérdés volt, de sajna a válasz nekem nem oldotta meg a problémát. Állandóan előjön és nem tudom sehogyan letiltani úgy, hogy nyoma se maradjon. Van egy BlockSite program, ezzel a megjelenést meg lehet állítani, de azt, hogy egyáltalán ne induljon el és csak a Firefox szokásos, általam beállított lap jelenjen meg, azt nem. Mit lehet itt tenni azon kivül, hogy a Firefoxot ujratelepítem. Az már megvolt. Nagyon idegesítő. Kérném a segítségeteket.
Mi lehet a gond, ha a kereső sávba beírok néhány betűt és az alábbi képen látható ajánlatok jelennek meg a megszokott ismert címektől eltérően ? Ha a kis háromszögre kattintok, akkor sem gördül le az előzmény.
Gyorsan irok, mielott megint ujra kel inditani a firefoxot.:-((
Idonkent az avg feldob egy ablakot, hogy a firefox rosszul mukodik, (tobbnyire annyit ir, hogy a memoriahasynalat meghaladta a 200 MB-ot) es javasolja, hogy inditsam ujra.
Egy ideig megint jol mukodik, de gyakran nehany percenkent jelentkezik ez.
Hogy lehet kikapcsolni a Firefoxban a Kiegészítől ellenőrzése című agyrémet? A böngésző minden indításakor előjön, és idegöl kifelé. Amúgy frissítve van mionden kiegészítés, csak a flash player nem, mert az újtól az én gépem is kifagy, illetve ha a gép olykor nem is, de a Firefox biztosan.
Valamit sikerült ellőnöm a gépemen, a Firefox indításakor azt írja ki ,hogy már fut ,de nem válaszol, zárjam be , vagy indítsam újra a gépet. Na,ezek nem használnak semmit. Gondolom egy újratelepítés segítene, de szeretném a mentett jelszavaimat,meg a könyvjelzőimet lementeni előtte,de mivel nem tudom megnyitni a programot,ez nem megy. Na ehhez kellene egy kis segítség.Egyébként Vistám van,lehet ,hogy ő a ludas?
A honlapunk webáruház részét frissítették (új kód, mifene). Hiába frissítem a firefoxban az oldalt, hiába nyitom meg újra a firefoxot majd a web lapot, még a régit mutatja (Chrome működik jól). Hogy a francba lehet rávenni ezt arra hogy végre frissítsen?
Véletlenül nem a Facebook-oldal tulajdonosa tiltott le? Ha regisztrálsz próbából egy másik nevet, azzal talán még működött is volna.
Így viszont a Rendszervisszaállító sajnos visszaállította a jelszavat tartamazó fájlokat is korábbi állapotra. A visszaállítás ellen ilyenkor csak az van biztonságban, amit a Dokumentumok mappában tárolsz, vagy másik partíción. Plusz még az OE-leveleket sem bántja.
Próbálj esetleg szétnézni a System Volume Information mappában, egyszer én is onnan gyűjtöttem vissza adatokat, amikor a Rendszervisszaállítóval kísérleteztem, és az pofátlan módon eltörölte nekem a C:\Downloads mappa tartalmát. Pontosabban visszaállította azt is egy korábbi, szinte üres állapotra.
Nekem is gondom adódott a számítógéppel.:( Remélem jár majd erre valaki,aki segít.
Egy hete kb. a facebookon egy oldal,aminek tagja vagyok nem engedett hozzászólni,tetszikelni, csak megoszthattam a képeit.
Ezt szerettem volna megszüntetni,de csak fokozódtak a problémák. Pl. Nem lehetett új beugró abalkot kinyitni + jellel. A honlap cím sávja sem mutatott előugró ablakokat lefelé a nyílra való kattintáskor.
Így visszaállítottuk egy régebbi időpontra a gépet és akkor ezek megszüntek,kivéve az,hogy az az oldal a facebookon továbbra sem enged semmit,csak megosztani....és még az jött újabb problémaként elő, hogy a könyvjelzők menüben eltünt minden elmentett honlap,amik oda voltak elmentve jelszavastól,mindenestől.:(
Ez a legnagyobb baj. Ezek pótolhatatlanok, nagyon vissza kellene valahogyan állítani...de nem megy.:(
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem Olyan problémám lenne hogy firefoxban nem akarnak megnyílni a videók, de hang van, és ugyanaz pedig a explorerben megnyílik minden. win 7 van fent . köszönöm a segítséget
Elvből nem engedek, és soha nem is engedtem semmilyen adatkérős/adathozzáférős alkalmazásnak. Ilyen (általam jóváhagyott ...) úton nem juthatott be semmi. (Jóváhagyatlanul ugye ... ki tudja.)
A víruskergető ötletét köszi; naprakész Avast-ot eresztettem rá az imént a rendszerre csökkentett módban, de nem talált semmit.
fb-on mindenféle "szarság" terjed nyereményekért, ha képre, videóra kattintasz az meg hozzáférhet az adataidhoz ha engeded és már lehet kaptál is valami vírust vagy trójait.
csökkentett módban frissített virus vagy trójai kergetőt ráküldtél a gépedre?
A jelenség (nem esküszöm meg rá, de mintha csak facebook használata közben fordulna elő):
gép becsavarodik, azaz a winchester dolgozik, mint a bajnok; életjelek a nullán; az egérmutató az egy, ami mozog, de semmi sem kattintható; a processzorterhelés az egekben ... aztán kb 1 perc után egyszercsak felugrik ő:
Persze mondom neki, hogy ne kérdezze meg többet, és lelövöm, és lőn csoda: a gép ismét hadrafogható.
Csakhogy:
a) legközelebb is becsavarodik,
b) legközelebb is gond nélkül lelőhető (miután percekig adta a tetszhalottat).
Nem lehetne ezt a dolgot rövidrezárni valahogyan (főleg, hogy a lelövése soha nem okoz gondot)?
Egyáltalán; mi a kórság ez? (Ha valaki arra gondolna, hát Chrome böngésző az egész gépen még csak telepítve sincs.)