Volt már 100 lépés is, meg 48 is, meg zászlóshajó. Duma az van, miközben a románok is zsebre tesznek már minket, nemhogy a szlovákok. Szarvasról jobban megéri a tejet Gyergyóba eladni, mint Szegedre? Battonyán olcsóbb egy ház, mint Aradon egy blokk-lakás? Ide jutottunk, a lotyaszájú hazug böszme és hívei balfácánkodása miatt!
Olvasd el a topic-nyitót és egyből rájössz, hogy a Böszme saját magát is arculköte kormányfőként, ha úgy tetszik még saját magának is átverte, saját magának is hazudott....
Aha. Te mikor kritizáltad Ferit? Miért fogadsz el tőle MINDENT!!!!??? Pl. a pénz lenyúlásait, nem elég az infó amit hoztam? Totál eladósitotta az országot!
Nekem például leginkább minden hónap 12-én és 20-án szok eszembe jutni a nemes vonású arcéle. Olyankor becsukom az irodám ajtaját,mert hangosan káromkodok is néha.
Az akkori ellenzéki propganda feladata volt, Karsai mennybevitele, itt a Diliben is. Hogy te személyesn mit csináltál akkor, hát bizony én nem emléxem...
AB szerint sincs, régi 2/3-os törvény szabályozza, gondolom..Midengyik párt elfogadja, a nép is mert szavazznak rájuk. Mi a baj velük? Nekem az a bajom , hogy gazdag vállalkozó hogy lehet ME, ha már itt tartunk.
Már mondtam, hogy az MSZP-nek kellet Karsai és nem Karsainak az MSZP. Egyébként a Medgyessyvel való jó barátsága vitte az MSZP soraiba. Akkor bezzeg tapsoltatok neki amikor Torgyán házánál tüntetett, és búzát (ocsut) égetett a Fidesz-kormány agrárpolitikája ellen....
Nem, mert törvényes, te most ezzel akarsz terelni? Karsait, Buzást, Botkát, Kósát stb, a NÉP választotta meg mindkét pozicióba! ÉRTED? Aki voksolt, az tudta hogy két funkciójuk van/lesz. ÉRTED?