Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2009.11.10 0 0 3405
Pereljek:-)) Mintha nem mondott volna igazat dehat perelni leginkabb amiatt szoktak
Előzmény: toloba (3404)
toloba Creative Commons License 2009.11.10 0 0 3404

Beperlik Gaskót a lecsalózott vállalkozók

2009. november 10. 00:01|Utolsó módosítás


"Kikérjük magunknak…." címmel szólítja fel a hazai vállalkozókat a Gaskó István elleni tiltakozó akcióhoz való csatlakozásra Radetzky Jenő, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Aki azt is vizsgálja, milyen jogi úton vehet elégtételt a szakszervezeti vezető szombati kijelentéséért, mely szerint a magyar vállalkozók csalók.

"Kikérjük magunknak, hogy egy végeredményben költségvetési forrásból milliós jövedelmet élvező szakszervezeti vezető, nevezetesen Gaskó István, nagy nyilvánosság előtt csalóknak nevezze a magyar vállalkozókat." Ezzel a mondattal indul Radetzky Jenő tiltakozó levele és egyben felhívása. A kamarai elnök ebben szó szerint idézi a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete elnökének (VDDSZ) szavait, amelyek szombaton hangzottak el, és amelynek hanganyaga az InfoRádió archívumában megtalálható.
Gaskó azt mondta: „Magyarországon egy évben 4-5 ezer milliárd forint marad a gazdaságban, mert a vállalkozók csalnak, büntetlenül, törvénytelenül foglalkoztatnak, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy trükkökkel az adózási kötelezettségüknek ne tegyenek eleget”.

Mindamellett, hogy az elhangzott állítás közgazdasági értelemben is megalapozatlan, sérti a becsületes, a válság ellenére is munkahelyeket megtartó magyar vállalkozók többségét - áll a levélben, amely felszólítja Gaskót, hogy adjon magyarázatot az elhangzott nyilatkozatával kapcsolatban, vagy kövesse meg a méltatlanul megsértett magyar vállalkozói társadalmat.

Radetzky arra kéri a nyilatkozattal egyetértő vállalkozókat, hogy írásban vagy e-mailen a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamarát értesítse csatlakozási szándékáról.

http://www.vg.hu/kozelet/tarsadalom/beperlik-gaskot-a-lecsalozott-vallalkozok-295745
akisosehazudott Creative Commons License 2009.01.10 0 0 3402
Széles fut a pénze után. Ha Vityka nem nyer, hogyan adja vissza a kölcsönt, amit nem képes most törleszetni ? Azért bő 2 milliárd ezekben a hitelválságos időkben nem játék! (Persze nem csak Széles pénze.)
Előzmény: pikdáma (3401)
pikdáma Creative Commons License 2009.01.09 0 0 3401

Széles elég drágán vásárol magának egy miniszterséget a következő kormányban, ha egyáltalán...

 

Előzmény: Törölt nick (3400)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.08 0 0 3400
A Szélesnek a másik nagy sara a "Magyar Hírlap", valamikori kedves újságom ma már nem olvasható, mert mint mondta "egy árnyalattal a középtől jobbra" pozícionálta. Na ez az árnyalat miatt rohamosan fogy a példányszám, most volt kénytelen 700 milliót belefeccölni a családi cégéből, hogy ne legyen csőd.....
Előzmény: Törölt nick (3399)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.08 0 0 3399

A köztörvényes bűnözők támadásakor (copyright Sólyom László) 2 és 1/2 órán át "szabadságharcosok forradalma" ment a HírTV-n.

Ez felér egy Őszöddel.

 

A másik, a Széles féle meg alkalmazza Bayert, mint műsorvezetőt.

Kész. Innen nincs lejjebb.

A tulajdonos legutóbbi "hűségnyilatkozata" után tárgyilagosságról, hitelességről van még kérdés?

Előzmény: Pannon-boy (3397)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.07 0 0 3398
Már megbocsáss, de miután nem nézem, nem is tudok konkrétumokba belemerülni. Remélem elég az is, ami közszájon forog a HírTV-ről, hogy a TV-székház elleni csürhetámadást anno - minden magyar ember szégyenét - szabadságharcként értékelték.  De ha nem hallottál róla, akkor nem szóltam.....
Előzmény: Pannon-boy (3397)
Pannon-boy Creative Commons License 2009.01.06 0 0 3397
Ha ez így van, akkor tanácstalan vagyok. Értetlenül állok az előtt hogy miért szidod ennyire a HírTv-t és a ECHO-t. Légy szíves mondj egy konkrét példát, amikor nem mondott igazat valamelyik csatorna. Ha tudsz!
Előzmény: Törölt nick (3396)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.05 0 0 3396
TV-ből kizárólag M1-et, M2-t, Dunát, Spektrum stb...nézek, sem a ker.TV-k showműsorait, sem a jobbosok propagandaműsorait nem nézem, rosszak a tapasztalataim. De korábbi tapasztalatokból bizton állíthatom, hogy bármelyik Győzike vagy Mónika adás veri színvonalában a Bencsik vagy Széles förmedvényeit. Előbbieken legalább a szerzők hülyeségén tud röhögni az ember.....a nyilasvonulaton csak sírni lehet. 
Előzmény: Pannon-boy (3395)
Pannon-boy Creative Commons License 2009.01.05 0 0 3395

"Ha kizárólag a rémHírTV-t nézed, gyakorlatilag bezárkózol a világtól, tudatod beszűkül, egy idő után már az utcasarkon sem fogsz tudni balra befordulni.....Sötét társaság, még a jobbos újságok sem hazudnak annyit, talán az Echo az, ami összehasonlítható vele."

 

Hűű, ezt hol hallottad? Hol terjesztik ezt a baromságot?

A szocik általában mindig az ellenkezőjét hazudják. Viszont még így is csak egy "világ elől bezárkózott, beszűkült tudatú" emberek képesek ilyet elhinni, mert ők nem néznek utána a valóságnak, nincs saját gondolatuk, csak amit a fülükbe rágnak, azt tekintik az igazságnak.

Ne aggódj, ez kezelhető. Egyszerűen ne nézz több Győzike-, Mónika-, Balázs-showt, sőt egyáltalán ne nézz kereskedelmi tévét, és vacak pletykalapokat se olvass.

Egyszerűen nézz körül az országban, menj ki az utcára, tájékozódj az életből!

Meg fogsz döbbenni!!! (és az már azt jelenti hogy gyógyulsz)

 

 

Előzmény: Törölt nick (3394)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.05 0 0 3394
Ha kizárólag a rémHírTV-t nézed, gyakorlatilag bezárkózol a világtól, tudatod beszűkül, egy idő után már az utcasarkon sem fogsz tudni balra befordulni.....Sötét társaság, még a jobbos újságok sem hazudnak annyit, talán az Echo az, ami összehasonlítható vele.
Előzmény: Pannon-boy (3393)
Pannon-boy Creative Commons License 2009.01.05 0 0 3393

Egy gyűlésen sem voltam sem fideszesen sem más pártgyűlésen.

TV-t nem nézek mert agymosás, amit sugároznak.

A HírTV-n megnézem a híradót, mert abból legalább semmi nem marad ki. (A két nagy kereskedelmin mindig elhallgatják a legfontosabb eseményeket. (pl. múlt heti szadesz választási csalás).

A vélemény amit leírok, az kizárólag a tapasztalataim.

Előzmény: Diótörő (3387)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.05 0 0 3392
Reálisnak tűnő elemzés.
Előzmény: Törölt nick (3389)
panavia Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3391

hát ha közutas akkor biztos ért a vasúthoz is :-)
Előzmény: boci boci tarka (3390)
boci boci tarka Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3390

Takács lászló közlekedési szakértő, és a Közúti Közlekedési Szakszervezet egyik (jelenlegi vagy volt) tiszségviselője, legalábbis a gugli szerint.

 

Jó írás.

Előzmény: Törölt nick (3389)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3389

Találtam az Indexen egy elemzést, nem tudom ki a szerző, de nagyon jól összefoglalja a problémákat. Hogyan helyettsítsük a vasutat :

http://index.hu/velemeny/jegyzet/vasutnelkul/

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3388

Pedig ha Vitya lesz a kormányrúdnál, nem sok jóra számíthatnak a vasutasok. Sosem volt az a nagy egyeztetős, alkudozós típus. A Gaskónak meglesz a fizetése akkor is, ha nem +4,5 %-ot kapnak a vasutasok, hanem -30-at. Majd jó nemzetiszínű szalagba csomagolva, EU-s fújolással, sűrűn visszafelé mutogatva szívóágra teszi őket. Mert pénzre neki is szüksége lesz.

Ráadásul addigra az átlagember is még kevésbé fogja becsülni a szerencsétlen egyszerű vasutast. Pedig ők tehetnek a legkevésbé az egész politikai heccről, mégha az ő nevüket használja is fel ez az ember.

De lehet, hogy rosszul látom. És adni kellene minden magyarnak 50%-os fizetésemelést. Visszamenőleg 250000 Ft-ot minden befuccsolt cég után. Amit eladtak, vagy ami egyszerűen nem volt életképes. Meg ingyenes diplomát mindenkinek, alanyi jogon egy Suzukit, 15. havi nyugdíjat és ingyensört. Errefelé kell a világot irányítani, ha az nem is akaródzik neki.

Előzmény: Diótörő (3387)
Diótörő Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3387
Pannon-boynak magyarázhatsz.Ő az, aki a gyűlésen az első sorban vekkerrel a kezében sikongott, hogy :Viktor,Viktor.
Ő az, akire igazán hatottak az eddigi ócsárlások a hazugságról, meg a válságból kivezetésről stb. És sajnos nincsen egyedül.
Mert OV már most elkezdte, hogy mennyire fontosak az EU-s választások. Mert valószínűleg ott is tarolni fognak, mert most ez a trendi. A lakosság bevette az eddigi gyalázkodást és ő meg fog dicsőülni, kis cinkos vigyorral a szája sarkában szerényen fogja majd nyilatkozni: mi megmondtuk, monnyon le a kormány, mert elvesztették az emberek bizalmát stb. És az egész folytatódik egészen 2010-ig.
Előzmény: Törölt nick (3386)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3386

Azért sztrájkolnak, mert a szaxervezeti góré parancsot adott rá.

Természetesen fizetési ígérettel a szerencsétleneket lehet vakítani.

Itt nem a kisvasutas győzködte a felettesét, hogy sztrájkoljanak már. Ugyan támasszunk már minél lehetetlenebb feltételeket. Nem a kisvasutas okoz szándékosan káoszt, hogy törvényt kijátszva nem hajlandó a minimális szolgáltatásról megegyezni. Nem a kisvasutas akadályozza meg, hogy az utasok idejében tájékoztatást kapjanak a várható sztrájk időpontjáról.

De a kisvasutas fogja először megszívni a hátrányait. Mert egy gazdasági fordulat, ami legkésőbb 2 év múlva elindul, nem fogja feneketlenül eteni a deficit okozóit.

Nem véletlen, hogy többi szakszervezet tudott reálisan gondolkodni.

Előzmény: Pannon-boy (3385)
Pannon-boy Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3385

 

 

 

 

 

Nem várom el a vasutasoktól hogy értsék a gazdasági folyamatokat, azt egy jegykezelőnek nem kell, de elmondom hogy amikor válságban van az állam, és erre még az állami vállalatokon keresztül újabb veszteségekkel növeljük az állami kiadásokat, akkor nekünk lesz még rosszabb, még többet kell adóznunk.

 

Ez nem jelenik meg külön hogy mi miatt, mert megy a közösbe úgy is, de több lesz!

 

Azért sztrájkolnak hogy több legyen a fizetésük. Az nem lett több. Ellenben jövőre emiatt több adót kell fizetniük, és nem csak nekik hanem elosztva mindenkinek. Na ehhez kérjetek társadalmi elfogadottságot!

 

(Tudom hogy 1 emberre vetítve ez nem érzékelhető kiadás, de elméletben erről van szó.)

 

 

 

 

 

Pannon-boy Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3384
Nem hiszem hogy zavarná a MÁV vezetőket hogy a teljes veszteséghez képest egy minimálissal még nőtt a veszteségük. Ettől ők még nyugodtan alszanak. Emiatt az adózók bosszankodhatnak, mert az állam úgyis kifizeti a veszteséget, ami ehhez szükséges azt pedig adó formájában beszedi tőlünk. Köszönjük vasutasok!
Előzmény: Törölt nick (3382)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3383
Se lelkiismeret, se GERINC!
Ezeket egyenesben már csak az tartja, hogy a bőrük alatt is pénz van, annyit loptak már.
Na persze ez még ekkor sem elég.
A Parlamentben sem azért vannak, hogy értünk szavazzanak, hanem a juttatásaikért szavaznak.
Előzmény: Pannon-boy (3381)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3382
Körülbelül. Reális követelésnek lehetne alapja, meg megegyezés is.
De csak a hülye nem látja, hogy amit a gaskó követel, az irreális.
Meg mit zavar az bárkit is ott, hogy szívatják a lakosságot... őket nem érinti, a veszteség meg akkor is kurvanagy, ha minden vonat jár.
Előzmény: Pannon-boy (3380)
Pannon-boy Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3381
Ha bárkit is érdekelne hogy az állampolgároknak ne legyen rossz, már régen magától lemondott volna a kormány. Itt nincs olyan hogy lelkiismeret.
Pannon-boy Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3380

Az volt a baj a vasutassztrájkkal hogy nem azoknak ártott akiktől ki akartak zsarolni valamit.

 

Hogyan gondolhatja bárki is hogy azzal el lehet érni bármit is ebben az országban, ha másokat tartanak sakkban és másoknak okoznak károkat.

Örülnek, hogy nem őket bántják! Elképzelem ahogy a MÁV vezér markát a szája elé tartva röhög az alkalmazottakon, miközben ő beül a Mercibe, hazamegy és otthon tévéből megnézi ahogyan az emberek minuszokban órákig állnak a pályaudvarokon és nem jutnak haza a családjukhoz.

Pannon-boy Creative Commons License 2009.01.04 0 0 3379

Na ezzel a sztrájkkal semmire nem mentek, csak megutáltatták magukat.

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.02 0 0 3378
Egy sem jön be neki, mi? Persze. Akkor miért is volt MSZMP tag 1980-tól 1989-ig, e szerint?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gask%C3%B3_Istv%C3%A1n

Miért is a narancskirállyal egyeztetett a sztrájkról tavasszal?
Nyomják gőzerővel még mindig a huncut, csintalankodó tévén, hogy a vasutasok követelése jogos és fúúúújjj, szemét kormány, nem hajlandó teljesíteni a vasutasok követeléseit. Igazán kitalálhatnának már végre valami mást.
Sikeresen felrázták azt a baloldali szavazótábort, akiknek eszébe nem jutott még egyszer az MSZP-re szavazni, de így lehet, hogy mégis megteszik. Gratulálok!
A "hogyan bukjuk el a 2002-es és 2006-os választás után a 2010-est is?" c. tragikomédia bevezető epizódját láthatták a kedves nézők...
Előzmény: Diótörő (3377)
Diótörő Creative Commons License 2009.01.02 0 0 3377
Erre majd jön mingyá a válasz...hogy az a hazudós Gyurcsány stb...
Amúgy valaki tudja, merre lakik ez a szemét ? Vagy látta már valaki a házát fényképen ? Gondolom nem panel 6. emelet.
Amúgy tiltakozott, hogy neki egyetlen párt sem jön be. Ha meg később mégis miniszter lesz, akkor ki a fene fogja visszakeresni az itteni hozzászólásokat?
Előzmény: akisosehazudott (3376)
akisosehazudott Creative Commons License 2009.01.02 0 0 3376

A híradók azt adják le, amit hallani szeretne a hírszerkesztő. A szóvivő nem önálló személy, aki maga dönt a nyilatkozat tartalmáról!

 

Az egész Gaskó vircsaft egy politikai játszma része. Amiben a Gaskó egy sakkfigura.  A játékmester célja az állandó feszültség fenntartása. Részben a saját szimpatizánsainak az adrenalin szintjének fenntartására.

Meg nehogy már úgy emlékezzenek a prosztó prolik erre a pár évre, hogy lehetett dolgozni, nyugton élni. Akkor miért választanák őket? Itt borzalomnak kell lenni, bizonytalanságnak, állandó fennforgásnak. Ha egy ország döglik bele, akkor olyan áron. Nehogy már nélküle is legyen élet!

A Gaskó ügyesen játszik (a maga síkján!) mert a hatalmát erősíti belül. Eleget tesz egy "magasabb" elvárásnak mellette. Az, hogy százezrek utálják? Az ő fizetése nem lesz kevesebb. A kutyaugatás egyébként sem hallik az égig. Tojik rá, hogy sok embernek a munkája veszhet el, aki nem tud a munkába érni. Egy munkaadó nyilván az elkésőket előbb rugja ki. Jogosan.

De ez nem látszik a Rózsadombról.

Előzmény: Diótörő (3374)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.02 0 0 3375
Ebből is látszik, hogy ez a balhé valahogy ott fent mindenkinek jó. És ha mégtovább tart, mégjobb.
Előzmény: Diótörő (3374)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!