Egy hibákkal tűzdelt étlap - legyen bár a hely más szempontokból teljesen rendben - nálam egy teljes pont levonást jelent a képzeletbeli minősítéskor. Szakmai hozzá nem értés, vagy 'csak' egyszerű nemtörődömség?
Kár, hogy ez lett az egykor jobb napokat látott karácsonyi vásárokból, úgy tűnik a hetek alatt meggazdagodni vágyó büfések arra már nem is számítanak, hogy egy magyar, netán egy magyar család kimegy ide (persze nyilván a horror helypénzt is ki kell gazdálkodni valamiből)...
Csak azt nem értem, hogy egy német vagy ázsiai turista kiad ennyi pénzt ezért a gyanús külsejű valamiért? Ők annyira fogalmatlanok, hogy fel sem merül bennük, ennyiért egy étteremben is jóllakhatnak?
A hal zsírja nem valami jó ízű, állagú kisütve. A szálkátlan hasaaljából sütötték régen a "töpörtyűt", aztán ahogy divat lett és megdrágult, már a filét is felcsíkozzák.
nyilvan ez nem pacal, de en pl. valamelyik evben karacsonyra harcsacsikokat csinaltam. a filet vekony csikokra vagtam, paprikas liszt, es ment is az olajba. fuszeres martogatos ment hozza.