A Maven egy parancsnoki és irányítási (C2) szoftverplatform, amely harctéri adatokat (műholdak, drónok, radarok és hírszerzési jelentések információit) elemzi, és mesterséges intelligencia segítségével azonosít potenciális célpontokat.
A Palantir közlése szerint azonban a rendszere nem hoz önállóan halálos döntéseket, a célpontok kijelölése és jóváhagyása minden esetben emberi kontroll alatt marad.
A T3 filmben is az volt, hogy humán megerősítés kellett az akció kiváltásához, ami meg is történt.
Donald Trump bejelentette Amerika történelmének legnagyobb üzletét – ötven éve nem történt olyan, mint amire az Egyesült Államok most elkötelezte magátDonald Trump szerint történelmi gigamegállapodás részeként új kőolajfinomító épül az Egyesült Államokban az egyik legnagyobb indiai cég beruházásával. Az olajfinomító kizárólag amerikai palaolajat dolgoz majd fel
„EZ EGY TÖRTÉNELMI, 300 MILLIÁRD DOLLÁROS ÜZLET – AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK TÖRTÉNETÉNEK LEGNAGYOBBJA” – írta bejegyzésében, majd megköszönte India legnagyobb magántulajdonú energetikai vállalatának a befektetést.
Remélhetőleg tudja India hogy mit csinál, egy rakás indiai pénzt tol az USÁ-ba, cserébe részesedik a profitból. Csakhogy ezáltal zsarolhatóvá válik, ha India orosz olajat vesz, akkor Trumpék ráteszik a kezüket a Texasba épített indiai tulajdonra.
„Tudom, mit láttam, és ami még fontosabb, mit nem láttam. Tudom, mit tettem, és ami még fontosabb, mit nem tettem. Nem láttam semmit, és nem tettem semmi rosszat” – fogalmazott Clinton.
"Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a nőve" (Clinton 1999)
Lehet hogy ez összefügg a kormányzati leállásokat okozó forráshiánnyal, aminek oka hogy a Kongresszus nem szavazta meg a forrásbiztosítást. (lényegében a virtuális vagy valós extrapénz-nyomtatását blokkolják, ezért az intézmények kifizetését más, efféle forrásból kell biztosítani.
Maxwell arra a kérdésre sem válaszolt, hogy közeli barátja és bizalmasa volt-e Jeffrey Epsteinnek.
Kevés ennek a huszonvalahány év, életfogyt mint Rose West-nek. Sok a párhuzam köztük, a különbség csak annyi hogy Epstein nem volt explicit módon brutális mint Fred West. (no meg hogy nem találtak hullákat a kertben-még túl nagy a keresési fókusz hiába az eltűnt személyek útlevelei, amiket trófeaként őrizhetett Epstein)
igen a mai oroszorszag fele GYARMAT ezert idegesito ez londonnak parizsnak berlinnek trump elott az usa-nak is ez a ven ember Neha lecsukja a szemet a sajtotalalkozokon de nem alszik csak pihenteti magat attol o meg hallgat es valaszolok is szemet ujra kinyitva Minden gyarmatbirodalom felbomlott a szovjet is de maradt meg GYARMAT boven jo lenne szejjel kurni oroszorszagot es a daravbjait fosztogatni uzleti ranzakciokon keresztul; en drukkolok hogy ne sikeruljon es ne feledd az oroszokkal vereben kb minimum VIKING ver van gugli a BARATOM sveden es finnek keresztul csorogtak be kijevbe stb stb stb nyelvcsere volt viking nyelvbol szlav nyelvre
csak azert mert Brezinsky lengyel szarmazasu de born in the usa ember volt es kulugy minioszter annyira gyulolte az oroszokat hogy tobb szazoldalas konytvet olvastam amugy habsburg otto bacsi is azt mondta a szovjet tul nagy most az orosz tul nagy igen oroszorszag hatalmas es sok a real estate-je ez magyarul ingatlant jelent es ugy az anyafold azegy orszag ingatlanja az usa azert remek nyelvesz mert real = igazi estate = esetunkben vagyon azaz az igazi vagyon az az anyafold mert az aranyadat ellophatom meg a hazadat is elveheten unokazos csalassal de a foldedet a hazadat csak GYILKOSSAGGAL HABORUBAN szerezhetem meg nos ezert utaljak az oroszokat sok nemzet es abrandoznak orosz anyacska felbomlasarol mert meg mindig tul nagy jo lenne LOPNI BELOLE
Nem véletlen hogy rátapadtak Andrásra az amcsik és amcsi földön akarják látni, ezzel zsarolják a brit uralkodóházat, és a végső cél hogy lecseréljék Vilmosékat a gusztustalan jenki Marke-ra és a férjére zsebibabájára "Zabigyerek" Harryre. (mert hogy nem Károlytól van az fix) A Windsor ház rugalmasan hárított: hercegtelenítette Windsor Andrást, ezzel jelezve, hogy személye nem függ a királyi családtól.