Ismét jó alkalom lesz fényképezni szeptemberben: Mr. Big, 17-én a Dieselben, december 9-én pedig Winger az A38-on, de előtte október 31-én Hardcore Superstar. Kezdjetek élesíteni!
Gépet becsempésztem, használtam, nem szóltak. Kicsit necces volt mongyuk a pogózó tömeg széléről fotózni. A koncert sajnos élvezhetetlen volt, a hangosítás szar, a közönség úgyszint, nameg túl sok jegyet adtak el, ergo egy dekket nemlehetett a földre ejteni, annyian voltak. A Bedlam viszont nemvolt rossz.
Köszi a segítséget, bocsi, hogy csak most válaszolok, nem voltam aktív az elmúlt napokban. Nem vagyok túl büszke a kotzenes képeimre, azért pár felvétel emitt megtekinthető. A következő, nagy fényerejű objektívemmel már jobb leszek. Egyszer majd, csak még gyűjteni kell addig.
Figyu, meg fogsz lepődni, Royék nagyon jók élőben, Ádám pedig eszement jó gitáros. Nagy Nuno- és Kotzen-fanatikus. Rockot játszanak. Csányi Zoli - a Black-Outból - a dobos.
Sajnos a készletben kapott 18-55 5.6-os és 70-300-as objektívjeim vannak. Keret egyelőre nincs nagy fényerejű objektívre. Szívok is miatta, az A38-on sokszor kószák a fények, alacsonyan vannak a lámpák, ezért nagyon figyelni kell, nehezebb elkapni a jó pillanatot. De hát ezért vagyunk, hogy tanuljunk.
A Wigwamba nem szokás beengedni a nagyobb fényképezőket, nem meglepő, ha cseszegetnek érte. A Concerto szervezte események sem fényképezhetők. Ellenben a LiveSound szervezői általában nem szőröznek ezen. Ezt tartsátok szem előtt.
Most vettem észre a topikot, gondoltam beköszönök. Jó hír, h A38ra beengedik a gépet, szeretnék menni majd TCS-re, jólenne lőni 1-2 képet. Wigwamban Mobilmánián multkor baszogattak, pedig fasza helyem volt..nagyon örültem neki. Pecsába beengedik a gépet? Vagy változó?
Soto jelenlegi gitárosa Jorge Salán, egy spanyol gyerek, jó hosszú hajjal, nagyon penge gitáros, vannak szólólemezei is. Nem fogsz benne csalódni. Meg a múltkori koncertje is istenzesni volt, hihetetlen jelenség a pali. Én megyek Sotóra is - oda gyalog is simán -, holnap Kotzenre is. Ha valami gikszer van, a ruhatárban megőrzik a cuccod, nem kell hazamenni vele, mikor meguntam a gépem súlyát, én is beadtam a bőröndömet, jó helyre teszik. Nem kell, hogy sajtós légy, én se vagyok az, csak simán műkedvelő.
Ez egy jó hír, de nem vagyok sajtós, egyik lapnak újságnak semminek se dolgozóm csak magamnak. Necces lenne ha kizavarnának vagy nem engednének be, mire hazavinném a gépet véget érne a koncert:) Te kint leszel?
Eddig még soha nem korlátoztak az A38-on, bármikor fényképezhettem szabadon. Az a szöveg nyilván jogi intézkedés. A LiveSound a szervező, ők mindig jófejek, a pecsás Toton is szabad volt a pálya. Április 9. pedig Jeff Scott Soto a Diesel Klubban.
Jason Becker a legnagyobb, nekem a Perpetual Burn óta a Nr. 1. Nagyságát mutatja, hogy a mai gitárosok közül is rengetegen hivatkoznak rá, lemezeire, Marty-val ketten a legzseniálisabb rockgitárpárost alkották.
Fotótéma lesz szerdán, az A38-on. Richie Kotzen jön kis csapatával. Jó hangulat várható.