Ügynöklisták: valószínűleg műszakilag olvashatóak lehetnek 2008. november 12. 11:55
// <![CDATA[
var ord=Math.round(Math.random()*100000000);
document.write('');
// ]]>
MNO A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) adjunktusa szerint az egykori ügynöklistákat, illetve a célszemélyek adatait tartalmazó mágnesszalagok olvasása nem jelent komoly műszaki problémát. Majdnem biztosan fel lehet állítani egy olyan célrendszert, amely olvasni tudja az ügynöklistákat, illetve a célszemélyek adatait tartalmazó mágnesszalagokat mondta Bohus Mihály szerdán.
George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Al Pacino, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Elliott Gould, Ellen Barkin, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Izzard, Eddie Jemison, Vincent Cassel, Carl Reiner.
Azok a műszaki szakemberek azok állítják, vagy vállalják is a szalagmásolás. Én 5-10 millió alatt hozzá se nyúlnék, nemhogy C kategoriás szigorúan biztonsági körülmények között másoljak.
Pedig én beszállnék pár tízezer forinttal. Azért csak ennyivel, mert remélem, hogy lennénk elegen kíváncsiak. A szadi hiába égettette el az iratokat '89-ben...