Kérdezz, van itt pár okos segítőkész ember. Három dolgot nem szeretnek: ha valaki illegális dolgot kér, illetve ha valaki egy kérdést sok topicba tesz bele.
Varez kizárva. És kodekpakkot soha, sehova sem teszünk fel.
Kiírtam pendrivera a windows 8.1-est 32 bites verziót szépen el is indult a telepítő viszont nekem a windows 8.1 64 bites verziónak a termékkulcsa kellene hol tudom megnézni ? Milyen művelet kell még elvégezni előtte, hogy tudjam telepíteni ?
Egyetértve az előttem szólóval lenne még egy-két kérdés:
1. Milyen gépre akarsz telepíteni új rendszert? Alaplap, processzor típusa és 32 vagy 64 bites, Ram típusa és hány GB, háttártároló HDD típusa, hány GB?
2. Miért akarsz az egyik őskövület helyett egy másik őskövületet telepíteni a gépedre? Mindkettő nagyon jó volt a maga idejében, de ma már elavultak. Nincs hozzájuk támogatás, és a böngészők meg a szoftverek jelentős része sem támogatja őket. Lényegében használhatatlanok ma már.
Windows7-et szeretném telepíteni XP van jelenleg rofusz 2.15 elindítottam rendesen lement formázott iso file másolva biost butoltam a gép indításakor már érzékeli a pendrive meghajton van valami de nem tudok tovább menni hogy elínduljon a windows telepítés sajnos 2 hete próbálkozom
Vedd le a hátlapot, csatlakozókat huzigáld ki-be párszor,,, ja és a RAM-okat is, ha több van.. Mind ezt ugye kikapcsolva! :) Lehet mondjuk táp, vagy szektor hiba is, egy ellenőrzés nem ártana...
Segítségeteket szeretném kérni, van egy 32 bites laptopom fel lehet -e rá installálni a 64 bites W7-et? A probléma , hogy a W7 32 bit internetes explorere elavult a 64 bitesben lehetne Exlorer 10. ra frissíteni. Az működne, hogy rakok ré egy W7 64 bitest és upgadeolom az Exlorert? Gábor
Tapasztaltam én is ilyet, lehet könnyen, hogy a Firefox biztonsági beállításainál nincs engedélyezve a video és/vagy a hang lejátszás..(?) Ezen túl körül lehet nézni az about:config beállításainál is...